hosseinsees
Registered User
- نوشتهها
- 2,496
- لایکها
- 798
با سلام خدمت وبمسترای گل پی تی . مخصوصا قدیمی تراشون که یه سوال داشتم ازشون .
دوستانی که با سیستمای همکاری در فروش کار میکنن لطفا یه کمکی به من بکنن .
1 - میخواستم بدونم اگه یه سایتی (سایت خودم یعنی) روزی حدود 200 تا آی پی داشته باشه با حدود100 تا 120 تا ورودی گوگل , و حدود 400 تا رفرش ، میشه ازش از راه همکاری در فروش کسب درامد کرد ؟
البته سایت دو ماه هم نیست که راه اندازی شده . ولی دیزاینش طوریه که میدونم اگه تبلیغ بذارم کاملا تو دید هست .
اگر دوست داشتید سایتم رو ببینید این آدرسشه : مجله اینترنتی برگزیده ها
به نظرتون روزی میشه یه محصول فروخت ؟
تا به حال با همکاری در فروش سروکله نزدم ببینم چطوره حالا سایتم این حالب بالا رو داره میخواستم ببینم اگه شروع کنم و تبلیغ محصول بذارم چیزی گیرم میاد؟ اگر شما بگید نه فعلا شروع نمیکنم
2- سوال دوم اینکه اونایی که با همکاری در فروش کار میکنن بگن که بهترین سیستم کدومه ؟
منظورم پرداخت مرتب و پشتیبانی و تنوع محصولات و قیمت و درصد سود و ایناست .
خلاصه در مورد همکاری در فروش چیز زیادی نمیدونم راهنمائیم کنید دیگه .
ممنون دوستان .
منتظر جواباتون هستم من .
فقط خواهش میکنم ازتون اسپم نفرمائید .
دوستانی که با سیستمای همکاری در فروش کار میکنن لطفا یه کمکی به من بکنن .
1 - میخواستم بدونم اگه یه سایتی (سایت خودم یعنی) روزی حدود 200 تا آی پی داشته باشه با حدود100 تا 120 تا ورودی گوگل , و حدود 400 تا رفرش ، میشه ازش از راه همکاری در فروش کسب درامد کرد ؟
البته سایت دو ماه هم نیست که راه اندازی شده . ولی دیزاینش طوریه که میدونم اگه تبلیغ بذارم کاملا تو دید هست .
اگر دوست داشتید سایتم رو ببینید این آدرسشه : مجله اینترنتی برگزیده ها
به نظرتون روزی میشه یه محصول فروخت ؟
تا به حال با همکاری در فروش سروکله نزدم ببینم چطوره حالا سایتم این حالب بالا رو داره میخواستم ببینم اگه شروع کنم و تبلیغ محصول بذارم چیزی گیرم میاد؟ اگر شما بگید نه فعلا شروع نمیکنم
2- سوال دوم اینکه اونایی که با همکاری در فروش کار میکنن بگن که بهترین سیستم کدومه ؟
منظورم پرداخت مرتب و پشتیبانی و تنوع محصولات و قیمت و درصد سود و ایناست .
خلاصه در مورد همکاری در فروش چیز زیادی نمیدونم راهنمائیم کنید دیگه .
ممنون دوستان .
منتظر جواباتون هستم من .
فقط خواهش میکنم ازتون اسپم نفرمائید .