منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

به یک کامپیوتر adsl وصل کردن 2 مودم

hm990

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2009
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
سلام
من 2تا خط adsl شاتل 512 دارم یکی خونه و یکی سر کار
تو خونه 2تا خط تلفن دارین این فکر به سرم افتاد که اون یکی خط دیگه ی خونه رو هم بدم رانژه کنن شبا که دانلود رایگانه از هر 2تا اکانتم همزمان استفاده کنم
به نظر شما عملیه؟میشه 1فایل رو همزمان با 2کانکشن دانلود کرد؟
 

hm990

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2009
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
نمیدونم چرا ترتیب اسم تاپیک به هم ریخت
 

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 مارس 2006
نوشته‌ها
1,393
لایک‌ها
1,285
محل سکونت
aquarium
سلام
من 2تا خط adsl شاتل 512 دارم یکی خونه و یکی سر کار
تو خونه 2تا خط تلفن دارین این فکر به سرم افتاد که اون یکی خط دیگه ی خونه رو هم بدم رانژه کنن شبا که دانلود رایگانه از هر 2تا اکانتم همزمان استفاده کنم
به نظر شما عملیه؟میشه 1فایل رو همزمان با 2کانکشن دانلود کرد؟
باید دو تا خروجی مودم هات رو ببندی به یه شلنگ! بد شلنگه رو بزنی پشت مادربردت!
ولی بیشوخی! باید مودهات بیاد به روتر بد از روتر بدی به کامپیوترت!
 

hm990

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2009
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
یعنی برای اینکار مثلا یک مودم روتر با 4ethernet portو یک مودم معمولی با 1ethernet port.درسته؟
 

hdtv_master

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2007
نوشته‌ها
417
لایک‌ها
2
باید دو تا خروجی مودم هات رو ببندی به یه شلنگ! بد شلنگه رو بزنی پشت مادربردت!
ولی بیشوخی! باید مودهات بیاد به روتر بد از روتر بدی به کامپیوترت!

با سلام

این آقا می خواد پهنای باند رو جمع کنه مثلا بشه یک مگابیت
میشه شما توضیح بدی دقیقا . این راه شما به نظر نمی ادعملی
باشه.
من برای حل مشکل از دو تا PC استفاده می کردم! راه دیگه هم پیدا نکردم
شاید هم باشه
 

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 مارس 2006
نوشته‌ها
1,393
لایک‌ها
1,285
محل سکونت
aquarium
یعنی برای اینکار مثلا یک مودم روتر با 4ethernet portو یک مودم معمولی با 1ethernet port.درسته؟

نه روتر 4 پورت
TWR-rear_vDiagram.jpg

http://www.xincom.com/products/502/overview.php

PRO00022.jpg

http://www.hotbrick.com/produto.asp?tipo=2&codPro=22

با سلام

این آقا می خواد پهنای باند رو جمع کنه مثلا بشه یک مگابیت
میشه شما توضیح بدی دقیقا . این راه شما به نظر نمی ادعملی
باشه.
من برای حل مشکل از دو تا PC استفاده می کردم! راه دیگه هم پیدا نکردم
شاید هم باشه

تک و توک اینکارو میکنن! بعضی جاها هست که مثلا isp بهت 128 بیشتر نمیده! بد تو 200 میخوای مثلا! دو خط جدا میارن باmultiplex router که پهنای باند 2 برابر میگیرن! isp هم که ازش اکانت داری باید multilinking ساپورت بکنه!
اگه multilinking غیر فعال باشه سرعت دانلودت تغییری نمیکنه!....
 

hm990

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2009
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
کسی هست که اینکارو امتحان کرده باشه؟
به نظرتون شرکت 2تا خط رو برای یک اکانت رانژه میکنه؟
 

hm990

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2009
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
من امکانات فعلیم اینه
یه مودم dlink 320t تک پورت اترنت
یه مودم روتر linksys wag54g با 4پورت اترنت و وایرلس
برای اینکار میشه ازشون استفاده کرد؟
دیگه چی چیزایی لازمه؟
 

hm990

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2009
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
امروز رفتم یه جایی سوال کردم یارو گفت باید یه دستگاهی بخری که 2 پهنای باندو با هم جمع میکنه قیمتش هم 200+
دوستان راهنمایی نمیکنن؟
 

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 مارس 2006
نوشته‌ها
1,393
لایک‌ها
1,285
محل سکونت
aquarium
امروز رفتم یه جایی سوال کردم یارو گفت باید یه دستگاهی بخری که 2 پهنای باندو با هم جمع میکنه قیمتش هم 200+
دوستان راهنمایی نمیکنن؟
دور وره 300 هست! قبل از اینکه بخری مطمئن شو ای اس پیت مولتیلینک ساپورت میکنه! وگرنه هر سایتی که باز کنی! هر فایلی که دانلود کنی به هر کدوم از اکانتات یه درخواست مشابه میفرسته! عملا هیچی به هیچی!
 
بالا