miladrezaeimofrad
Registered User
به نام خدا
با سلام به دوستان . کنسول های زیر هیچ گونه مشکلی ندارند . چون اگر مشکل داشت برای فروش و خدای نکرده انداختن به کسی استفاده نمیشد .
2. کنسول Xbox 360
فروخته شد
قیمت ها کاملا منصفانه بود امید وارم استقبال کنید .در مورد اعتماد سازی هم یا پول به حساب یکی از فروشنده های معتبر ریخته میشه و بعد از دریافت کالا پول داده میشه به بنده یا من به صورت کامل ( طبق نظر خریدار ) اعتماد سازی میکنم .
موقعیت من : خوزستان بهبهان
شماره تماس : 09371473755 رضایی
با سلام به دوستان . کنسول های زیر هیچ گونه مشکلی ندارند . چون اگر مشکل داشت برای فروش و خدای نکرده انداختن به کسی استفاده نمیشد .
- کنسول ps3 :
- هارد : 160 گیگ
- کپی خور نرم افزاری . 4.65
- با یک فیش HDMI به VGi ( قیمت این فیش هم 30 تومن هست )
- بقیه : کارتن , فیش پاور , فیش شارژ دسته
- بازی ها :The Last Of Us U , GTA v , wwe 2k 15, Call Of Duty Ghost , Mortal Kombat 9
- نکته قابل توجه : این کنسول کپی خور نرم افزاری بوده و لی به دلیل کشیده شدن روی میز برچسب پلمپ کنده شده اما من قیمت رو پایین میزنم تا هر موقع که خریدار خواست بفروشه ضرر نکنه ( قیمت کاملا منسفانه )( 24 ساعت هم مهلت تست داده میشه )
- قیمت : 800 ( با مشتری هم راه میام )
- تصاویر : 1 . 2 . 3 (فروخته شد )
2. کنسول Xbox 360
فروخته شد
قیمت ها کاملا منصفانه بود امید وارم استقبال کنید .در مورد اعتماد سازی هم یا پول به حساب یکی از فروشنده های معتبر ریخته میشه و بعد از دریافت کالا پول داده میشه به بنده یا من به صورت کامل ( طبق نظر خریدار ) اعتماد سازی میکنم .
موقعیت من : خوزستان بهبهان
شماره تماس : 09371473755 رضایی
Last edited: