برگزیده های پرشین تولز

بوی تعفن مرغ تازه!

ptuser2011

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2011
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
17
محل سکونت
یه جای خوب
قابل تحمل نیست:grrr:
جدیدا دقت کردید چقدر بوی زُخم و تعفن مرغ ها زیاد شده؟:stun:
از بس هورمن میزنن بهشون:grrr: حتی مرغ تازه هم بو میده.

چیکار کنیم بوش بره کوفتش کنیم؟

گیاهخوار بشو. زنده باد سویا.
 

Love_life

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
3,810
لایک‌ها
975
محل سکونت
دور نیست
به بو که کاری ندارم !
ولی بدونید استاندارد مرغ 40 روزه باید به ذبح برسه ! ولی در ایران بهترین حالت 25 روز هست
 

ramingsm

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
107
لایک‌ها
8
به بو که کاری ندارم !
ولی بدونید استاندارد مرغ 40 روزه باید به ذبح برسه ! ولی در ایران بهترین حالت 25 روز هست

والا اینجا تو شهر ما میدونم تا 45 روز هم ذبح نمیکنند و بعد ۴۵ ذبح میکنند

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر
با توجه به این موضوع پس بهتره مرغ درش بگیریم نه؟ که بیشتر زنده مونده باشه!! :؟
 

ramingsm

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
107
لایک‌ها
8
با توجه به این موضوع پس بهتره مرغ درش بگیریم نه؟ که بیشتر زنده مونده باشه!! :؟

آره من که زیاد خودم وارد نیستم ولی مامانم همیشه میگه مرغ درشت بگیر

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
ترکیب زعفرون ، پیاز و آبلیمو
ترکیب برگ بو و گرد لیمو عمانی و فلفل سیاه
ترکیب فلفل دلمه ای و سیر و هویج

اینها برای از بین بردن مرغی که در آب طبخ میشه خیلی مناسبن ....

با توجه به این موضوع پس بهتره مرغ درش بگیریم نه؟ که بیشتر زنده مونده باشه!! :؟
به هیچ عنوان
اصلا و اکیدا از خرید مرغهای خیلی زیر و خیلی درشت خودداری کنین
مرغهای خیلی ریز می تونن مرغهای بیمار کشته شده باشن ، مرغهای خیلی درشت میتونن مرغ مادر باشن و یا در بهترین حالت ، عاری از خواص مفید ...بهترین مرغها ، مرغهای متوسط رو به ریز هستن که رنگ پوست و گوشتشون طبیعی باشه ، تا اونجایی که ممکنه مرغهای بسته بندی شده و تاریخ مصرف دار خریداری کنین و فکر نکنین که مرغهای درشت در دوره پرورششون بیشتر بهشون خوش گذشته ، به به هیچ عنوان ؛ دوره زندگی مرغ گوشتی 45 روزه هست و مرغدار یک روز بیشتر مرغ نگه نمیداره چرا که به ضررش هست و باید تخلیه کنه تا بتونه بریا نوبت بعدی جوجه ریزی آماده بشه ، فکر نکنین که مرغدارهای خیری وجود دارن که برای رضای خدا حاضرن 60 روز مرغ پرورش بدن و از سود خودشون بگذرن ، از این خبرا نیست ...
مرغ هر چی درشت تر میشه میزان مواد معدنی و ارزش پروتئینی ش پایین تر میاد و ذخائر چربی بویژه چربی زیرپوستی ش که غیر قابل مصرف هست بیشتر میشه...
نکته مهم که شاید در بوی ناپسند گوشت مرغ دخالت داشته باشه هم میتونه این باشه که بعد از تحریم ها ، مواد اولیه ای که برای تهیه " دان" مرغ استفاده میشه ، مثل ذرت و سویا که وارداتی هستن ، کمیاب شده ن و خیلی ها از مواد جایگزینی استفاده می کنن مثلا ذرت های درجه چندم یا گندم بی کیفیت و ... که این باعث میشه جیره ضعیفی نصیب مرغ نگون بخت بشه و در نهایت گوشتش هم متأثر از همین آشغالایی که میدن بخوره و استاندارد نیست ، بدبو و ناپسند بشه
البته که تأثیرات فصل گرم و عدم رعایت زنجیره سرما در توزیع و عرضه گوشت مرغ هم میتونه باعث بوجود اومدن بوی ناپسند مرغ بشه
 
Last edited:

Snow

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
16 مارس 2007
نوشته‌ها
380
لایک‌ها
215
محل سکونت
Music Forum
اصلا و اکیدا از خرید مرغهای خیلی زیر و خیلی درشت خودداری کنین....

سلام،

پیمان جان خیلی ممنون از اطلاعات مفید و کاملی که دادی. میگم این کاستی‌ها و سهل‌انگاری‌ها برای بوقلمون هم صادقه؟!
من تصورم اینه که چون مصرفش خیلی کمتره نباید اینطور باشه! برای خرید بوقلمون هم ممنون میشم اگر نکته‌ای یا مسئله‌ای داره برامون بگی. بعد اصلا از نظر پروتئین‌های موجود در گوشت مرغ جایگزین کردنش با بوقلمون کار درستیه؟

تشکر
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
اسنوی عزیز
بوقلمون داستانش متفاوته ، چون به گستردگی مرغ تولید ؛ پرورش و عرضه نمیشه و رسیدن بوقلمون به وزن ، خیلی برای پرورش دهنده مهم هست که بتونه اون قیمت زیادو توجیه پذیر کنه ، تصور می کنم توی ایران اجازه میدن که بوقلمون به 18 یا 20 کیلو برسه ( نژاد و جنسیت و روش پرورش مهمه ) و بعد از اون کشتار انجام میدن ، چون کشتارش هم مثل مرغ به تعداد زیاد نیست و بیشتر به شکل دستی انجام می گیره ، مجبور نیستن که بوقلمون خیلی ریز رو کشتار کنن و سعی می کنن که وزن بگیره ، بوقلمونهای مریض هم معدوم میشن ، چرا؟ چون اصلا بازارپسندی ندارن و من اگه جلوی شما رون بوقلمونی بذارم که اندازه رون مرغ باشه مسلما شما از من خریداریش نخواهی کرد ، از طرفی ، وزن پذیرفته شده برای بوقلمون به حدی ست که اجازه نمیده بوقلمون خیلی درشت داشته باشیم ، بوقلمونهای تخمگذار ، گوشتشون قابل مصرف نیست به اون صورت ، بافت پیوندی موجود توی گوشت اونها زیاده و در صورت مصرف گوشتشون ساعتها مشغول جویدنش خواهیم بود
از نظر تفاوتش با گوشت مرغ
راستش از چند جنبه قابل مقایسه هست
برای مبتلایان به فشار خون ، مرغ از بوقلمون بهتره بخاطر نمک خیلی کمترش
از نظر پروتئین ، جنس پروتئین هر دو عالیه ، ولی ، میزان پروتئین گوشت مرغ خیلی بیشتره تا بوقلمون
از نظر چربی ، بوقلمون خیلی بهتره تا گوشت مرغ ، چرا که هم چربی کلش پایین تره و هم این که چربی اشباع شده خیلی کمتری داره و هم این که امگا 3 و امگا 6 قابل قبولی داره ، پوست بوقلمون رو هم مثل پوست مرغ باید قلفتی کند و انداخت دور ، به دلیل وجود چربیهای اشباع شده زیاد
همین مسأله چربی باعث میشه که در کل میزان کالری گوشت بوقلمون کمتر از گوشت مرغ باشه و برای کسایی که تصمیم به کاهش وزن دارن گزینه مناسبی توی **** غذایی باشه
 

Snow

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
16 مارس 2007
نوشته‌ها
380
لایک‌ها
215
محل سکونت
Music Forum
بوقلمون داستانش متفاوته ، چون به گستردگی مرغ تولید....

استاد سپاس فراوان از این همه اطلاعات خوب و مفید.

بوقلمونهای تخمگذار ، گوشتشون قابل مصرف نیست به اون صورت ، بافت پیوندی موجود توی گوشت اونها زیاده و در صورت مصرف گوشتشون ساعتها مشغول جویدنش خواهیم بود

که اتفاقا یک بار این بلا سر ما اومد! هنگام خرید راهی هست برای تشخیصش یا احتمالا فروشنده باید متذکر بشه این مسلئه رو ؟ بعد بوقلمون ماده مگه نژاد غیر تخمگذار هم داره یا من بد متوجه شدم و منظورت اینه که گوشت نر کلا بهتره؟ نظرت راجع به این ران‌های فرآوری شده بوقلمون که بسته‌بندی هم است چیه؟ بهتر نیست تازه بگیریم؟

شرمنده کلی زحمت دادم :blush:
 

arash9675

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2012
نوشته‌ها
106
لایک‌ها
50
محل سکونت
مشهـــــــــــــد - خراســـــــــــان رضـــــــوی
کلا منم خیلی وقته مرغ نخریدم
تازه با این قیمت نامردا حداقل کیفیتش رو خوب نمیکنند
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
استاد سپاس فراوان از این همه اطلاعات خوب و مفید.
که اتفاقا یک بار این بلا سر ما اومد! هنگام خرید راهی هست برای تشخیصش یا احتمالا فروشنده باید متذکر بشه این مسلئه رو ؟ بعد بوقلمون ماده مگه نژاد غیر تخمگذار هم داره یا من بد متوجه شدم و منظورت اینه که گوشت نر کلا بهتره؟ نظرت راجع به این ران‌های فرآوری شده بوقلمون که بسته‌بندی هم است چیه؟ بهتر نیست تازه بگیریم؟
شرمنده کلی زحمت دادم :blush:

درود
خواهش می کنم ، کاری نکردم وظیفه ست ...معمولا بوقلمون های نر گوشتی در مدت زمان 18 هفته به وزن معادل 16 کیلوگرمی وبوقلمون های ماده گوشتی در پایان 14 هفتگی به وزن معادل 8 کیلوگرمی می رسند . منظور از بوقلمون تخم گذار همون بوقلمونهای ماده ای هستند که در حال تخمگذاری هستن . اگه بوقلمون زنده باشه از رنگ پرهای سینه ش متوجه نر و ماده بودنش میشین ، رنگ پرهای سینه ماده قهوه ای و نر ، سیاه هست ؛ نه راستش منظورم این نبود که( حتما ) گوشت نر بهتره ، چرا که نر ها رو در نهایت برای فرآوری و ژامبون و ...استفاده می کنن چون بزرگترن و استفاده صنعتی اونها مقرون به صرفه تره ولی عمدتا لاشه هایی که توی قصابی عرضه میشن بیشتر ماده هستن ، فقط این ماده ها باید در زمانی مناسب ، یعنی وقتی که دیگه تخمگذاری نمی کنن( حول و حوش همون 14 هفتگی ) کشتار کنن ، البته میدونین که توی کشور ما همه چی ممکنه و حساب کتاب خاصی نیست ...راه بخصوصی برای شناسایی اینکه لاشه بوقلمون تخمگذار بوده یا در سن مناسبی کشتار شده نمی شناسم ، مدیر جان باید منو عفو کنی ، اطلاعات من از بوقلمون خیلی محدوده و منحصر به مطالعه پراکنده دوره دانشگاهه ، تجربه خاص میدانی ندارم ، پوزش

اشاره کنم که اون فراورده ها ، عمدتا خیلی خوب هستن و من همیشه از کیفیتشون راضی بوذه م ، هم سینه ها و هم ران های فرآوری شده ی کارخونه ای ، چرا که از ماده اولیه مناسب استفاده می کنن و هر گوشتی رو برای فرآوری انتخاب نمی کنن چرا که باید یک کیفیت حداقلی داشته باشه تا این که marinate بشه و در نهایت هم قابلیت جویدن مناسبی داشته باشه . اگه کارخونه ها از لاشه بوقلمون غیرمناسب استفاده کنن ، فرآورده شون تفاوتی با لاستیک نخواهد داشت
 
Last edited:

سارا کوچولو

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
7
اره مرغ ها جدیدا بود میدن. مامانم همین دیروز خرید.:(
 

hossein55

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2008
نوشته‌ها
2,192
لایک‌ها
410
محل سکونت
ملک خدا
یه مرغایی اومده به اسم مرغ سبز که پرورش این مرغا بدون هورمون هستش، اگر از این مرغ تهیه کنید داخل بدنش هیچ نوع خون مردگی نمیبینید.
 

aliagha89

Registered User
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2011
نوشته‌ها
139
لایک‌ها
157
VAKHTI 6000 TOMAN HAST KE POOL DARE BEKHARE?
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
این مقاله رو چند دقیقه ی پیش خوندم . راست یا دروغش پای خودشون :دی

به مرغ‌ها هورمون می‌زنند؟

بارها از طریق مطبوعات و رسانه‏ها از سوی متخصصان صنایع غذایی این مساله عنوان شده که به هیچ‏وجه در صنعت مرغداری ایران، برای رشد مرغ‏ها از هورمون استفاده نمی‏شود. البته استفاده نکردن از هورمون، به این معنی نیست که نظارت و کنترل بیشتری در این عرصه وجود دارد یا اینکه مرغدار به دلیل احساس مسوولیت، این کار را انجام نمی‏دهد بلکه علت اصلی آن، گران بودن هورمون است و استفاده از آن در صنعت مرغداری با توجه به قیمت مرغ به صرفه نیست چرا که در کنار آن هزینه‏های دیگری از جمله تغذیه دام، آب، برق، بهداشت محیط و... نیز مطرح است.

