• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به کارگیری هارد اکسترنال برای ویندوز و سرعت کم

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود
دوستان گرامی من پیش تر یک هارد یک ترابایتی بیرونی (اکسترنال) وسترن دیجیتال گرین داشتم که به دلیلی اینکه ورودی یو اس بی اون سوخت هاردو از جعبش بیرون آوردم و به عنوان یک هارد درونی (اینترنال) به کار گرفتم. همچنین یک هارد مکستور 80 قدیمی ساتا داشتم که تا پیش از این ویندوزهام روی همین هارد قدیمی مکستور بود. سرانجام امروز اومدم جای اینها رو عوض کردم و هارد یک تراباتی رو تبدیل به سه درایو کردم (با نرم افزار Acronis) و روی درایو سی ویندوز اکسپ رو نصب کردم

دلیلم این بود که هارد قدیمی خیلی صدا می داد و خب سرعتش هم کم بود و داغ می کرد و ...

ولی بدبختانه الان که روی این هارد یک ترابایتی وسترن هم ویندوز نصب کردم چراغ مربوط به هارد بیش تر مواقع بدون اینکه کاری بکنم روشن هست و این باعث می شه که توی کارهام همواره دچار وقفه باشم و سرعت آنچنان تغییری نکرده و گاهی بدتر هم شده. دفراگ هم کردم و ....

می خواستم بدونم مشکل از چی هست؟ آیا اینکه هاردم اکسترنال بوده ممکنه سرعتش از هارد قدیمی مکستور 80 ساتا کم تر باشه یا مشکل از چیز دیگه ای هست؟ مشکل از ویندوز اکس پی نیست؟ اگر ویندوز 7 نصب کنم که وضعیت بهتر بشه و...

با سپاس

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
يك تست با برنامه hdtune بگير... بعدئ تو سايت وسترن يك برنامه quick format هست با اون يكبار فرمت كنيد

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
يك تست با برنامه hdtune بگير... بعدئ تو سايت وسترن يك برنامه quick format هست با اون يكبار فرمت كنيد

با این نرم افزار هم آزمایش کردم مشکلی نداشت. البته این عکس رو ببینید مشکل هارد من چیه؟:
568ebcd4fbd6ce831.jpg

زمانی که برنامه ها رو می خوام اجرا کنم گیر می کنه چندین ثانیه و به کندی اجرا می شه همه چیز

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
با این نرم افزار هم آزمایش کردم مشکلی نداشت. البته این عکس رو ببینید مشکل هارد من چیه؟:
568ebcd4fbd6ce831.jpg

زمانی که برنامه ها رو می خوام اجرا کنم گیر می کنه چندین ثانیه و به کندی اجرا می شه همه چیز
هارد سری کم سرعت Green که حدود 25000 ساعت کار کرده و بدسکتور هم گرفته باشه چندان تعجب نداره که کُند کار کنه
طبق معمولِ این دست موارد برای رفع اساسی مشکل توصیه میشه اطلاعات مهمش رو خارج کرده و یکبار Low Level Format بوسیله ی Maxtor PowerMax انجام بشه

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949

عزیز ارور reallocated sector اکثرا به صورت سخت افزاریه و قابل رفع کردن نیست پیشنهاد می کنم اگر دیتای مهم داری حتما بکاپ بگیری.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
هارد سری کم سرعت Green که حدود 25000 ساعت کار کرده و بدسکتور هم گرفته باشه چندان تعجب نداره که کُند کار کنه
طبق معمولِ این دست موارد برای رفع اساسی مشکل توصیه میشه اطلاعات مهمش رو خارج کرده و یکبار Low Level Format بوسیله ی Maxtor PowerMax انجام بشه

با Low Level Format امکان درست شدنش هست؟ یا اینکه باید یه هارد دیگه تهیه کرد و...؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان در پایان اگر واقعا امیدی به این هارد بنود و تظرتون این بود که مشکلش جدی هست، من چون محدودیت مالی دارم چه هادری رو تهیه کنم که البته خب کیفیت خوبی هم داشته باشه تا ویندوز و برنامه هام رو روی اون نصب کنم و بایگانی ها رو هم روی همین هاردهایی که دارم داشته باشم؟

با سپاس دوباره

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
با Low Level Format امکان درست شدنش هست؟ یا اینکه باید یه هارد دیگه تهیه کرد و...؟
فرمت سطح پایین، بدسکتور و عوارض اون که صدای زیاد و یا نابهنجار هد هست رو رفع میکنه و سرعت و اطمینان هارد رو هم بالا می بره
اینکار رو بکنید اگر مشکلتون رفع نشد دیگه کاریش نمیشه کرد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
توصيه ميكنم faq سايت وسترن رو بخونيد . همينطور با ويندوز پارتشين بندي نكنيد . اول با برنامه quick فرمت وسترن بعد با برنامه acronis disc director پارتشين بندي

بالا