• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه شخص دیگر شدن

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
من اگر توی مغازه برای شخص دیگه ای مثلا یکی از اقوام کار کنم ایشون من رو بیمه تامین اجتماعی بکنه چقدر باید پرداخت کنیم؟ و مزایاش چیه؟ فرانشیز داره؟ من الآن خودم بیمه خویش فرما تامین اجتماعی هستم ولی 30 درصد نسخه رو باید داد میخواستم ببینم شاگرد کسی باشی بیمت بکنه کمتر میشه هزینه بیمه یا خدماتش بیشتر میشه؟

us12

Registered User
لایک‌ها
410
در نسخه فکر نکنم تاثیر داشته باشه
ولی هزینه بیمه اختیاری خیلی زیاده ، اگر بیمه شخص دیگه ای باشید هزینه خیلی کمتر میشه حدود 50 تومن ( دقیق نمیدونم )
ولی اینکه اون شخص قبول کنه و مرتب هم پرداخت کنه خودش خیلی حرفه ، کسی از ترس شکایت و گرفتن سابقه زیر بار این کار نمیره !

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
من اگر توی مغازه برای شخص دیگه ای مثلا یکی از اقوام کار کنم ایشون من رو بیمه تامین اجتماعی بکنه چقدر باید پرداخت کنیم؟ و مزایاش چیه؟ فرانشیز داره؟ من الآن خودم بیمه خویش فرما تامین اجتماعی هستم ولی 30 درصد نسخه رو باید داد میخواستم ببینم شاگرد کسی باشی بیمت بکنه کمتر میشه هزینه بیمه یا خدماتش بیشتر میشه؟

سلام
هیچ تفاوتی نخواهد داشت. همون مبلغ رو واریز خواهید کرد. و اگه میخواین درصد کمتری برای نسخه پرداخت کنید، بیمه تکمیلی بکنید باید.

موفق باشید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
از دو دوستی که پاسخ دادن ممنونم ولی دو نفر حرفی کاملا مخالف همدیگه زدن کسی تجربه نداره؟ یا خودش بیمه نیست بدونه واقعا تفاوتی خواهد داشت یا خیر؟
من مبلغ رو خودم پرداخت میکنم اون فرد هم مشکلی از این بابت نداره اما میخوام بدونم کلا ارزش داره آیا واقعا مبلغ کمتری از خویش فرما پرداخت خواهم کرد یا خیر؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
شما در حالت خویش فرما مبلغ کمتری بابت بیمه به نسبت این که در لیست کس دیگری باشید پرداخت می کنید علتش هم اینه که در بیمه خویش فرما شما بیمه بیکاری ندارید.

اما این که پرسیدید این بیمه ها در پرداخت هزینه های درمانی با هم تفاوتی دارند؟ خیر ندارند.
چه اون شخصی که بیمه اجباریه و جه اون شخصی که بیمه خویش فرماست هردو بابت هزینه درمان یکجور پرداخت می کنند.

بالا