• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به چه سایتی میگن سایت موفق؟

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تا چند روز آینده به جمع وبمسترها اضافه میشم:rolleyes:
برای سایتمون هدف هایی رو قرار دادیم که بهشون برسیم
حالا دوست دارم نظر دوستان رو هم بدونم راجع به اینکه
به چه سایتی میگن سایت موفق؟
میخوام ببینم با تعریف دوستان از سایت موفق
سایت ما اگر به اهدافمون برسه سایت موفق هست یا نه
از همه جهات نظر بدین
تعداد بازدید به نفر
بازدید صفحه
رنک الکسا و گوگل
میزان درآمد
تعداد اعضا و ...

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کتاب هفت راز اصلی سایتهای پولساز رو از لینک زیر دانلود کن
همچنین تو این سایت مقالات مفیدی در این زمینه پیدا میکنی

دانلود کتابچه هفت راز اصلی سایتهای پولساز

موفق باشید

این کتاب رو خوندم دوست عزیز
بیشتر مایلم نظرات عینی باشه
خود دوستان وبمستر نظراتشون رو بگن
ممنون

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نظر خود من بستگی داره
شاید یک نفر فقط دنبال ارائه مطالب مفید باشه و تو این کار موفق باشه
شاید یک نفر دنبال کسب درآمد باشه و تو این کار هم موفق باشه

کلا اگه به همه این هدفهاتون برسید که حتما همینطوره به سایتتون میشه گفت یک سایت واقعا موفق

RayanAzar

Registered User
لایک‌ها
1
به سايتي موفق مي گن كه آمار داشته باشه ورودي google زياد داشته باشه

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سایتی موفقه که وقتی بازدید کننده از سایت میره بیرون نگه عجب ادم های بیشعوری دو ساعت ما رو سرکار گذاشتن با این مطلبای .... شون :D
سایتی موفقه که بازدید کننده وقتی از سایت میره بیرون بگه ایکاش وقت داشتم بقیه مطالب رو هم میخوندم.

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
سایت موفق اینه که هدف داشته باشه و با فکر و خدمات نو نیاز مخاطبان رو برآورده کنه.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
به نظر من سایت موفق سایتی است که با کمترین هزینه و نیرو بهترین بازدهی، آمار و محبوبیت رو داشته باشه

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
ببینید موفقیت فقط بازدید یا رنک گوگل و ... نیست چون این بازدید امکان داره از راهی بوجود بیاد که بازدید واقعی و یا سالم نباشه , من از دیدگاه خودم سایتم رو وقتی موفق میدونم که از 10 بازدید کننده حداقل 8 تا از بازدید کننده هاش راضی باشن از سایت نه اینکه از 100 تا بازدید کننده اکثرشون از سایت گله مند باشن , سایت های که بازدید کاذب دارند شاید برای مدت کوتاهی درآمد و بازدیدشون بره بالا ولی بعد از چند مدت .... . ولی وقتی یک سایت داشته باشم که بازدید کننده از سایت راضی باشه به این معنی هستش که من به حقوق اون احترام گذاشتم و این خودش یه سرمایست شاید درآمد کمی داشته باشه ولی پایدار هست و روز به روز هم افزایش پیدا میکنه .

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سايتي موفق مي گن كه آمار داشته باشه ورودي google زياد داشته باشه
اما ورودی گوگل لزوما موفقیت سایت رو تضمین نمیکنه

سایتی موفقه که وقتی بازدید کننده از سایت میره بیرون نگه عجب ادم های بیشعوری دو ساعت ما رو سرکار گذاشتن با این مطلبای .... شون :D
سایتی موفقه که بازدید کننده وقتی از سایت میره بیرون بگه ایکاش وقت داشتم بقیه مطالب رو هم میخوندم.
حرف بسیار جالبی زدین
کاملا موافقم

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید موفقیت فقط بازدید یا رنک گوگل و ... نیست چون این بازدید امکان داره از راهی بوجود بیاد که بازدید واقعی و یا سالم نباشه , من از دیدگاه خودم سایتم رو وقتی موفق میدونم که از 10 بازدید کننده حداقل 8 تا از بازدید کننده هاش راضی باشن از سایت نه اینکه از 100 تا بازدید کننده اکثرشون از سایت گله مند باشن , سایت های که بازدید کاذب دارند شاید برای مدت کوتاهی درآمد و بازدیدشون بره بالا ولی بعد از چند مدت .... . ولی وقتی یک سایت داشته باشم که بازدید کننده از سایت راضی باشه به این معنی هستش که من به حقوق اون احترام گذاشتم و این خودش یه سرمایست شاید درآمد کمی داشته باشه ولی پایدار هست و روز به روز هم افزایش پیدا میکنه .

