hastina
Registered User
- نوشتهها
- 676
- لایکها
- 230
مخصوص دوستانی که بک لینک خیلی ارزون میخوان.
این سه سایت فکر کنم بیشتر از 3 سال هستش که فعال هستند از نظر بک لینک هم در جایگاه خوبی هستند و پیج آتوریتی قابل قبولی هم دارند.
ابتدا پیج آتوریتی و دامین آتوریتی و ... رو ببینید :
قیمت به صورت تکی به اندازه کافی پایین هستش :
سایت اول : آیروکلیپ
قیمت 3 ماهه : 15000 تومان
قیمت 6 ماهه : 25000 تومان
سایت دوم : آیرومیهن
قیمت 3 ماهه : 10000 تومان
قیمت 6 ماهه : 17000 تومان
سایت سوم : آیروفان
قیمت 3 ماهه : 8000 تومان
قیمت 6 ماهه : 15000 تومان
به محدودیت 20 لینکی رسیده و فعلا لینک جدید نمیزاریم برای دریافت شرایط جدید پ.خ بدین.
قیمت ها واقعاً به صورت تکی مناسب هستند اما پیشنهاد من خرید بصورت پک هستش با قیمت استثنایی زیر فقط ویژه کاربران پرشین تولز
لینک در هر سه سایت 3 ماه : 25000 تومان
لینک در هر سه سایت 6 ماهه : 40000 تومان
قیمت پکیج افزایش پیدا کرد!!!
2 تخفیف 50 درصد سفارش داده شدن و دیگه فعلا تخفیفی نداریم برای این پکیج.
توجه داشته باشید که سایت ها شاید بازدید پایینی داشته باشند اما با توجه به قیمت پایین شما میتونید حتی برای یکی از مطالب سایتتون بک لینک بخرید و بازدهی رو فقط برای یک مطلب در نظر بگیرد یا یک موضوع خاص ؛ مطمئن باشید ضرر نخواهید کرد.
توجه : ترافیک سایت ها فقط از گوگله و هیچگونه تبلیغی اعم از (بنر ، پاپ آپ ) روی این سایت ها ترافیک نمیفرسته.
توجه : بیشتر از 20 لینک در سایت ها قرار نمیگیره و خیالتون راحت باشه قرار نیست کیفیت رو فدای کمیت کنیم.
این سه سایت فکر کنم بیشتر از 3 سال هستش که فعال هستند از نظر بک لینک هم در جایگاه خوبی هستند و پیج آتوریتی قابل قبولی هم دارند.
ابتدا پیج آتوریتی و دامین آتوریتی و ... رو ببینید :
قیمت به صورت تکی به اندازه کافی پایین هستش :
سایت اول : آیروکلیپ
قیمت 3 ماهه : 15000 تومان
قیمت 6 ماهه : 25000 تومان
سایت دوم : آیرومیهن
قیمت 3 ماهه : 10000 تومان
قیمت 6 ماهه : 17000 تومان
سایت سوم : آیروفان
قیمت 3 ماهه : 8000 تومان
قیمت 6 ماهه : 15000 تومان
به محدودیت 20 لینکی رسیده و فعلا لینک جدید نمیزاریم برای دریافت شرایط جدید پ.خ بدین.
قیمت ها واقعاً به صورت تکی مناسب هستند اما پیشنهاد من خرید بصورت پک هستش با قیمت استثنایی زیر فقط ویژه کاربران پرشین تولز
لینک در هر سه سایت 3 ماه : 25000 تومان
لینک در هر سه سایت 6 ماهه : 40000 تومان
قیمت پکیج افزایش پیدا کرد!!!
2 تخفیف 50 درصد سفارش داده شدن و دیگه فعلا تخفیفی نداریم برای این پکیج.
توجه داشته باشید که سایت ها شاید بازدید پایینی داشته باشند اما با توجه به قیمت پایین شما میتونید حتی برای یکی از مطالب سایتتون بک لینک بخرید و بازدهی رو فقط برای یک مطلب در نظر بگیرد یا یک موضوع خاص ؛ مطمئن باشید ضرر نخواهید کرد.
توجه : ترافیک سایت ها فقط از گوگله و هیچگونه تبلیغی اعم از (بنر ، پاپ آپ ) روی این سایت ها ترافیک نمیفرسته.
توجه : بیشتر از 20 لینک در سایت ها قرار نمیگیره و خیالتون راحت باشه قرار نیست کیفیت رو فدای کمیت کنیم.
Last edited: