cpu عزیز من با احترام با نظراتتون مخالفم
درسته که در زمان مایلی کهن سهمیه ایران کمتر بود ولی اون زمان اون تیمها خیلی قویتر بودند همین عربستان
مثل الان تیم دست و پا بسته ای نبود که کره شمالی بتونه ببرش پس اگه شرایط سخت وجود داشته برای همه تیمها
بوده و مختص تیم ما نبوده ! یادت باشه زمان پروین هم ایران از همین عربستان 4-3 باخت و نتونست به جام جهانی بره
عربستان هم نسبت به اون زمان خیلی افت کرده !بدبختی اینه که ما همیشه در مقابل عربستانی نتیجه نمی گیریم که در جام جهانی زنگ تفریح تیمهای کوچک اروپایی میشه ! درسته ویرا کلا 2-3 تا بازی سر مربی ایران بود اما فرق مربی با کفایت تو لحظات حساس مشخص میشه زمانی که مایلی با خداداد و دایی درگیر بود و خداداد رو تو زمین نمی فرستاد رو یادتون هست؟ نمیگم ویرا مربی عالی بود اما همین مربی بود که بعد از 20 سال ایران رو برد جام جهانی و البته موافقم که تو جام جهانی تمام تاثیرات به خاطر تمریناتی که ایویچ داشت بود و طالبی کاری انجام نداد
در مورد برانکو به نظر من بهترین مربی بود که ایران رو به راحتی به جام جهانی برد ! با همین مربی ما
خیلی راحت از پس عربستان و کره شمالی و ژآپن براومدیم و چون صعودمون قطعی شده بود بازی اخر
تشریفاتی بود و در کره بازی رو واگذار کردیم ! برانکو از نظر اخلاقی یکی از بهترین مربی ها بود
به خواست مردم خیلی از بازیکنها رو به تیم ملی اورد فریدون زندی - هاشمیان و...
و تو پیروزی های ایران تاثیر گذار بودند اگر لازم باشه می تونم موقعیت گل سرنوشت سازی که ایجاد کردند رو بگم
اگر در باب کشف جوانان هم نگاه کنیم رو دست دایی نداریم ! خیلی از بازیکن ها رو به تیم ملی اورد
اما اشتباهش این بود که ترکیب رو خیلی تغییر میداد و این خودش باعث ناهماهنگی و ضعف میشه!
به نظر من افرادی مثل مایلی و پروین باید بی خیال مربی گری بشن !
سلام
مخالفت با نظر من حق شماست و ممنون از مخالفت محترمانه تون
البته کل فرمایش شما اینست که مایلی و پروین باید بی خیال مربیگری بشوند خب بنده هم با شما هم عقیده هستم
اما در مورد آمار و ارقام باهم اختلاف خواهیم داشت
1- عرض من این بود که اگر زمان مایلی سهمیه آسیا در این حد فعلی بود اون تیم با خود مایلی مستقیما می رفت جام جهانی و بلعکس اگر زمان برانکو سهمیه زمان مایلی اجرا می شد کار تیم برانکو هم می کشید به پلی آف
و البته اینکه چون صعود ما قطعی شده بود به کره باختیم رو توجیه خوبی نمی دونم
کما اینکه تیم ما در جام جهانی 98 اگرچه دقیقا دستپخت مایلی نبود اما به مراتب بهتر از تیم برانکو نتیجه گرفت و حتما تایید می کنید که پرتغال و مکزیک و آنگولا کجا ؟! و آلمان و یوگسلاوی ( یوگسلاوی بود ؟! ) و امریکا کجا ؟
تیم برانکو بی اندازه تیم کسل کننده ای بود که زیر سایه زیاد شدن سهمیه ها و صعود راحت به جام جهانی تمام ضعفهاش رو پنهان کرد و البته در جام جهانی ضعف ها یکی پس از دیگری روو شد
2- اگر دنبال آمار و ارقام هستیم
تیم مایلی با برد 3-0 عربستان و 6-2 کره جنوبی رسما معحزه دو دهه اخیر بود
3- اگر دنبال جوانگرایی هستیم
اگر مایلی نبود محال بود بازی به مهدویکیا 17 ساله برسه
مهدویکیا و مجیدی و همدانی و موسوی و میناوند و خیلی های دیگه که اسمشون یادم نیست از کشفیات حاجی بودند
4- در مورد دعوت از هاشمیان و ... راستش با شما هم عقیده نیستم چون فکر می کنم مربی تیم ملی نباید با فریاد هواداران بازیکن به تیم دعوت کند و خودش باید انقدر بکارش اشراف داشته باشد که ...
