تاريخ زن در canon A70

شروع موضوع توسط qaranfil ‏1 ژوئن 2004 در انجمن عکس و عکاسی

  1. qaranfil

    qaranfil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    0
    كسي ميدونه در canon A70 چطور ميشه تاريخ و ساعت بر در روي عكس انداخت.چون بعد از ريختن عكسا توي هارد فقط تاريخ عكس به عنوان نام پوشه مورد نظر ثبت ميشه در حاليكه من ميخام بر روي عكس ثبت بشه.

    اگه كسي ميدونه مرا"هل من نصرا ينصرني" كند
    اين هم نمونه



    [​IMG]
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    كمتر ميشه كه كسي بخواد ساعت و تاريخ روي خود عكس درج بشه ( من هم اين قابليت رو حذف كردم ) يكي از دلايلش اينه كه اين مشخصات در عكس ذخيره ميشه , منظورم وقتي هست كه شما با موس روي فايل عكس خود ميريد و در alt به شما نشان داده ميشه. و مورد بعد مثل همين عكسي كه خود شما در پست بالا گذاشتين, ميبينيد كه تاريخ و ساعت به صورت جالبي درج نشده و خوب مسلما درج تاريخ به نسبت كيفيت خود عكس از كيفيت پايينتري برخودار هست. مسله ديگه اينكه به نظر من اين كار عكس شما رو خراب ميكنه و اگر بخواهيد كه براي كار وب يا هر چيز ديگه از اون استفاده كنيد بايد وقت صرف كنيد و تاريخ رو از روي اون برداريد كه بسته به عكسي كه گرفتين ممكنه وقت زيادي براي اون صرف بشه.
    به اين دلايل بهتر هست كه تاريخ در عكس درج نشه. با اين تفاصيل اگر باز هم به اين كار اصرار داشتيد بگين!
    موفق باشيد.
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    نكته ي كوچيك و پر استفاده اينكه شما اگر عكسي رو از دوربينتون خارج كنيد و روي كامپيوتر ذخيره كنيد. اگر دوباره اون رو روي حافظه دوربين كپي كنيد ميتونيد مشخصات عكس رو دوباره ببينيد. مشخصاتي مثل date, time, iso,f,s, ... و از اين قبيل. حد اقل در مورد سوني و نيكون كه اينجوريه. امتحانش هم ساده هست :)
    شاد باشيد
     
  5. qaranfil

    qaranfil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    0
    از راهنماييت ممنون:

    بله اگه ميشه لطفا بگين چطور ميشه چون من عكسها رو براي كار خاصي ميخام و ميخام موقع چاب تاريخ و ساعت بر روي عكس باشد.

    در ضمن اين canon A70 هم وقتي عكسا رو روي هارد ميريزيم در Properties عكس همه اون مشخصاتي كه گفتين هستش
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    خوب : اول اينكه من خودم با اين دوربين كار نكردم . من با توجه به عكسهايي كه از اين دوربين ديدم جواب ميدم .
    چيزي كه من الان از اين دوربين ميبينم در تصاوير, از اين امكاني كه شما ميخواين خبري نيست. فكر كنم بهتر هست كه در اينجا مطرح كنيد تا بلكه , "كساني كه با اون كار كردن جواب شما رو بدن".
    من فقط در بخش تنضيمات, ميتونم تنظيم تاريخ رو ببينم , نه بيشتر !!
    اين عكسي كه گذاشتين , گفتين مال چه دوربيني هست؟! ... مطمئنن مال A70 نيست.
    من باز اگر به نكته اي برخوردم براتون مينويسم.
     
  7. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    عكس بخش مربوط به تاريخ رو هم كه مشخصه, چيزي جز تنظيم تاريخ در اون وجود نداره :eek:

    [​IMG]
     
  8. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    دوست من, اين دوربين به شما اين امكان رو نميده. متاسفانه!!
    اما نرم افزاري ميتونيد روي اون ساعت بزاريد "اين هم كمك ميكنه"
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
  10. qaranfil

    qaranfil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    0
    از توضيح و تفسيراتتان واز جستجو براي عكساي راهنما ممنون و متشكر
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون