• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاثیر پله بر کارکرد یک مغازه خدمات کامپیوتری

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان در موقعیت مناسبی مغازه ای وجود دارد تنها موردی که فکرمو درگیر کرده اینه که این مغازه 5 عدد پله می خوره حالا با توجه به این که مشتریان خدمات کامپیوتری گاها افراد مسن هستند تاثیر این پله ها چقدر خواهد بود

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
والا بستگی داره اگه مغازت جایی هست که مردم خریدای صبحشونو انجام میدن ممکنه به دلیل داشتن جنس زیاد نتونن بیان بالا و یا کسایی که بچه هاشونو تو کالسکه میزارن ولی این موارد زیاد مهم نیست مهم خدمت به مردم بدون طمع هست ختما برای مشتری صندلی برای نشستن بزار چون کار خدماتی مشتری باید صبر کنه براش

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
بستگی به مغازه های مجاور و اطراف داره که آیا باز هم مغازه ای هم صنف و هم رده ی شما تو اون راسته هست که بخواد کار شما رو انجام بده یا نه , اگه تک باشین خب مشتری اصلا به این مسائل اهمیت نمیدی , نمیره 200 متر اون طرف تر کارش راه بیافته , نزدیکترین رو انتخاب میکنه در ضمن تبلیغاتی که تو چشم بیاد خیلی مهم هستن ,در کل من فکر نمیکنم پله ها خیلی مشکلی برای کسب و کار ایجاد کنن

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اینجا فیزیوتراپی ها و کاردرمانی ها با مشتری های معلول پله دارن :دی فکر نمی کنم برای این نوع مغازه مشکلی باشه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب از برخی لحاظ قابل تامل هست معمولا زن و بچه وارد مغازه های میشن که دید عمومی داره مورد بعد اینه که وجود مشتری داخل مغازه اگر دیده بشه باعث تبلیغ میشه هر چند که به شخصه اعتقاد دارم مدارا با مردم و اخلاق خوب در برخورد با اونا باعث جذب مشتری در هر شرایطی میشه اما خب من یه بررسی که تو چند خیابون کردم دیدم مغازه هایی که پله دارن اکثرا خالین حالا علت رو دقیق نمی دونم شاید تصادفی باشه

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اگه این پله ها نرده یا جای دست دارن که موقع پایین بالا رفتن آدم بتونه خودش رو نگه داره مشکل بزرگی نیست. افراد کهنسال با کمک نرده راحتتر می تونن از پله استفاده کنن.
اگه این مشکل خیلی مهمه، با صاحب اونجا صحبت کن که روی یه بخشی از پله ها با چوب یه سرسره درست کنی. طول این سرسره می تونه از پله ها بیشتر باشه تا شیب کمتری داشته باشه. شیب 20 تا 30 درجه شیب ملایم و خوبی هست. عرضش هم حداقل نیم متر باشه
با سیمان هم میشه سرسره درست کرد ولی احتمالش کمتره که صاحب اونجا حاضر بشه اجازه بده پله ها رو سیمان کاری کنین. بهرحال اگه خواستی از چوب استفاده کنی، به نجار بگو پشت چوبا ترمز بذاره که روی پله ها سر نخورن و ثابت بمونن. روی چوب رو هم عاجدار کنه که کسی روش لیز نخوره بیفته زمین.
روی این سرسره می تونی موکت یا یه تیکه نمد یا از این چیزا هم پهن کنی که ظاهر بهتری داشته باشه

برای اعتماد زن و بچه ها هم باید روی نورپردازی بیرون از مغازه کار کنی. جلوی مغازه نباید تاریک باشه. از شیشه های دودی یا رفلکس نباید استفاده بشه. پرده نباید توی مغازه باشه و تا ته مغازه دیده بشه. فروشنده ها باید تیپ معمولی داشته باشد و از عطرهای با بوی خیلی تند استفاده نکنن

betocheee

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوست عزیز من خودم قبلا چنین چیزی رو تجربه کردمه
دقیقا یه مغازه با سه پله داشتیم بعد از مدتی یه مغازه بدون پله حدود 20 متر اونطرف تر مغازه اول کرایه کردیم
بهتون میگم واقعا تاثیر داره البته در شرایط برابر و تاثیر خیلی زیادی هم داره
منظورم از شرایط برابر اینه که رویه کاری تو هر دو مغازه یکی باشه 100درصد اونی که پله نداره پاخورش تقریبا دو برابر اونیه که پله داره
اینم بهت بگم ما زمانی که مغازه پله دار داشتیم هم از 80درصد مغازه های بدون پله شهرمون بهتر میفروختیم بحث من روی شرایط برابر هستش
به امید خدا اگه مغازه زدی سعی کن کلاس کاری رو ببری بالا و تبلیغات وسیع انجام بدی و مفت فروشی هم نکن که در دراز مدت ضربه میخوری
امیدوارم موفق باشی

بالا