unknown2992
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 23
- لایکها
- 2
سلام به همه اساتید، چند وقت پیش یکی از دوستام یه ISP راه انداخت. ولی الان از نظر اقتصادی اصلا صرفه نداره یه توضیحی در مورد شرکتش میدم بعد میرم سراغ سوالها ؛ این شرکت تو یه شهر کوچیکه که 70000 نفر جمعیت داره و 3 شرکت توش دارن فعالیت میکنن(خود مخابرات و شرکت ما و یه شرکت خصوصی دیگه) حالا این مخابرات داره عرصه رو واسه دو شرکت دیگه تنگ میکنه تا از میدون رقابت کنار برن و خودش بشه تنها ISP و همه یوزر ها رو جمع کنه. از چند ماه پیش دیگه اجازه افزایش پورت به شرکت ها نمیده،اازه راه اندازی مراکز جدید رو نمیده،اینترانت در اختیار شرکت ها نمیذاره و با این وضعیت قیمت پهنای باند اصلا به صرفه نیست که با این وضعیت ادامه بدن چون هرمگ پهنای باند با 32 تا آی پی سوخته
هزینه ای بین 700 تا 800 هزار تومن برای شرکت ها اب میخوره و اگه برای 100 کاربر بخوایم سرعت متوسط در نظر بگیریم حدود 4 مگ پهنای باند نیاز داریم که میشه حدود 2800000 ولی با توجه به امار من حدود یک سوم کاربران هرماه شارژ میکنن که برای 100 نفر میشه 30 تا حالا اگه در نظر بگیریم که 30 نفر هر 15 روز دوبار شارژ کنن و هزینه هر شارژ رو در بهترین حالت 15000 تومن در نظر بگیریم میشه ماهیانه 900 تومن. با یه حساب سر انگشتی اگه هزینه پورت و اجاره MDF مخابرات و اجاره مغازه و هزینه برق و ... رو هم در نظر بگیریم ، با یه شکست تمام عیار روبرو میشیم.
و اما چند نکته :
1 - با توجه با اینکه فروش کامپیوتر و هرچیز دیگری در دفاتر ISP غیر مجازه نمیشه کار دیگه ای در کنارش انجام داد تا کمکی با این هزینه ها بکنه
2 - اگه این فکر به ذهنتون رسیده که هر دو شرکت با هم پهنای باند بگیرن و بین خودشون تقسیم کنن تا از تخفیف صعودی اجاره پهنای باند برخوردار بشن باید عرض کنم که این راه به فکر من هم رسید ولی متاسفانه انتقال پهنای باند بین دو شرکت ISP غیر مجازه
3- حتی با این فکر رسیدم که اینترانت بگیریم و از یه دیتاسنتر قوی تو تهران یه سرور با پهنای باند نامحدود اجاره کنیم. که هزینه 20 مگ اینترانت ماهیانه حدود 450000 تومن و سرور حدود 300000 تومن که خیلی فوق العاده بود و از نظر اقتصادی به صرفه بود ولی هم مخابرات از دادن اینترانت امتناع کرد هم با توجه به نکته 2 انتقال پهنای باند بین دو شرکت ISP غیر مجازه
طرحهای کار آفرینی ما و شرکتمون برای پیشرفت این شهر بسیار مفید بود ولی با بی لطفی مسئولینی که متاسفانه فرق ISP و کافی نت رو نمیدونستن روبرو و متوقف شد. و عمر فعالیت این شرکت با توجه به ضرر های وارده روز افزون رو به پایانه
حالا راهنمایی شما استادان عزیز به ما که اینجوری از طرف غول مخابرات که هم سرویسش بی کیفیته هم زور گوئه گیر افتادیم چیه؟؟
و اما چند نکته :
1 - با توجه با اینکه فروش کامپیوتر و هرچیز دیگری در دفاتر ISP غیر مجازه نمیشه کار دیگه ای در کنارش انجام داد تا کمکی با این هزینه ها بکنه
2 - اگه این فکر به ذهنتون رسیده که هر دو شرکت با هم پهنای باند بگیرن و بین خودشون تقسیم کنن تا از تخفیف صعودی اجاره پهنای باند برخوردار بشن باید عرض کنم که این راه به فکر من هم رسید ولی متاسفانه انتقال پهنای باند بین دو شرکت ISP غیر مجازه
3- حتی با این فکر رسیدم که اینترانت بگیریم و از یه دیتاسنتر قوی تو تهران یه سرور با پهنای باند نامحدود اجاره کنیم. که هزینه 20 مگ اینترانت ماهیانه حدود 450000 تومن و سرور حدود 300000 تومن که خیلی فوق العاده بود و از نظر اقتصادی به صرفه بود ولی هم مخابرات از دادن اینترانت امتناع کرد هم با توجه به نکته 2 انتقال پهنای باند بین دو شرکت ISP غیر مجازه
طرحهای کار آفرینی ما و شرکتمون برای پیشرفت این شهر بسیار مفید بود ولی با بی لطفی مسئولینی که متاسفانه فرق ISP و کافی نت رو نمیدونستن روبرو و متوقف شد. و عمر فعالیت این شرکت با توجه به ضرر های وارده روز افزون رو به پایانه
حالا راهنمایی شما استادان عزیز به ما که اینجوری از طرف غول مخابرات که هم سرویسش بی کیفیته هم زور گوئه گیر افتادیم چیه؟؟
Last edited: