• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بي طرفانه نظر دهيد: 6681 نوكيا يا 750 سوني اريكسون كدامشون انتن دهي قوي تر دارن؟

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من از دوستان ميخوام كه بي طرفانه در مورد آنتن دهي سوني اريكسون K750 و نوكيا 6630 يا 6681 نظر بدن.
من مد نظرم خريد 6681 نوكيا يا 750 اريكسون است. براي من اولين و بزرگترين اوليت انتن دهي است. از سوني اريكسون 750 بيشتر خوشم مياد ولي چون نميخوام ريسك كنم مجبورم 6681 بگيرم كه در انتن دهيش حرفي وجود نداره.

از كساني كه با هر دو گوشي كار كردن تقاضا دارم كه بيطرفانه در مورد انتن دهي دو گوشي راهنماييم كنند.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
محل کار ما یک جورایی نقطه کوره . در مجموع کا 750 رو میشه از نظر آنتن دهی با 6600 مقایسه کرد. آنتن دهی 6681 از 6600 خیلی بهتره شده و کا 750 که هیچ خیلی از گوشیهای خود نوکیا هم از نظر آنتن دهی به 6681 نمیرسند . در مجموع اگر آنتن دهی مهمترین فاکتور باشه من 6681 رو توصیه میکنم . گوشی های سونی اریکسون اگر ادعایی در آنتن دهی داشته باشند ادعای برابری با نوکیا رو دارند نه بهتر بودن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب من دوباره اینو اینجا تکرار کنم حالا که براش تاپیک جدا بازکردی:

ببین من خودم 9 ماه همین k750 داشتم واقعا راستش رو بگم هرجا نوکیا آنتن داد و شد باهاش حرف زد با K750 شد و هرجا هم که با نوکیا نمی شد زنگ زد اینم نمیشد یعنی من خودم تفاوتی رو احساس نکردم

اینم که میگن سونی بد انتن میده بیشتر شایعه ای هست که طرفدارهای نوکیا درست کردن چون اگه اینم نگن میگن لال بودن

جدا از شوخی اونا هنوز دارن فکر میکنن گوشیهای جدید سونی تو مایه های T100 اریکسون هستن نه بابا دیگه اون دوران گذشته و تکنولوژی ساخت مادر برد و انتن برای گوشی تو تمام کمپانی ها تقریبا یکی شده همونطور که یه مدت هم من D600 سامسونگ حدود 10 روز دستم بود اونم انتنش خوب بود مثل نوکیا بود

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
آنتن دهی دو گوشی با همدیگه یکیه
هیچ کدوم کارتو لنگ نمی ذاره

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
صد درصد تایید میشه . البته در فرم ور های قدیمی k750 یه مقدار آنتنش جالب نبود . اما حالا کاملا طبیعی است.

البته این نکته رو اضافه کنم که شخصا 6681 رو امتحان نکردم و ادعای داریوش رو که این موبایل از هر موبایلی بهتر آنتن میده رو رد نمیکنم ( امیدوارم بیطرفانه این نظر رو داده باشند . و اگر این طور نبود خداش نجاتش دهاد:happy: )

بالا