آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

بیرون زدن متن از انتهای دایو DIV :(

شروع موضوع توسط hossein_asp ‏26 سپتامبر 2007 در انجمن CSS

  1. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد

    این کد رو ببینید نمی دونم دیگه چکارش کنم متن که زیاد میشه از انتهای دایو میزنه بیرون هر مورد های زیادی رو که فکر میکردم علتشه تست کردم اما درست نشد :(


    HTML:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3c.org/TR/1999/REC-html401-19991224/loose.dtd">
    <HTML 
    xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><HEAD><TITLE>Untitled Document</TITLE>
    <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
    <STYLE type=text/css>#Main_Cbox {
    	BORDER-RIGHT: #eff4fc 1px solid; DISPLAY: block; FONT-SIZE: 9pt; VERTICAL-ALIGN: top; BORDER-LEFT: #eff4fc 1px solid; WIDTH: auto; COLOR: #4f6272; BORDER-BOTTOM: #eff4fc 1px solid; FONT-FAMILY: Tahoma, Arial; HEIGHT: 150px
    }
    #Main_Cbox #body_c {
    	PADDING-RIGHT: 5px; DISPLAY: block; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: auto; PADDING-TOP: 5px; HEIGHT: 100px; TEXT-ALIGN: right
    }
    #top {
    	BORDER-RIGHT: #eff4fc 1px solid; BORDER-TOP: #eff4fc 1px solid; FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 9pt; BACKGROUND-IMAGE: url(pack/top_bl.gif); PADDING-BOTTOM: 8px; BORDER-LEFT: #eff4fc 1px solid; WIDTH: auto; COLOR: #4f6272; PADDING-TOP: 8px; BORDER-BOTTOM: #eff4fc 1px solid; FONT-FAMILY: Tahoma, Arial; HEIGHT: 14px; TEXT-ALIGN: center
    }
    #Main_Cbox #left {
    	BORDER-RIGHT: #eff4fc 1px dotted; BORDER-TOP: #eff4fc 1px dotted; FLOAT: left; MARGIN: 15px 0px 0px 15px; BORDER-LEFT: #eff4fc 1px dotted; WIDTH: 130px; BORDER-BOTTOM: #eff4fc 1px dotted; HEIGHT: 116px; BACKGROUND-COLOR: #ffffff; TEXT-ALIGN: center
    }
    
    #Main_Cbox #left #Cname {
    	PADDING-RIGHT: 5px; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: auto; PADDING-TOP: 5px; HEIGHT: 20px; BACKGROUND-COLOR: #ffffff
    }
    </STYLE>
    
    <META content="MSHTML 6.00.5730.11" name=GENERATOR></HEAD>
    <BODY><!---->
    <DIV id=top>تست ستتس تسست </DIV>
    <DIV id=Main_Cbox>
    <DIV id=left>
    <DIV id=Cname> تست ستتس تسست </DIV>
    <DIV id=Cname>تست ستتس تسست </DIV>
    <DIV id=Cname>تست ستتس تسست </DIV>
    </DIV>
    <DIV id=body_c>تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست تست تست تست تست تست ستتس تسست 
    </DIV></DIV>
    </BODY></HTML>
    
     
  2. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    علت این است که در تعریف ارتفاع Main_Cbox و body_c اندازه تعریف کرده ای.
    کد:
    #Main_Cbox {
     HEIGHT: 150px
    }
    کد:
    #Main_Cbox #body_c {
     HEIGHT: 100px
    
    }
    کافیست که این دو مقدار رو به auto تغییر بدی.
     
  3. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    ممنون از توجهتون.هر دو اینها auto بود اما کار نکرد برا همین اندازه دادم برای شما کار کرد؟؟ فکر کنم شیوه غلتی دایو ها رو چیدم.
     
  4. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    من فایر فاکس دارم. آره وقتی که اندازه ها رو به auto تغییر دادم، هرچی اون تست ها رو زیاد تر میکردم، اون خطش هم اومد پایین.
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    منم از فایرفاکس استفاده میکنم محض رضای خدا IE7 هم دارم.دستت درد نکنه درست شد.واقعا گیج شدم یعنی من هیچ کدوم رو باهم auto نداده بودم !!!!! وال من هر چی فکر میکنم میبینم همه راه ها رو امتحان کرده بودم جل الخالق :)
     
  6. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    [​IMG]
     
  7. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مرسی حاجاقا !
    البته پارامتر های overfllow هم هست :دی
     
  8. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    بله بله البته.
    بالاخره دود از کنده بلند میشه یه جایی باید خودش نشون بده دیگه!!
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    امامی حاجاقا !
     
  10. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    ما خانزادیم شاهد خان (یعنی راستش بودیم! از بالا دستور رسید که دیگه نباشیم!! ولی خودت ای زمین میدانی که میپرخی؟!!)
     
  11. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    آخر من نفهمیدیم از این overfllow کی استفاده کنم hiden که بشه متن رو از دست میدیم اسکرول بشه حالت جالبی نداره visible هم که تفاوتی ایجاد نمیکنه auto رو هم آخر نفهمدم چکار میکنه. :blush::wacko:
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    از بالا؟
    جریان چیه؟
     
  13. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    ببین حسین جان، overflow برای این اومده که به سایت بگه که اگر محتویات درون عنصر بزرگتر از اندازه خود عنصر شد، چه اتفاقی بیفته.
    اگر خصوصیت hidden برو بهش بدی، اضافات رو نشون نمیده.
    scroll باعث میشه که اضافات به صورت اسکرول نشون داده بشه. یعنی اندازه خود عنصر تغییر نکنه که صفحه بندیت به هم نخوره.
    visible هم حالت پیشفرض است که محتویات، از عنصر میزنه بیرون.
    auto باعث میشه که عنصر به اندازه محتویات خودش رو تغییر بده. کم بود، کوچیک بشه، زیاد بود، بزرگ شه.
    افتاد؟
     
  14. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    مگه تو به انجمن ام تی سر نمیزنی؟
     
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه.
    چی شده؟
     
  16. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    اگر خاطرتون باشه، یک انجمن فن ها درست شده بود. قرار هم بر این بود که هر فن، لینک این تاپیک رو بذاره توی امضاش. ما هم با عنوان خانزاد همیشگی، فن بودن خویش را جان نثار کردیم.
    بعد گفته شد که اون تاپیک در راستای حذف تاپیکهایی که دیگه تاریخ مصرفشون گذشته، پاک شده و بر و بچ فن لینکهایشون رو بردارند.
    پ.ن. بد نیست یک آی دی داشته باشی و هر از چند گاهی یک سری بزنی شاهد. ام تی بدون ساکن mt.cgi مثل یک زمین است بدون خورشید!
     
  17. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    دلتون خوشه ها !!
    هر کسی کار خودش بار خودش آتیش به انبار خودش !! مرا با فروم ام تی چکار !! الان داره اونجا به خوبی اداره میشه ! پس نیازی به وجود من نیست !
     
  18. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    هیچ وقت این حرف رو نزن شاهد.
    بهترین دوران انجمن، وقتی بود که تو توش بودی.
    بحث فقط اداره شدن نیست. تازه کجاش داره خوب اداره میشه؟ تو الان برو سایت اصلی (نه فروم) ببین چند تا لینک هست که کار نمیکنه؟ ببین مطالبش مال چند صد سال پیشه؟
     
  19. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    وقتی من اونجا بودم شما کجا بودی که میگی بهتر اداره میشد؟
    در ضمن اون صفحه اصلی سایت از خیلی وقت پیش اونطوریه !
     
  20. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    من که گفتم که بحث اداره کردن اصلاً مد نظرم نیست.
    بله، من چون چند روز بعد از اینکه دیگه پات رو اونجا نذاشتی اومدم، نمیتونم حرف قطعی بزنم. ولی شاهد پستها که هست. من هم که متخصص قبر کنی!!! میشینم و میخونم. چه کارها که نکرده بودی و ملت شهید پرور به تنکس بسنده نکردند و کلی ازت تشکر کردند. پس لابد اداره کردنت هم خوب بوده!
    وقتی که میگم بهترین دوران، منظورم این بوده که اون زمانی که تو اونجا بودی، چه خوش میگذشته، چه ملت فعال بودند. چه دوران خوبی بوده.
    حالا هم نمیخواد عصبانی بشی عزیزم.
    ولی باز هم پیشنهاد میکنم که یک آی دی بسازی و ناشناس سری به جایی که روزی روزگاری از سردمدارانش بودی بزنی. تازه این هم فقط یک پیشنهاده شاهد. میدونی که تصمیم با خودته.
    کماکان خانزادیم!!