برگزیده های پرشین تولز

بوی تعفن مرغ تازه!

admiπ

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2012
نوشته‌ها
65
لایک‌ها
68
همچیز تقلبی شده تنها چیزی که الان اهمیت نداره سلامتی ملت هستش.

مرغ هم مرغای قدیم :دی
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
این مقاله رو چند دقیقه ی پیش خوندم . راست یا دروغش پای خودشون :دی
در حال حاضر مشکلی که مرغ‏های صنعتی کشورمان با آن مواجه هستند، استفاده از آنتی‏بیوتیک آن هم برای پیشگیری و درمان بیماری‌های عفونی است که مساله آن با هورمون کاملا متفاوت است و چون این آنتی‌بیوتیک‌ها در چربی‏های زیر پوست مرغ، جمع می‌شوند، مصرف مرغ با پوست و به خصوص قسمت بال مرغ که مملو از چربی است، توصیه نمی‌شود.
منبع : Salamt.ir
درود
من مدت دست کم هفت سال گذشته رو در صنعت مرغداری و کشتار مرغ کار کرده م و میتونم بهتون اطمینان بدم که این مقاله درسته ، این هورمون هم از شایعات خنده دار مردمه ، اصلا به حدی گرون در میاد که نمیشه استفاده کرد ، البته در امریکا ، استرالیا و بعضی کشورهای دیگه استفاده میشه ...
خیلی خوش بینانه هست مقاله ش برای یه کشور جهان سوم، ولی اگر قبولش هم بکنیم باز هم خودش اعتراف کرده که آنتی بیوتیک میزنن و چربیش استفاده نشه. شاید هم این طعم و بو برای همین آنتی بیوتیکه.
درود
دوست عزیز
آنتی بیوتیک که صد در صد می زنن و مجاز هم هست و اگه نزنن همه مرغها مبتلا میشن و مرغی در کار نخواهد بود ، چرا که شرایط قرنطینه و سیستم بهینه نگهداری در سالنهای مرغداری کشور وجود نداره و خیلی فاصله داره تا بهینه شدن ، به علاوه ، آنتی بیوتیک مجاز هست ، وگرنه که نمیشه با این همه بیماریهای عفونی مرغ و جوجه مقابله کرد ، فقط نکته مهم اینه که ، پیش از کشتار مرغ در یک دوره زمانی مشخصی دارو و آنتی بیوتیک قطع باید بشه که ممکنه بعضی جاها رعایت نکنن و بقایای آنتی بیوتیک در مرغ بمونه که برای همین میگن پوست و بال و اینها رو مصرف نکنین ...
متأسفانه بعضی تولید کننده ها از آنتی بیوتیکهای غیر مجاز هم استفاده می کنن که اون بیشتر در پرورش دام استفاده میشه ؛ خلاصه که طعم و بو به آنتی بیوتیک بعید میدونم ربطی داشته باشه چرا که از روز اولی که توی این مملکت مرغ تولید شده همه و همه و همه شون با آنتی بیوتیک بوده و شک نکن...
تلاشهایی در جهت تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک هم دیدم که توی ایران انجام شده ولی خیلی مونده تا به مقیاس وسیع برسه ( همون مرغ سبز)
سپاس
 

Amadea

مدیر علم و دانش
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
25 می 2006
نوشته‌ها
2,952
لایک‌ها
1,720
محل سکونت
Bloody Harlan
درود
من مدت دست کم هفت سال گذشته رو در صنعت مرغداری و کشتار مرغ کار کرده م و میتونم بهتون اطمینان بدم که این مقاله درسته ، این هورمون هم از شایعات خنده دار مردمه ، اصلا به حدی گرون در میاد که نمیشه استفاده کرد ، البته در امریکا ، استرالیا و بعضی کشورهای دیگه استفاده میشه ...

سلام پیمان عزیز،

پس چطوری می شه که مرغ ها -- اگر اشتباه نکنم -- 45 روزه به مرحله کشتار می رسند؟ چطور در روش صنعتی این قدر سریع رشد می کنند؟
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
سلام پیمان عزیز،

پس چطوری می شه که مرغ ها -- اگر اشتباه نکنم -- 45 روزه به مرحله کشتار می رسند؟ چطور در روش صنعتی این قدر سریع رشد می کنند؟

درود Amadea ی عزیز
اگر مرغهای خانگی و یا به اصطلاح رسمی رو در نظر بگیرین همچنین چیزی محال هست و در این مدت نمیتونن به اون وزن بخصوص برسن ولی حتما میدونین که مرغداریها برای پرورش از آنگونه مرغها استفاده نمی کنن ، بلکه از " جوجه های گوشتی " برای تولید و پرورش استفاده می کنن ، حالا این مرغهای گوشتی چه فرقی با مرغهای معمولی دارن ؟ مهمترین تفاوتشون تغییراتیه که در نژادشون داده شده و از اون به عنوان عملیات اصلاح نژادی یاد میشه ، به طوری که قسمت عمده غذا و جیره دریافتی مرغها به گوشت و پروتئین تبدیل میشه نه به چربی و ... ، فرض کنیم مثلا ژن های ما رو دستکاری کنن به طوریکه بیشتر مواد غذایی که میخوریم به عضله تبدیل شه تا بافت چربی ، شرکتهای مختلفی در تولید این جوجه ها در سطح دنیا فعالند مثل کاب ، راس و ...که هر کدوم ویژگیهای مختلفی رو به نژادی کرده ن و این باعث میشه که در صورت شرایط مناسب تغذیه ای ، اون جوجه ها بتونن در 45 روزه وزن مناسب کشتار پیدا کنن ، این به این معنی هست که اگه یکی از این مرغهای شرکتی رو وقتی که جوجه ست در یک روستا و کنار مرغهای رسمی بزرگش کنین و بهش همون خوراکی هاییو بدین که مرغهای خونگی می خورن نمیتونه تو اون مدت رشد کنه ...
غیر از مسآله اصلاح نژاد و جیره مخصوص ، تکنیک های دیگه ای مثل هوادهی ، بازی با نور و تلاش در ایجاد روز مصنوعی همیشگی باعث میشه میزان دونه خوردن مرغها هم بیشتر باشه و زودتر وزن بگیرن ...
امیدوارم تونسته باشم توضیح داده باشم ، باز هم نگاه می کنم اگه منبع مناسبی که توضیح غیر تخصصی و آسون داده باشه پیدا کردم معرفی می کنم ، سپاس
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
کلا منم خیلی وقته مرغ نخریدم
تازه با این قیمت نامردا حداقل کیفیتش رو خوب نمیکنند

درود
دوست عزیز چرا همچی کاری بکنن؟ وقتی کیلویی 7000 تومن هم میشه و بالاخره مردم میرن می خرن و خریدار داره ، مگه بیکارن بیان حالا بزک دوزکش هم بکنن؟؟؟ مردم ما هستن که به خودشون جفا می کنن و یا به عبارتی اونها هستن که به دولت میگن که باهاشون چه رفتاری داشته باشه ، فکر می کنین اگه کسی پنج روز فقط 5 روز هیچ مرغی در ایران نخره چه آشوبی میشه؟ ولی نه نه نه نه نه ما لازم داریم ، سه ساعت هم شده صف می ایستیم و این مرغ بد بو ، کثیف ، آب گرفته ، بدون شناسنامه و معلوم نیست کجا کشتار شده رو با دل و جون میخریم ، برای چنین خریدارانی کسی به فکر کیفیت نخواهد افتاد ....
 

ehsαπ

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
29
محل سکونت
tehran & internet
ما مرغ رو از گیلان میخریم
یه آشنایی داریم که مرغ محلی رو میاره تهران.

ما هم زنده میخریم و میدیم قصاب محل سرش رو میبره و خلاص.
 

kavoshmadar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2014
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سن
50
من اهل شیرازم و تمامی مرغهای شیراز رو امتحان کردم .
ولی همشون بوی بسیار بدی موقع پخت خصوصا حین جوشیدن توی آب میدن که با پیاز و غیره هم براحتی رفع نمیشه و فقط بوی اون کمتر میشه !
البته این توی این یکی دو سال اخیر اتفاق افتاده و قبلا اینطوری نبود !

الان دارم مرغ از فروشگاه کوروش میخرم که ظاهرا از تهران میاد .
محصول شرکت آوا پروتئین پایتخت هستش که کارخونش توی شهر پردیس تهرانه .
واقعا بو نمیده و قیمتش خیلی به صرفه هستش و بسته بندی شده بصورت ران و سینه و بال و گردن و غیره .
واقعا ما رو به مرغ خوردن برگردوند . اصلا بوی تعفن نمیده . :)
من فکر میکنم علت در نوع تغذیه و نگهداری و محیط رشد هستش . چون مرغ شرکتهای متنوع شیرازی رو امتحان کردم و همشون بوی گند میدن .
 

xshya

Registered User
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2011
نوشته‌ها
159
لایک‌ها
38
برای یک عده سودجو و تبهکار خیلی سخته کالا و مواد سالم , به اندازه و بموقع به مردم بفروشند! تاریخ و زمان فروش اجناسشان و سودی که میبرند از سلامتی و زندگی بقیه مردم مهمتر است
 
بالا