شاید برای بسیاری از افراد این سوال مطرح باشد که چگونه در صنعت مرغداری پس از 45 روز رشد مرغ به گونه‌ای است که باعث افزایش وزن آن می‏شود، درحالی که اگر مرغ در محیط بیرون از مرغداری نگهداری شود، چنین نیست.

در واقع افزایش سریع وزن مرغ در صنعت مرغداری به دلیل اصلاح نژاد، مدیریت مرغداری، استفاده از نور و مسایل دیگری نظیر نوع تغذیه حیوان است. تقریبا طی 45 روز در مرغداری تمام چراغ‏ها روشن بوده و مرغ با این احساس که روز است، مدام از دانه تغذیه می‏کند درنتیجه در این مدت زمانی، مرغ بیش از حد معمول چاق می‏شود.

در اصلاح نژاد مرغ‏ها با تلفیق ژنتیکی که به نژاد گوشتی معروف است، ضریب تبدیل به چربی بسیار پایین است، در نتیجه بیشتر غذایی که مرغ می‏خورد، به ماهیچه و گوشت تبدیل می‏شود. به این ترتیب همه عوامل دست به دست هم می‏دهند تا مرغ با وزنی مطلوب آماده عرضه به بازار شود.
متاسفانه اکثر مردم به شایعه‌ها بیش از حقیقت و واقعیت‏های علمی توجه می‏کنند. با اینکه بارها متخصصان مربوطه اعلام کرده‏اند از هورمون در صنعت مرغداری استفاده نمی‏شود و مشکلی در مضر بودن این ماده غذایی نیست، اما آنها همچنان قسمت‏هایی از گوشت مرغ به خصوص بال مرغ را به دلیل هورمونی بودنش استفاده نمی‏کنند.

علاوه بر این، گاهی برخی از پزشکان که اکثرا مطالعه‌های آنها براساس منابع کشورهای غربی است، توصیه می‏کنند از بال مرغ استفاده نشود اما درواقع این هشدار به معنی استفاده از هورمون نیست. گرچه در کشورهای غربی به خصوص آمریکا برای رشد سریع مرغ از هورمون استفاده می‏شود اما از سال 1960 به بعد در اروپا استفاده از هورمون منع شده است که انتظار می‏رود در آمریکا نیز مصرف آن ممنوع اعلام شود.

در حال حاضر مشکلی که مرغ‏های صنعتی کشورمان با آن مواجه هستند، استفاده از آنتی‏بیوتیک آن هم برای پیشگیری و درمان بیماری‌های عفونی است که مساله آن با هورمون کاملا متفاوت است و چون این آنتی‌بیوتیک‌ها در چربی‏های زیر پوست مرغ، جمع می‌شوند، مصرف مرغ با پوست و به خصوص قسمت بال مرغ که مملو از چربی است، توصیه نمی‌شود.

منبع : Salamt.ir
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر
خیلی خوش بینانه هست مقاله ش برای یه کشور جهان سوم، ولی اگر قبولش هم بکنیم باز هم خودش اعتراف کرده که آنتی بیوتیک میزنن و چربیش استفاده نشه. شاید هم این طعم و بو برای همین آنتی بیوتیکه.
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
خیلی خوش بینانه هست مقاله ش برای یه کشور جهان سوم، ولی اگر قبولش هم بکنیم باز هم خودش اعتراف کرده که آنتی بیوتیک میزنن و چربیش استفاده نشه. شاید هم این طعم و بو برای همین آنتی بیوتیکه.

درود. این عکس رو امروز گرفتم ؛ یه جور اعتراف :دی

22072012776.JPG
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
41
محل سکونت
یه خورده اونورتر
حالا اگر از اون طرف ماجرا نگاه بکنیم یحتمل بخاطر محیط آلوده که نمیشه زیاد تو ایران کنترلش کرد اینکار رو میکنن دیگه؟ حالا سوال اینجاست اگر انتی بیوتیک مصرف نکردند پس چی استفاده شده و آیا کلا به ریسکش میارزه؟ D:
 
بالا