بچه ها کسی میتونه این مدار رو طراحی کنه؟جایزه داره

شروع موضوع توسط neo2 ‏9 مارس 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    سلام من یه مدار ساده نیاز دارم که متاسفانه کسی نیست کمکم کنه. اگه کسی میتونه مدار رو طراحی کنه یه گیگ هاست پیش من داره.
    اگر میتونید شماره بدید باهاتون تماس میگیرم.از لطفتون ممنونم
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. arashkhan

    arashkhan کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2006
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    51.50 , 35.75
    خب همینجا مطرح کن اگه کسی تونست کمکت می کنه.
     
  4. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    آقا کسی پیدا نمیشه ؟ بابا لازم دارم :(
     
  5. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    خب بگو چی می خوای
     
  6. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    کو مدارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  7. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    یه مدار که مثل یه رادیو بیاد هر موجی وجود داره بگیره و یه ولتاژ بده بیرون. خیلی آسونه میتونید ؟ ;)
     
  8. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    این میشه شبیه یک فرکانس متر !! نه!!!!!!
     
  9. yippee

    yippee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2007
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    باید بیشتر توضیح بدی!!! :hmm:
    خوب این امواج که می گی تو چه رنج فرکانسی هستن؟ ولتاژ خروجی چه نسبتی با اون موجی که دیتکت می شه باید داشته باشه؟
    شاید هم دنبال توینینگ دیجیتال برای رادیو هستی که یه رنج فرکانسی رو جاروب کنه و کانال ها رو اتوماتیک پیدا کنه .. هوم؟؟
     
  10. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    رنج خاصی مد نظر نیست.من عامیانه میگم مثلا موج AM . رو این رنج هر فرکانسی رو که گرفت یه خورده توقویت اش کنه و یه ولتاژ 5 ولت بیرون بده.
     
  11. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    آره دقیقا با یه تونینگ دیجیتال قوی ترین فرکانس ها رو پیدا کنه ( یعنی همون کانال های رادیو ) بعد یه ولتاژ 5.7 ولت بیرون بده. یعنی از قوی ترین این فرکانس ها یه ولتاژ درست کنه.
     
  12. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    آقا من شدیدا منتظرام هان ...... کارم لنگ مونده :)
     
  13. arashkhan

    arashkhan کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2006
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    51.50 , 35.75
    مدار رو کامل می خوای دیگه؟ پس مشخص کن می خوای رو FM کار کنه یا روی AM خیلی فرق فوکوله.
     
  14. arashkhan

    arashkhan کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2006
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    51.50 , 35.75
    اصلا ربطی به فرکانس متر نداره. باید سیگنال رو بگیری بعد دمدوله کنی بهد بفرستی به یک مقایسه گر. همین و بس.
     
  15. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    با سلم
    ولی دوست عزیز این سوالت به این خاطر جواب درستی نداره
    که شما کامل و روشن هدفت رو مشخص نکردی
    اینگه بگی من یه مدار می خوام یه موج بگیره یه ولتاژ بده بیرون اصلا حرف حرفه ای و درستی نیست بهتره خوب تحقیق بکنی تا بتونی به این برسی که خواسته درستت چیه و چی از طراحت می خوای که برات انجام بده
    التبه شرمنده اگه بد حرف زدم امیدوارم منو ببخشی

    موفق باشی در پناه حق:blush:
     
  16. yippee

    yippee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2007
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    اما با اطلاعات خود سیگنال که کاری نداره که دمدولش کنه؟؟!!
    به نظرم دو مرحله اصلی داره اول این که فرکانس تشدید فیلتر فرکانس گزین رو به صورت اتوماتیک تغییر بده طوری که روی همه فرکانس ها قرار بگیره و روی هر فرکانسی که قرار می گیره چک بکنه که آیا که روی این فرکانس برنامه پخش میشه؟
    من یه رادیو کوچیک دارم که وقتی روی یه کانال رادیویی که داره برنامه پخش می کنه قرار می گیره چراغش روشن می شه یعنی تشخیص می ده اما فرق اون با این چیزی که رفیقمون می خواد اینه که اونجا پیچ اون رادیوی معمولی دست کاربره و هر جا که صدا رو شنید متوقف می شه ولی اینجا باید این تشخیص خودکار صورت بگیره به نظرم چون مدولاسیون AM مد نظره با توجه به دامنه موج دریافتی شاید بشه یه کاری کرد مثلا سیگنال دریافتی رو اول تقویت کنه بعد اگه دامنه اون سیگنال از مقداری بالاتر باشه تشخیص بده که در این فرکانس یه کانال رادیویی وجود داره.

    لطفا اگه اشتباه می گم بفرمایید... در ضمن سال نو رو هم تبریک عرض می کنم! :p
     
  17. arashkhan

    arashkhan کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2006
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    51.50 , 35.75
    حداقل بگو روی باند AM می خای کار کنه یا رو باند FM .
     
  18. yippee

    yippee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2007
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    AM ...
     
  19. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    FM باشه بهتره.
     
  20. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    خواهش مي كنم . ببينيد هدف اصلي تبديل موج راديويي به يه ولتاژ هست. طوري مه بشه يه لامپ كوچولو رو روشن كرد. در اين حد.
     
  21. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,650
    تشکر شده:
    182
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/

    سال نو شما هم مبارك. :happy:

    ببينيد مدار اين سيستم اين شكليه :

    با روشن كردن دستگاه اتوماتيك قوي ترين كانال هاي گرفته شده بعد از اسكن مشخص ميشن.
    از قدرت فركانس هاي گرفته شده براي توليد انرژي الكتريكي استفاده ميشه. يه ولتاژ 5 ولت. فقط همين. از كمكتون هممنونم. ;) :rolleyes:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی