برگزیده های پرشین تولز

بيايد سوتي هامونو تعريف كنيم!

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام به همه دوستان!

گاهي اوقات آدم جايي كه نبايد حرفي رو بزنه,ميزنه يا جايي كه نبايد كاري رو بكنه,ميكنه يا خلاصه بر خلاف ميلش عمل ميكنه بعد هم شديدا پشيمون ميشه كه اين عمل در اصطلاح كفار معروف است به:

سوتي

اين سوتي ها معمولا هم بامزه هستند.فكر ميكنم جالب باشه بي رودربايستي بيايم و سوتي هاي بامزه مون براي هم ديگه تعريف كنيم

منتظر سوتي هاتون هستيم

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سوتي خودم اينه كه !
چند روز پيشا ديدم يه دختري داره كناره خيابون رامه ميري !گفتم خدارو خوش نمياد پياده بره زدم روترمز كه برسونمش!
گفتم خانوم چرا پياده يه باره روشو اينوري كرد گفت به به آقا مهدي ! چه چشمم روشن! اگر به خاله نگفتم! بيشعور :? :? :x :x :x يادته اوندمه منو پيشه دوستم سكه يه پول كردي؟
حالا نوبته مكنه! :? :? :x

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
يه سوتيه كه ما من نيست ولي با حاله
يكي تعريف ميكرد ميگفت چند تا عكس ناجور روي كامپيوتر ما بود يه بابايي از فاميل ديسكت اورده بود كه ما يه برنامه از روش برداريم بعد از كپي كردن ديسكتو بهش داديم وقتي رفته بود ديسكتو خودش استفاده كنه ديده بود روش پره از عكساي ناجور و اين قضيه تو فاميل پر شده بوده و ابروي ما رفته بود حالا چه جوري عكسا روي ديسكت ذخيره شده بوده خدا داند
البته اين قضيه مال عهد شمره كه كامپيوتر 386 خدايي ميكرده

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ديديد چندتا از آقايون فاميل كه دور هم جمع ميشن صاف ميرن تو سياست؟
جمعه همينجوري بود داشتن بحث ميكردن كه فلاني اينو گفته نميدونم اين شكست ميخوره گرم صحبت و از اين حرفا يهو يدونه از اين فاميلاي اوسگولمون گفت : من فكر نميكنم آمريكا به عراق حمله كنه...نظر شما چيه؟
همه نيگاه به هم كردن زدن زير خنده

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
هاها!! خواهرم تعريف ميكرد كه يكي از معلماي مدرسشون مرد بود و حزب الاهي!! خلاصه يكي از اين دخترا تو كلاس پاش و انداخته بود رو پاش نگو يكم از شلوارش رفته بود بالا پاش معلوم شده بود....بعد اين معلم هم بيچاره حرص ميخورده با چشم و ابرو به اين دختره حالي كنه كه شلوارتو درست كن...بعد ديده دختره حاليش نميشه...برگشته رو به تخته گفته خانما من رومو به تخته ميكنم شماها شلواراتونو بكشين پايين!!‌ بيچاره دوزاريش افتاد ۱ ثانيه بعد از بس كه اينا خنديدن...ديگه نيومد سر كلاسشون!! :shock:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916
والا من سرتاسر زندگيم يه سوتي محض بوده!!! 8)

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
احسان جان احساس نمي كني اين را به بار بالاتر گفته اي؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916
ديدين همش سوتي بيده! :oops: :oops: 8)

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام او
احسان جان چرا نمی تونم این رل پاک کنم؟ اون علامت ضربدر مثل این که فقط برای یادداشت آخر هست. روی قسمت alt برای تصویر Edit، نوشته Edit/delete this post ولی من نتونستم از این جا پاکش کنم. چه کنم؟
(می دونید که. این یادداشت بعد از یادداشت بعدی نوشته(ویرایش) شده

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام او
ولی انصافا این سایتت اصلا سوتی نیست. خیلی به دردبخوره. جدا دستت ندرده.
در واقع این جا جلوی سوتی های دیگران را می گیره !

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان از وبلاگ گردي بر ميگردم يه بابايي هست كه به قول احسان احتمالا سوتي زادس آدرس وبلاگشم اينه <a href='http://www.angoori.com' target='_blank'>http://www.angoori.com</a>
حالا چند تا سوتي هاشو براتون نقل ميكنم البته ميتونيد بريد سوتي هاشو بخونيد:
و اما آبرو ريزيترين سوتي قرن برنامه نويسان را انگوري داده است كه به نظر من تكرار نشدني است ، چهار سال پيش بود كه چند روز مانده بود به نمايشگاه قرآن تهران كه در ماه رمضان برپا ميشود . كارفرما از من خواست كه يك CD تهيه كنم كه درون آن پر باشد از نرم افزارهاي گوناگون (از همين CDهاي Collectionي كه در ايران به وفور يافت ميشود) و جهت راحتي كار براي كاربران مبتدي يك برنامه فارسي بنويسم كه با توضيحات كافي در مورد هر برنامه ، نصب آن را نيز بصورت اتوماتيك انجام دهد.

