تاخير در اپ ديت شدن وبلاگ در بلاگ اسپات

kalantar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 فوریه 2003
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
1
سلام
آقا ما هر موقع تو بلاگ اسپات يه مطلبي رو publish می کنیم حد اقل یه 10 دقیقه، یه ربعی طول می کشه تا صفحه خود وبلاگم update بشه. به طور دقیق تر اینکه وقتی دکمه publish رو می زنی و پیغام generating page تمام می شه و خبر از اپدیت موفق وبلاگ می ده، دکمه view web page رو می زنی، تغییرات تو وبلاگ اعمال نشده است و یه مدتی طول می کشه تا تغیرات اعمال بشه. اشکال از کجاست؟؟؟

ممنون
 

daryoosh4

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 مارس 2003
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
بعد از باز شدن وبلاگ، دكمه f5 را در صفحه كليدت فشار بده. اگر جواب نداد، صفحه را ببند و اين كار را دوباره بكن.
 

kalantar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 فوریه 2003
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
1
بله refresh صفحه رو كه انجام مي دم بابا، ديگه اونقدر يول نيستم!!!!
يعني اشكال از IE و ربطي به blogspot نداره؟؟؟
 

kaafarjaan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 مارس 2003
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
دوست عزیز، این مسکل کوچکتریت ارتباطی با IE بیچاره نداره!!! و حتا ارتباط چندانی با Blogger هم نداره!
گمان کنم بهتره یک Connection بهتر، سریعتر و قویتر برای خودت دست و پا کنی و پشت سر بلاگر و مایکروسافت هم اینقده دیگه غیبت نکنی!
قول می دم همه چیز درست بشه!
با احترام، ایمان.
<a href='http://kaafaraaneh.blogspot.com' target='_blank'>http://kaafaraaneh.blogspot.com</a>
 

maziar852

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
1
به خاطر شلوغي سر بلاگر هم هست!
تازه مال شما كه خوبه مال من حدود يك ساعت طول مي كشه تا درست بشه اون هم با Connection سريع!
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام روزی دهنده
ببینید احتمالا مشکل به ISP بر می گرده. اون ها به خاطر این که اطلاعات کمتری از شبکه Downlload کنند، صفحه ها را تا مدتی Cache می کنند و وقتی شما صفحه ای را بخواهید به جای گرفتن از اینترنت، از روی خود سرور به شما می دهند. برای این که بدون توجه به cache (کش) صفحه ای را بگیرید، باید Ctrl-f5 بزنید.
ولی آخه واسه چی می خوای صفحه ی خودتو ببینی؟
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
اگر به قول دوستمون اون قضيه به كش مربوط باشه و اون كش خيلي حفن باشه cntrl-f5 مشكلي رو حل نمي كنه و بيشتر ctrl-f5 كش براوزر رو دور مي زنه نه كش آي اس پي .. براي اين مورد آدرس وبلاگتو بنويس يه ؟ بذار تهش اينجوري [left:94611bc6a7]yourweblog.blogspot.com?[/left:94611bc6a7]
 

kalantar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 فوریه 2003
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
1
سلام
ممنون خيلي اطلاعات جالب و نو بدست آوردم. ولي فكر مي كنم مشكل از همون سرور بلاگر باشه.
 
بالا