• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بوت نشدن لپ تاپ بعد از پارتیشن بندی

behnam shamlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مدتی پیش ویندوز سون نصب کردم که هنگام نصب ، جهت پارتیشن بندی فقط اجازه (فکر کنم 3 پارتیشن) را داد و امشب می خواستم از طریق خود ویندوز در کنترل پنل و کامپیوتر منیجمنت و استوریج فضای باقی مونده که بالای 100 گیگ بود را به یک پارتیشن تبدیل کنم (بیشتر از 100 گیگ فضای غیر قابل استفاده) که روی اون فضا رایت کلیک کردم و گزینه ای که فکر کنم new volum یا شاید چیز دیگه ای بود رو کلیلک کردم فضای باقی مونده رو نشونم داد قرار شد درایوی به نام G رو بسازه اوکی کردم یک اخطاری داد که نخونده کلیک کردم . درایو مورد نظر ساخته شد بود و در مای کامپیوتر هم دیده میشد.برای محکم کاری لپ تاپ رو ری استارت کردم ولی دیگه بوت نمیشه و فقط همون صفحه که لوگوی اچ پی رو نشون میده. حتی داخل setup هم نمیتونم بشم. کلی دیتا دارم و بشدت اطلاعات برام اهمیت داره باید چکار کنم.
اگه میشه راهنمایی نمایید.ممنون
در ضمن امکانش هست که بتونم هارد لپ تاپ ام رو به کامپیوتر رومیزی ام وصل کنم؟ کامپیوتر رومیزی ام فاقد پورت sata می باشد و فقط IDE داره.میخوام اگه بشه بتونم اطلاعات هارد لپ تاپ ام رو بریزم داخل هارد کامپیوترم

Last edited:

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
اگر اطلاعات رو میخواین با cd Acronis Ture image بوت کنید پارتیشن ها رو بهتون نشون میده ( بک آپ بگیرید و در pc باطیابی کنید ) دقت کنید که بک آپ کل پارتیشن نگیرید و فولدری بگیرین

بعد اگر اطلاعات بدون نقص توی سیستم pc برگندونده شد حالا لپ تاپ رو با cd ویندوز xp پارتیشن بندی کنید ( بهترین پارتیشن : 3 پارت هست برای لپ تاپ)

تمام

behnam shamlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی. این برنامه حجم خیلی بالایی داره حدود 250 مگابایت، در ضمن چطوری باید با این برنامه دیسک بوتیبل بسازم

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
بهترین کار این است که یک باکس اکسترنال برای هارد لپ تاپتان تهیه کنید. هارد لپ تاپ را داخل آن بگذارید و باکس را با کابل USB که دارد به کیس کامپیوتر وصل کنید و اطلاعاتتان را به کامپیوتر منتقل کنید و پس از آن اقدام به برگرداندن ریکاوری لپ تاپتان از روی دی وی دی ریکاوری و یا پارتیشن ریکاوری نمایید.
ضمنا باکس اکسترنال جهت فروش موجود است.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
برای پارتیشن بندی درحال حاضر بهترین برنامه Partition Wizard هست که نسخه ای که به کار شما هم میاد مجانیه ! و با Resize کردن درایور ویندوز هم ویندوزتون رو خراب نمیکنه .. من نمیدونم شما دقیقا چه کار کردید ولی بنا به صحبت های خودتون Master Boot Record هارد شما پریده .. کامپیوتر را با DVD ویندوز بوت کنید .. وقتی به پنجره نصب ویندوز رسیدید Startup Repair رو بزنید اگر ویندوز را روی درایو شما پیدا کنه که Boot Record را دوباره براتون نصب میکنه و بعد از خروج نصب، ویندوز بالا میاد ..
وقتی کامپیوتر را روشن میکنید کلید F10 یا F8 برای انتخاب بوت درایو هستند .. اگر روی لوگو HP گیر کرده و جلو نمیره و هیچ کلیدی هم عمل نمیکنه باید به ناچار هارد را خارج کنید و با کامپیوتراتون درست اش کنید و دوباره جا بزنید ..

برای خواندن هارد لپ تاپ هم باید اول یک کارت PCI SATA بخرید، چون گفتید که کامپیوترتون SATA نداره ( خوبش حدود 15 تومان هست ) و هارد SATA لپ تاپ اتون را باید با احتیاط دربیارید و با کابل به اون کارت PCI وصل کنید به کابل برق SATA هم نیاز دارید ( اگر ندارید باید تبدیل برق معمولی به SATA را هم بگیرید .. )

برای پارتیشن بندی از ابزار ویندوز استفاده نکنید که Partition Wizard بهترین انتخابه در حال حاضر و حجم اش هم خیلی کمه .. Free Partition Magic alternative. Free Partition Manager Software for Windows 7/VISTA/XP/2000 and Windows Server 2003/2008/2000.

