به نظر شما مشكل اين برنامه چيه؟

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
اين برنامه كه اين زير هست! يه مشكلي داره! هركي گفت چيه؟ بدون اين كه تو ويژوال اينو اجرا بكنه!
[code:1]

private sub text1_lostfocus()        e

 if text1.text = "" then           e

  text1.setfocus              e

  end if                             e

                                             end sub



private sub text2_lostfocus()                  e

if text2.text="" then                     e

text2.setfocus                       e

end if                                  e

end sub                          e

[/code:1]
تذكر: به اون e ها توجه نكنيد! الكيه! جز برنامه نيس!
حالا مشكلش چيه؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

Guest
يه ايراد خيلي خيلي ريز داره.... اونم اينه كه:
اگر هر دوتا تكست باكس خالي باشه، بعد فوكوس رو از يكي به اون يكي منتقل كني... اون وقته كه برنامه توي يه لوپ ميوفته كه هي مي خواد بين اين دوتا تكست باكس فوكوسو اينور اونور كنه! من جز اين ايراد ديگه اي نمي بينم!
در ضمن باور كنين كه اينو با خوندنش فهميدم... (آخه اصلاَ من ويژوالم نصب نيست هنوز ;) )
همين ديگه... اگه درست بود بگين!
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
فکر نميکنم ايرادش اين باشه . . .
چون اگه خالی باشه به هيچوجه Focus از TextBox اول گرفته نميشه که بخواد برسه به دومی . . .

احتمالا اين سوال سرکاريه . . .
چون من هرچی فکر ميکنم ميبينم مشکلی نداره .
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
از شايان و كوروش خيلي ممنون!
ولي شايان درست گفته! دقيقا مشكل همينه! اين جور اشتباهات رو فهميدن خيلي تيزي ميخواد! ايول كه فهميدي! من اينو از سايت MSDN كپ زدم! اونجا پر از اين سركاري ها(به قول كوروش :D )
كوروش! فوكاس از دست ميده! ميتوني تست كني! ولي بعدش يه RESTART كوچولو ميخواهد!
ولي از اين جور مشكلات خيلي زياده! يكي ديگه دارم آخرشه! ولي خيلي طولانيه! اگر فرصت شد اون رو هم ميگذارم اينجآ!(به نظر شما از اين سئوالها اين جا بگذارم؟! يا نه؟)
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
باور كن از دست نميده !
من با ويژوال تست کردم. هيچ مشکلی نداشت.
از لحاظ منطقی هم امکان نداره از دست بده. چون داری ميگی اگه خالی بود برگرد سر جات !
نميتونه جايی بره !
جان من يه بار با ويژوال تست کن تا مطمئن شی . . .
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
مخلص كوروش هستيم شديدا
ببين فرض كن چند تا فيلد داريم كه كاربر بايد پركنه! حالا اگر يه كاربري فوزول تشريف داشته باشن و بخواد كه اول بره فيلد دوم رو پر كنه بعد بياد فيلد اول رو پركنه! تا رو فيلد دوم كليك ميكنه! واسه اين كه فيلد اول فوكوس رو از دست نده(به قول خودت) فوكوس رو از فيلد دوم ميگيره! اما فيلد دوم ميبينه كه فوكوس رو از دست داد! پس باز مياد فوكوس رو از فيلد اول ميگيره بعدش فيلد اولي ميبينه كه............... و همين جوري اين لوپ ميكنه! تا اينكه اگر ويندوز 98 داشته باشي يه BLUE SCREEN مياد و ميگه SYSTEM IS BUSY !
اميدوارم منظورم رو فهميده باشي! اگه نه من جون ميدم واسه اين جور بحث ها! خلاصه: بحث كن تا بحث كنم! :D

تشكر(سوسك <a href='http://antegral.blogspot.com' target='_blank'>http://antegral.blogspot.com</a>
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
سوسک عزيز خيلی مخلصم!
راست ميگفتی . . .
هرچند که هنوز هم از لحاظ منطقی نميتونم قبول کنم ولی دقيقا همينطور شد. LOOP !!!
البته چون ويندوزم 2000 بود Blue Screen رو زيارت نکردم!
ولی مخم نميکشه چطور ممکنه !
Set کردم که وقتی فرم Load بشه، Focus روی يه Object ديگه باشه. و با کليک بر روی TextBox دوم Focus رو بهش دادم.
وقتی روی TextBox اول کليک کردم قاعدتا نبايد Focus از دومی به اولی ميرسيد ولی اينطور شد و توی لوپ افتاد !

ممنون از اينکه به فکر کردن وادارم کردی.
خوش باشی
. . .
 

ramin110

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2003
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
به نظر من مشكلش خود توست :D

سوادم اينو ميگه 8)
[code:1]Private Sub Text1_Change&#40;&#41;

&nbsp;If Text1.Text = &#34;&#34; Then

&nbsp; Text2.SetFocus

&nbsp; End If

End Sub

Private Sub Text2_Change&#40;&#41;

If Text2.Text = &#34;&#34; Then

Text1.SetFocus

End If

End Sub[/code:1]
 
بالا