5- بطور مشخص مایلی کهن با دونفر درگیر شد که براش گرون تموم شد
الف ) علی دایی که اونوقتا خیلی محبوب بود و البته بعدها همه آرزو می کردند یک مایلی پیدا بشه و دایی رو بذاره بیرون !
ب ) خداداد عزیزی که اگر به پرونده خداداد نگاه کنیم می بینیم نه با حاجی کار کرد نه با بلازویچ نه با برانکو نه با دنیزلی نه با ... نه با ... کلا اگر کسی با خداداد درگیر نشده باشه جای تعجب داره . این بازیکن آلمان هم که بود با مربی آلمانی درگیر بود و بنظرم اگر کمی انصاف وجود داشته باشه باید بپذیریم همه دنیا که مشکل نداشتند ، حتما خود خداداد هم یه چیزیش می شده که همه بهش گیر می دادند
در نهایت
در تیم ملی ما همیشه خدا مهم بوده و مربیا باید با خدا به لابی می رسیدند !
نمی تونم بپذیرم مایلی در تیم ملی گند عظما زده باشه چون دوم شدن در گروهی که عربستان در آن حضور دارد چیز عجیبی نیست . ما چند بار در حضور عربستان ( خوب یا بد ) موفق بودیم ؟!
همینطور که با اینکه پرسپولیسی هستم نمی تونم بپذیرم قلعه نوعی هم در تیم ملی گند خاصی بالا اورده باشه
باختن به تیم کره اونهم در ضربات پنالتی چیز عجیب و غریب و بی سابقه ای برای ما نبوده
فقط خدا نکنه که خداوند لابی شو از کسی برگردونه اونوقت طرف به خاک سیاه می نشینه
بنظر من اگر می خواید از حاجی انتقاد کنید نتایح باشگاهیش رو بررسی کنید بهتره
چون بااینکه تیمش کلی حاشیه داشت در گروه خودش دوم شد .
من اینا رو صرفا گفتم که اگر می خوایم یکی رو نقد کنیم . بدش رو که گفتیم خوبشم بگیم
برای من رسما کابوسه که نسل پروین و مایلی بخوان هدایت تیم ملی رو به عهده بگیرن
ولی
اولا حقایق زمان حاجی رو هم نمی تونم انکار کنم
دوما اگر قراره یک مربی درجه سه رو ورداریم با کلی پول بیاریم بالای سر تیم و ... اونوقت من معتقدم حاجی که سهله ، علی پروین هم سهله ، حتی ناصر ابراهیمی هم می ارزه به این اسمهای الکی پلکی
البته دنبال فرگوسن و دستیاراش هم نیستم
ولی مربی اگر قراره خارجی باشه در حد لوکا و بخصوص دنیزلی باشه
و اگر ایرانی هست اگر قراره حسین فرکی باشه همون بهتر که حاجی بیاد سر کار . مگر اینکه واقعا بخوان برن سراغ اون 2-3 تا مربی ایرانی که کارایی هم دارند
پ.ن : از اونجایی که شرایط تیم ملی بدحساس هست . الان بنظر من مربی باید بیاد سر تیم که جدای سواد و دانش بیشتر حضورش جنبه انگیزشی و محرک داشته باشد .
مثلا یکی مثل دکتر ذوالفقارنسب آدم خنثی هست . نمی تونه تیم رو تحریک کنه ( کلا چهره تحریک کننده ای نداره :دی ) حتی مجید پرفسور ( جلالی ) هم همینطوره
و بنظر من الان اگر قرار باشه از بین دانش و انگیزش یکی رو انتخاب کنیم . برتری با کسی هست که بتونه به تیم انگیزه و روحیه بده . زمان درس دادن نیست
امیر قلعه نوعی
حاجی
پروین
و حتی با عرض پوزش از خودم آقای قطبی
کسانی هستند که توانایی انگیزه دادن به تیم و بالابردن روحیه جنگندگی تیم رو دارند
پروین که از رده خارجه
می مونه این سه تای دیگه
به من باشه
قلعه نوعی رو انتخاب می کنم
به شما ( شمای نوعی ) باشه قطبی رو انتخاب می کنید
این دوتا در هرحال سوادی هم دارند
حاجی اما سواد این دوتا رو نداره آماااااااااااااا لابیش با خدا و کدخدا از هردوتای اینا بهتره
من فکر می کنم در این مقطع از ایرانی ها هیچ مربی جز این 3 نفر نمی تونن به تیم کمک کنند
و البته یک مربی خارجی با اسم و رسم هم می تونه به تیم انگیزه بده که البته همچین مربی ایران بیا نیست
چقدر حرف زدم !