• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما کدوم یک از این کارا بهتره؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نظر شما کدوم یک از این کارا بهتره؟
1-سرمایه گزاری در هایپ ها
2-ساختن هاستینگ خارجی
3-اکس چنج کردن پول در ایران.
4-اکس چنج کردن ایگلد با مستر کارت در خارج.:wacko:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر من اگه هایپی که میخوایی باهاش کار کنی معتبر باشه سرمایه گذاری در هایپ بهترین انتخاب از بین این چهار مورد هست.
چنج کردن هم به خاطر اینکه افراد معمولا آنلاین اعتماد نمیکنن فکر نمیکنم بشه روش حساب کرد. ضمنا درآمدش هم فکر نمیکنم بالا باشه.
هاستینگ رو هم که قبلا گفتم.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به هایپ که نمی شه اعتماد کرد.به هیچ وجه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
منم با اطهر موافقم.
اگه یه کمی وقت بذاری با همون هایپهای غیر قابل اعتماد خوب میشه پول درآورد ولی به شرطی که به توصیه های اونهایی که تجربه دارن و تا حالا کلی ضرر کردن دقیق عمل کنی و تجربه رو دوباره تکرار نکنی.
مثلا اگه کسی میگه 100 تا هایپ پیدا کن و تو هر کدوم 1 دلار بذار و وقتی سودتو گرفتی اونا رو بذار کنار و برو سراغ 100 تای بعدی نباید بگی که من وقت این کارو ندارم، اگه میخوای ضرر نکنی باید وقت بذاری.
تو هر کاری همینطوریه ولی مطمئن باش از این راه زودتر به نتیجه یعنی همون پول میرسی.

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از mostafa_gm :
منم با اطهر موافقم.
اگه یه کمی وقت بذاری با همون هایپهای غیر قابل اعتماد خوب میشه پول درآورد ولی به شرطی که به توصیه های اونهایی که تجربه دارن و تا حالا کلی ضرر کردن دقیق عمل کنی و تجربه رو دوباره تکرار نکنی.
مثلا اگه کسی میگه 100 تا هایپ پیدا کن و تو هر کدوم 1 دلار بذار و وقتی سودتو گرفتی اونا رو بذار کنار و برو سراغ 100 تای بعدی نباید بگی که من وقت این کارو ندارم، اگه میخوای ضرر نکنی باید وقت بذاری.
تو هر کاری همینطوریه ولی مطمئن باش از این راه زودتر به نتیجه یعنی همون پول میرسی.
دقيقا با مصطفي جان موافقم .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آها ببین چی میگه. همونیه که هیچ کی بهش توجه نمیکنه و واسه همین ضرر میکنن. فقط حال نداشتم ترجمش کنم:
Some advice:
- get money from your HYIP as fast as possible out. If they pay daily, get it daily.
- don't compound money in HYIP before you got your initial deposit out(!). <-- very important, because its the biggest failure that 90% of the users do.
- withdraw a little profit out of your HYIP (at least 50%) before you even think about compounding (example: Deposit $100, Profit $50 = Withdraw $125 as fast as possible and let the $25 compound).
- Never reinvest into the same program again; except a part of your profits you made out of it (see the example above with the compounding).
- Diversify your money to at least 10 very different programs. Spread it in HYIPs, Autosurfs and private programs.
- get in as early you can and the program has a little bit established in the scene. If the most members speak heavily about a program in the forums its mostly too late to get in. Its all a matter of the right time to get in and out.
- stay away from cheap designed programs and programs with too much ROI in a too short time.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صادقانه بگویم دوست عزیز هایپ ها به شرطی که به موقع از انها استفاده کنی (به قول مصطفی همیشه میگه هر هایپی یک طول عمری داره و معمولا افراد بعد از اتمام عمر انها به انها اعتماد می کنند) خوب است و اگر نمیتونی موقعیت سنجی کنی بهتره سراغشون نری و گرنه فقط ضرر می کنی البته سراغ هایپی هم که تازه شروع به کار می کنه نرو خلاصه کار سختیه

من خودم علیرغم مخالفت خیلی از اعضا فروم با کار زیرمجموعه پس از تست سایر موارد (درامد در ازاء کلیک و خواندن ایمیل، سورف و هایپ) فعلا فقط زیرمجموعه کار می کنم که البته این کار هم سختیهای خاص خودش رو داره

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ممنون از کمکتون.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
به نظر من هایپ یعنی شانس ! فکر میکنم خیلی ها به این معتقد باشن !

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از aarash :
آره اینو من یادم رفت بگم. قبل از اینکه بخوای برای سراغ و هایپ و وقت و پول بذاری باد ببینی شانست چطوریه اگه مثل منه که بیخیال.
بعضی ها میگن تا 3 هزار دلار در ماه دارن از هایپها درمیارن البته اونا سرمایه اولیشون خیلی بوده حداقل بالای 10 هزار تا.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از aarash :
مخالفم.من به شانس اعتقاد ندارم.البته این نظر شخصی منه.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
من یه چیزی پروندم.اصلا نمی دونم کسی واقعا این کارو می کنه یانه!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اگر در هر کدام با استفاده از تجربه دیگران و یک نگاه علمی وارد شد می توان موفق بود.
در ضمن انسانهایی بیشتر موفق هستند که چیز جدیدی از خود ابداع می کنند نه کسانی که دنباله رو ابداعات دیگران هستند.

MOSTAFA007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یک سایت هیپ خوب هستش
من ازش دریافتی داشتم

http://uk-hyip.com/?ref=salleh2222

دیدنش ضرر نداره

اگه خواستین عضو بشین با همین لینک عضو شین تا یک چیزی هم به ما هم برسه

تازه کاره تازشم فعلا زیاد توش پول نزاشتن پس حالا حالا ها باز و پرداخت داره