انگوري هم در عرض 24 ساعت اين مجموعه را دستچين كرد و تمامي كارهاي لازم از قبيل ويروس يابي ، چك كردن Serial Number ها ، تست صحت نصب و ... انجام داد و برنامه را تحويل كارفرما داد. در آن دوران شركت ما (شركتي كه انگوري در آن كار ميكرد) با شركت ديگري بشدت رقابت داشت و اين رقابت به تيشه بر ريشه زني يكديگر نيز تبديل شده بود و اين دو شركت سعي ميكردند كه زير پاي همديگر را خالي كند. آنها آمده بودند كل اين CD را بهم ريخته بودند تا از آن يك سوژه اي پيدا كنند و هم جلوي توزيع آن را در نمايشگاه را بگيرند و هم حال ما را. آنها موفق شدند كه سوژه مورد نظر را پيدا كنند و آنهم چه سوژه اي !!!!!!!!!!!! من برنامه اي به نام Anfy Java را كه توليد كننده اپلتهاي جاوا بود را در CD قرار داده بودم و از اين موضوع غافل بودم كه در درون يكي از Sample هاي اين برنامه عكسهاي سكسي وجود دارد آن هم چه عكسهايي آنها هم به بدترين شكل اين موضوع را به نمايش گذاشتند.

در آن موقع در ساعات افطار نمايشگاه خلوت ميشد ، در اين هنگام آنها آمده بودند BackGround كامپيوترهاي ما را كه خارج از غرفه قرار داشت را با اين عكسها مزين كرده بودند و از طرف ديگر رفتند سراغ حراست نمايشگاه و عنوان كردند كه يكي از شركتها در نمايشگاه قرآن اقدام به عرضه CD هاي سكسي كرده است . حالا بشنويد از اين سمت ماجرا ، ما درون غرفه نشسته ايم و در حال افطار كردن هستيم . مردمي كه در نمايشگاه در حال قدم زدن بودند با تعجب داشتند به مانيتورهاي ما نگاه ميكردند و اصلاً باورشان نميشد كه چيزي كه ميبيننند حقيقت دارد. لحظه به لحظه بر جمعيت جلوي غرفه افزوده ميشد . ما نيز كم كم داشتيم متعجب ميشديم كه ماجرا چيست و وقتي بعضيها اسم CD را ميپرسيدند ما با افتخار جوابشان را ميداديم ، در همين حال و هوا ناگهان چند آقاي بسيجي مآب كه از حراست آمده بودند وارد غرفه شدند و گفتند نويسنده برنامه ... كيست تا انگوري دهان باز كند كارفرما با افتخار در حالي كه بادي به غبغب انداخته بود گفت : من ، امري داشتيد همين كه اين جمله از دهانش خارج شد ، دستبندي به دستش زدند و بردند .
نكته اخلاقي 1 : وقتي يكي از كارهاي شما مورد استقبال مردم قرار گرفت ، مطمئن باشيد كه سوتي داديد
نكته اخلاقي 2 : كار ديگران را به نام خود ثبت نكنيد ، چون عواقب ناگواري دارد.
بركش اي مرغ سحر نغمه داوودي را

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان از وبلاگ گردي بر ميگردم يه بابايي هست كه به قول احسان احتمالا سوتي زادس آدرس وبلاگشم اينه <a href='http://www.angoori.com' target='_blank'>http://www.angoori.com</a>
و اما آبرو ريزيترين سوتي قرن برنامه نويسان را انگوري داده است كه به نظر من تكرار نشدني است ، چهار سال پيش بود كه چند روز مانده بود به نمايشگاه قرآن تهران كه در ماه رمضان برپا ميشود . كارفرما از من خواست كه يك CD تهيه كنم كه درون آن پر باشد از نرم افزارهاي گوناگون (از همين CDهاي Collectionي كه در ايران به وفور يافت ميشود) و جهت راحتي كار براي كاربران مبتدي يك برنامه فارسي بنويسم كه با توضيحات كافي در مورد هر برنامه ، نصب آن را نيز بصورت اتوماتيك انجام دهد.