موافقم با حرفاتون
اصولا نظرات جالب میدین
تووو این مدت که داخل فروم فقط مطالعه میکردم از نظرات شما و باقی دوستان خیلی استفاده کردم
جسارتا یک سوال
سایت همخرید برای شماست؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
موافقم

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
تعداد کاربران در اوایل مهم نیست ... مهم راضی بودنشونه ... اگه راضی باشند همونها دوباره برات یوزر میفرستند :D
کاربر باید از همون اول که وارد سایتت میشه احساس کنه که داری بهش احترام می گذاری ... مطمئن باش اگه فقط ظاهر سازی باشه می فهمند ...

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعداد کاربران در اوایل مهم نیست ... مهم راضی بودنشونه ... اگه راضی باشند همونها دوباره برات یوزر میفرستند :D
کاربر باید از همون اول که وارد سایتت میشه احساس کنه که داری بهش احترام می گذاری ... مطمئن باش اگه فقط ظاهر سازی باشه می فهمند ...
ممنون از نظر و پیشنهادت
کاملا موافقم

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ورودتو به جمع وب مستر ها خوشامد می گم امیدوارم موفق بشی

سایتی موفق هست که آمار امروزش نسبت به سال پیش در همین روز حد اقل 50% رشد کنه.در این صورت اگه به همین روند ادامه پیدا کنه رشد تصاعدی خواهد داشت. فرض کن سایتی سال پیش بوده 500 امسال شده 750. یعنی حد اقل 50% رشد کرده....علی الظاهر رقم بالائی نیست و لی در بطن کار که دقت کنی متوجه میشی که ابر سایتی در حال شکل گرفتن هست و مردم استقبال خوبی کردن. الان که 750 تا هست...اگر به همین رشد ادامه بده ظرف 10 سال آینده به عدد 43248 عدد میرسه و ظرف 20 سال آینده به عدد دو میلیون و چهار صد و نودو سه هزارو نهصد و چهل و دو 2493942 خواهد رسید.

البته بسته به موضوع سایت و زبان وجمعیت آنلاین مخاطبان ممکنه این عدد 50% بالا و پائین باشه...

Last edited:

adabsara.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورودتو به جمع وب مستر ها خوشامد می گم امیدوارم موفق بشی

سایتی موفق هست که آمار امروزش نسبت به سال پیش در همین روز حد اقل 50% رشد کنه.در این صورت اگه به همین روند ادامه پیدا کنه رشد تصاعدی خواهد داشت. فرض کن سایتی سال پیش بوده 500 امسال شده 750. یعنی حد اقل 50% رشد کرده....علی الظاهر رقم بالائی نیست و لی در بطن کار که دقت کنی متوجه میشی که ابر سایتی در حال شکل گرفتن هست و مردم استقبال خوبی کردن. الان که 750 تا هست...اگر به همین رشد ادامه بده ظرف 10 سال آینده به عدد 43248 عدد میرسه و ظرف 20 سال آینده به عدد دو میلیون و چهار صد و نودو سه هزارو نهصد و چهل و دو 2493942 خواهد رسید.

البته بسته به موضوع سایت و زبان وجمعیت آنلاین مخاطبان ممکنه این عدد 50% بالا و پائین باشه...
ممنون از لطفتون دوست عزیز
یک مقدار با حساب کتابتون مشکل دارم!!!!
البته اینکه هر سال بهتر از سال قبل کار کنی و یوزر ها بالاتر برن موافقم
اما اینجور حساب کتاب ها گاهی درست در نمیان
به هرحال نظر جالبی بود
ممنون

jahanagahi

Registered User
لایک‌ها
0

زیباترین نظر.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ممنون از لطفتون دوست عزیز
یک مقدار با حساب کتابتون مشکل دارم!!!!
البته اینکه هر سال بهتر از سال قبل کار کنی و یوزر ها بالاتر برن موافقم
اما اینجور حساب کتاب ها گاهی درست در نمیان
به هرحال نظر جالبی بود
ممنون

رسیدن به حد 2 میلیون که نشدنی هست... من زیاد جلو رفتم قبوله...چون اصلا کشش اینترنت ما در این حد نیست. بلاگفا در حد 900 هزار و تابناک 400 هزار در روز بیشتر یوزر ندارن. ولی رسیدن به عدد 43248 غیر منطقی نیست. دوست من از 7 سال پیش یه سایت پزشکی راه انداخت از صفر. الان میگه بالای 60% در سال رشد داره و بطور متوسط روزی 20 هزار ویزیت داره و خیلی هم به آینده امیدوار هست... دیگه خودت می دونی...

بالا