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون از راهنمایی. این برنامه حجم خیلی بالایی داره حدود 250 مگابایت، در ضمن چطوری باید با این برنامه دیسک بوتیبل بسازم

نه حجمش 140 مگ هست که اگر adsl داشته باشید میتونید راحت dl کنین

اینم لینک دانلود برنامه ( در cd رایتش کنین و استفاده کنین )

و خرید باکسو این جور چیزا هزینه براتون داره

behnam shamlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای پارتیشن بندی درحال حاضر بهترین برنامه Partition Wizard هست که نسخه ای که به کار شما هم میاد مجانیه ! و با Resize کردن درایور ویندوز هم ویندوزتون رو خراب نمیکنه .. من نمیدونم شما دقیقا چه کار کردید ولی بنا به صحبت های خودتون Master Boot Record هارد شما پریده .. کامپیوتر را با DVD ویندوز بوت کنید .. وقتی به پنجره نصب ویندوز رسیدید Startup Repair رو بزنید اگر ویندوز را روی درایو شما پیدا کنه که Boot Record را دوباره براتون نصب میکنه و بعد از خروج نصب، ویندوز بالا میاد ..
وقتی کامپیوتر را روشن میکنید کلید F10 یا F8 برای انتخاب بوت درایو هستند .. اگر روی لوگو HP گیر کرده و جلو نمیره و هیچ کلیدی هم عمل نمیکنه باید به ناچار هارد را خارج کنید و با کامپیوتراتون درست اش کنید و دوباره جا بزنید ..

برای خواندن هارد لپ تاپ هم باید اول یک کارت PCI SATA بخرید، چون گفتید که کامپیوترتون SATA نداره ( خوبش حدود 15 تومان هست ) و هارد SATA لپ تاپ اتون را باید با احتیاط دربیارید و با کابل به اون کارت PCI وصل کنید به کابل برق SATA هم نیاز دارید ( اگر ندارید باید تبدیل برق معمولی به SATA را هم بگیرید .. )

برای پارتیشن بندی از ابزار ویندوز استفاده نکنید که Partition Wizard بهترین انتخابه در حال حاضر و حجم اش هم خیلی کمه .. Free Partition Magic alternative. Free Partition Manager Software for Windows 7/VISTA/XP/2000 and Windows Server 2003/2008/2000.
خیلی ممنون از کمکتون. راستش برای من از لوگو جلوتر نمیره و سی دی بوتیبل یا نصب ویندوز هم اجرا نمیشه. مگر اینکه هارد رو خارج کنم که اون موقع تازه بوتیبل اجرا میشه که برام فایده ای نداره. و برای من احتمالا همون راه دوم باقی مونده
ممنونم

behnam shamlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون بابت لینک و راهنمایی خوبتون. بوتیبل برای من اجرا نمیشه :( فقط مونده یه راه حل که با تبدیل به کامپیوتر رو میزی متصل اش کنم

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اطلاعات اتون را که جا به جا کردید .. همه درایو ها را پاک کنید موقع نصب ویندوز یک درایو بسازید فقط .. مثلا 30GB بعد که ویندوز نصب شد با Partition Wizard بقیه درایو ها را بسازید .. فقط به اون پارتیشنی که اول کار میسازه و 100MB هست دست نزنید که دوباره ویندوز بالا نمیاد .. فقط فضا خالی را پارتیشن کنید به هر تعدادی که درایو نیاز دارید ..

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
testdisk-6.10
یا اخرین ورژنشو بگیرین رو کول دیسک سی دی رایت کنین بعد برین پارتیشن ها رو بزنین پیدا کنه هر وقت پیدا کرد موافقت کنین و بزارین تیبل لیستو درست کنه دستی میتونین بگین کدوم پارتیشن پرایمری و اکتیو بوت باشه اون کاری هم که شما کردین ما هم کردیم با همینم برگشت

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مشکل بعضی Laptop های HP اینجوریه که وقتی هارد مشکل اینطوری پیدا میکنه نمیشه این کار را کرد وگرنه که خودشون راحت از روی DVD بوت میکردن ! .. یه کار دیگه هم به ذهن ام رسید .. شما هارد را خارج کن سیستم رو روشن کن و برو توی Setup کامپیوتر First Boot را بزار روی DVD داریو بعد Save کن و کامپیوتر را خاموش کن، حالا هارد رو جا بزن .. ممکنه چند لحظه گیر کنه ولی بعد اش راحت از روی DVD بوت میشه !

arashgmn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل بعضی Laptop های HP اینجوریه که وقتی هارد مشکل اینطوری پیدا میکنه نمیشه این کار را کرد وگرنه که خودشون راحت از روی DVD بوت میکردن ! .. یه کار دیگه هم به ذهن ام رسید .. شما هارد را خارج کن سیستم رو روشن کن و برو توی Setup کامپیوتر First Boot را بزار روی DVD داریو بعد Save کن و کامپیوتر را خاموش کن، حالا هارد رو جا بزن .. ممکنه چند لحظه گیر کنه ولی بعد اش راحت از روی DVD بوت میشه !

منم دقیقا همین مشکل رو با PC م پیدا کردم. توی صفحه ای که آرم مادربرد رو نشون میده، گیر میکنه. اگر هم بخوام وارد setup bios بشم، باز هم گیر میکنه.

وقتی هارد رو از مادربرد قطع کردم، دیگه این طوری نشد. اما پیغامی داد که از من می پرسید از رو پی بایت بوت بشه...

من الان نمی دونم چکار باید بکنم. وقتی هاردم وصله ، نمی تونم بوت کنم. وقتی هم که بوت میشه، نمی دونم ویندوز رو باید تو چی بریزم چون هاردم وصل نیست!

جالبیش اینه که اگه هارد اکسترنالم رو هم وصل کنم، باز توی بوت شدن به مشکل بر می خورم و نمی تونم وارد بایاس هم بشم :(

کمک!

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
شماهاردلپ تاب روبازکن ببین میتونی واردستاپ بایوس بشی-اگه نشدبایوسش روبایدفلش کنی-ضمناهاردلپ تاب اگه ساتاست تبدیل آی دی ای به ساتابهش وصل کن-فکرکنم ده تومنه بودخریدم-ازطریق اون اوکی میشه وبعدمیتونی پارتیشن بندی کنی

بالا