انگوري هم در عرض 24 ساعت اين مجموعه را دستچين كرد و تمامي كارهاي لازم از قبيل ويروس يابي ، چك كردن Serial Number ها ، تست صحت نصب و ... انجام داد و برنامه را تحويل كارفرما داد. در آن دوران شركت ما (شركتي كه انگوري در آن كار ميكرد) با شركت ديگري بشدت رقابت داشت و اين رقابت به تيشه بر ريشه زني يكديگر نيز تبديل شده بود و اين دو شركت سعي ميكردند كه زير پاي همديگر را خالي كند. آنها آمده بودند كل اين CD را بهم ريخته بودند تا از آن يك سوژه اي پيدا كنند و هم جلوي توزيع آن را در نمايشگاه را بگيرند و هم حال ما را. آنها موفق شدند كه سوژه مورد نظر را پيدا كنند و آنهم چه سوژه اي !!!!!!!!!!!! من برنامه اي به نام Anfy Java را كه توليد كننده اپلتهاي جاوا بود را در CD قرار داده بودم و از اين موضوع غافل بودم كه در درون يكي از Sample هاي اين برنامه عكسهاي سكسي وجود دارد آن هم چه عكسهايي آنها هم به بدترين شكل اين موضوع را به نمايش گذاشتند.

در آن موقع در ساعات افطار نمايشگاه خلوت ميشد ، در اين هنگام آنها آمده بودند BackGround كامپيوترهاي ما را كه خارج از غرفه قرار داشت را با اين عكسها مزين كرده بودند و از طرف ديگر رفتند سراغ حراست نمايشگاه و عنوان كردند كه يكي از شركتها در نمايشگاه قرآن اقدام به عرضه CD هاي سكسي كرده است . حالا بشنويد از اين سمت ماجرا ، ما درون غرفه نشسته ايم و در حال افطار كردن هستيم . مردمي كه در نمايشگاه در حال قدم زدن بودند با تعجب داشتند به مانيتورهاي ما نگاه ميكردند و اصلاً باورشان نميشد كه چيزي كه ميبيننند حقيقت دارد. لحظه به لحظه بر جمعيت جلوي غرفه افزوده ميشد . ما نيز كم كم داشتيم متعجب ميشديم كه ماجرا چيست و وقتي بعضيها اسم CD را ميپرسيدند ما با افتخار جوابشان را ميداديم ، در همين حال و هوا ناگهان چند آقاي بسيجي مآب كه از حراست آمده بودند وارد غرفه شدند و گفتند نويسنده برنامه ... كيست تا انگوري دهان باز كند كارفرما با افتخار در حالي كه بادي به غبغب انداخته بود گفت : من ، امري داشتيد همين كه اين جمله از دهانش خارج شد ، دستبندي به دستش زدند و بردند .
نكته اخلاقي 1 : وقتي يكي از كارهاي شما مورد استقبال مردم قرار گرفت ، مطمئن باشيد كه سوتي داديد

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
آقا فحش نديد ما اول submit كرديم error داد دوباره پست كرديم به اين خيال كه اشكال داره بعد كه نگا كرديم ديديم كه بابا اشكال از اين سيستم ارسال ايميل است و لا غير بنابراين اقا احسان به جاي سوتي هاي اون جوري جلوي اين يوتي ها رو بگير :D
خوش باشيد

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
آقا يه سوتي ديگه پيدا كردم
مجله كامپيوتر شماره 85 :shock:
يكي از سوتي هاي اين مجله ميباشد و اون اينه كه روي جلد مجله به جاي اينكه 85 خورده باشه 84 خورده بعد به خاطر اينكه درستش كنن با رنگ روشو پوشوندن البته جالبيش به اينه كه خود اين مجله قبلا يه مسابقه ايي گذاشته بود كه نقل سوتي هاي كامپيوتر بود ;)
خوش باشيد

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
آقا يه سوتي ديگه مربوط به خودم
و اونم اينه كه ما اين نرم افزار كازا رو گذاشتيم تا فيلم دانلود كنه بعد از يكي دو روز گندش دراومد كه تمام پهناي باند رو اشغال كرده و هيچ كس ديگه نمي تونه هيچي از اينترنت بگيره حالا افتادن دنبال كسي كه پهناي باند رو اشغال كرده و هي به مخابرات و اي اس پي مربوطه گير ميدن فعلا صدام در نمياد تا بعد هيسسسس :oops:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916
آقا يه سوتي ديگه مربوط به خودم
و اونم اينه كه ما اين نرم افزار كازا رو گذاشتيم تا فيلم دانلود كنه بعد از يكي دو روز گندش دراومد كه تمام پهناي باند رو اشغال كرده و هيچ كس ديگه نمي تونه هيچي از اينترنت بگيره حالا افتادن دنبال كسي كه پهناي باند رو اشغال كرده و هي به مخابرات و اي اس پي مربوطه گير ميدن فعلا صدام در نمياد تا بعد هيسسسس &nbsp;:oops:

اين خيلي باحال بود :) :D

بالا