• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس یک باب کافی شاپ !! اهل دل بیاد راهنمایی ...

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود بر دوستان
یکی از رفقا بهم گفت که شریکی یه قهوه خونه بزنیم ولی از آنجایی که معتاد کردن بچه های مردم کار نیست دست رد بهش زدم . فکر که کردم دیدم کافی شاپ بد نیست و حداقل برای تجربه میتونه مفید باشه .
چقدر سرمایه میخواد (فقط لوازم) ؟ چه چیزی باعث رونق میشه ؟ کلا هر تجربه و اطلاعاتی دارید بفرمایید
مرسی

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
سلام
دوست عزیز این یه قلم کار نیازمند هزینه قابل توجه برای دکراسیون و تشکیلات مرتبط است.
در نظر داشته باشین

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
اگه امکان گرفتن مجوز قهوه خونه رو دارین حتما قهوه خونه بزنین چون درامدش خیلی بیشتره. جوونای مردم تو قهوه خونه معتاد که نمیشن میان یه فلیون میکشن که اونم با قهوه خونه نزدن شما درست نمیشه

Registered User
لایک‌ها
95
درود بر شما
دکوراسیون را میدیم دست چند تا از بچه های آرشیتکت !! قهوه خونه اصلا خوشم نمیاد چون خودم دیدم که توی قهوه خونه ها چه کارایی میکنند . کافی شاپ محیط اش بهتر هست

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
کافی شاپ سوسولیه :D یه قهوه خونه بزن یه کلوپ ایکس باکسم جفتش بزن درامد خوبی داره

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
درود بر دوستان
یکی از رفقا بهم گفت که شریکی یه قهوه خونه بزنیم ولی از آنجایی که معتاد کردن بچه های مردم کار نیست دست رد بهش زدم . فکر که کردم دیدم کافی شاپ بد نیست و حداقل برای تجربه میتونه مفید باشه .
چقدر سرمایه میخواد (فقط لوازم) ؟ چه چیزی باعث رونق میشه ؟ کلا هر تجربه و اطلاعاتی دارید بفرمایید
مرسی
اینکه لوازمش چقدر سرمایه می خواد، بستگی به انتخاب تجهیزات داره، ولی شما حداقل این موارد رو باید تهیه کنید:
فر، اجاق، یخچال و فریزر، چرخ گوشت، لوازم آشپزخانه، میز و ... (اینا برای آشپزخونه)
میز و صندلی برای مشتری
کامپیوتر و صندوق
اینکه چه چیزی باعث رونق میشه، اینم بستگی داره به سیاست شما:
یکی دوس داره کافی شاپش پاتوق یک قشر خاصی باشه (مثل پاتوق راننده های تریلی :D پاتوق دانشجوها، پاتوق شاعرا، پاتوق خبرنگارا، پاتوق الافها :D و ...)
یک دوس داره به خاطر قیمت ارزون مشتری جمع کنه
یک دوس داره با قیمت زیاد مشتری جمع کنه
یکی با غذاهای خاص
یکی نمایندگی میگیره
یکی غذاهاش خوشمزه میشه
یکی نوشیدنی خاص
یکی سس (این مورد ریز شاید خیلی مهم باشه)

Registered User
لایک‌ها
95
قهوه خونه خوشم نمیاد ، با کلی مکافات دود را ترک کردم !
همون قیمت تجهیزاتش نظیر قهوه ساز و ... را کسی نداره ؟ و این که دوستانی که کافی شاپ میرند دوست دارند کافی شاپ به چه صورتی باشه ؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
قهوه خونه خوشم نمیاد ، با کلی مکافات دود را ترک کردم !
همون قیمت تجهیزاتش نظیر قهوه ساز و ... را کسی نداره ؟ و این که دوستانی که کافی شاپ میرند دوست دارند کافی شاپ به چه صورتی باشه ؟
از این دو تا سوالی که پرسیدی من نتیجه میگیرم که شما نباید این کار رو شروع کنی، شکست می خوری.

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
عزیزجان ،همون کافی شاپ ها هم بعد از یه مدتی تبدیل به کافه میشن که دست کمی از قهوه خونه نداره،من به شخصه دوست دارم کافی شاپی برم که توش دود سیگار و قیافه های هپلی نبینم ولی چند تا کافی شاپ درست و درمون اینطوری پیدا میشه؟یا صاحبش میتونه از مشتریا بخواد که سیگار نکشن تا محیط با کلاس کافی شاپ تبدیل به یه محیط مشابه به قهوه خونه نشه؟
در مورد تجهیزات هم قهوه ساز با کارایی معمولی و کیفیت معمولی الان حدود سیصد قیمتشه
باید یه ایده توی دکوراسیون و اسم یا خلاقیت توی خوردنی ها و نوشیدنی هایی که ارائه میکنی داشته باشی تا بتونی بین بقیه ،به چشم بیای
ایشالله که موفق باشی

Registered User
لایک‌ها
95
روی دو تا سوال که نمیشه فهمید :دی بیشتر هدفم از زدن این تایپیک اطلاعات گرفتن از افرادی بود که خودشون کافی شاپ دارند یا قبلا داشتند . سرمایه و مکان اش جور هست

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
آقا نظرتون درباره کافیشاپ تو باشگاه چیه؟ باشگاهی که روزی 100نفر میان توش تمرین میکنن میرن
چقدر میتونه درامد داشته باشه؟ مثل کافیشاپ تو خیابون میشه؟

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
آقا نظرتون درباره کافیشاپ تو باشگاه چیه؟ باشگاهی که روزی 100نفر میان توش تمرین میکنن میرن
چقدر میتونه درامد داشته باشه؟ مثل کافیشاپ تو خیابون میشه؟
كافي شاپ توي باشگاه بدن سازي؟:| با مردم با بو عرق نميتونن فضاي رمانتيك بسازن اصولا كافي شاپ بيشتر برا زيد ميد بردنه:D من تا جايي كه ديدم كنار باشگاه غذا فروشي ميزنن مخصوصا ماكروني فروش داره :D

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
كافي شاپ توي باشگاه بدن سازي؟:| با مردم با بو عرق نميتونن فضاي رمانتيك بسازن اصولا كافي شاپ بيشتر برا زيد ميد بردنه:D من تا جايي كه ديدم كنار باشگاه غذا فروشي ميزنن مخصوصا ماكروني فروش داره :D
بابا همون چیزایی که تو کافیشاپ میدن رو تو باشگاه بدن بعد تمرین میچسبه. باشگاه بدنسازی نیست که طرف بخواد عضله بسازه

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
مگه کسی بعد تمرین میلک شیک میخوره؟ یا مثلا قهوه ترک؟
بوفه باشگاه ربطی به کافی شاپ نداره.
کافی شاپ هم یا باید خیلی خوب کارت بگیره یا کلا تعطیل کنی. مثل 100 تا کافی شاپی که در ماه میبینی تو تهران و کرج تعطیل میشن میرن و یه عده جدید میان سر جاشون و این روند ادامه ئاره
واسه گرفتن هم ایده میخواد، فکر میخواد، سرمایه میخواد، پاتوق کردن میخواد و جون کندن شبانه روزی

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
با سلام و خسته نباشید

کافی شاپ پاتوق دختر پسراست که جایی ندارن برای صحبت!!

به نظرم کافی شاپ باید دنج باشه مثلا 2 نفر تو خلوت بتونن حرف بزنن!!

موفق باشین!! اگر بتونید کافی شاپ آلاچیق مانند یا مثلا یه حریم خصوصی بزاین سر سال توپ میگیره!!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
مگه کسی بعد تمرین میلک شیک میخوره؟ یا مثلا قهوه ترک؟
بوفه باشگاه ربطی به کافی شاپ نداره.
کافی شاپ هم یا باید خیلی خوب کارت بگیره یا کلا تعطیل کنی. مثل 100 تا کافی شاپی که در ماه میبینی تو تهران و کرج تعطیل میشن میرن و یه عده جدید میان سر جاشون و این روند ادامه ئاره
واسه گرفتن هم ایده میخواد، فکر میخواد، سرمایه میخواد، پاتوق کردن میخواد و جون کندن شبانه روزی
اره میخورن. این سالن که میگم ویژه بانوان هستش بدنسازی هم نیست، خانوما بیکارن بعد ورزش میشینن حرف میزنن غیبت میکنن قهوه و کاپوچینو هم میخورن. من فکر میکنم میگیره. اینم ایدست دیگه

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
خوب اونجوری یه فروشنده خانوم باید بگیری که هزینه اونم باید حساب کرد تازه اگه بگیره کار 1 نفر نیست. اگه مرد راه میدن من حاظرم به عنوان کارگر ساده برم کارکنم

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
درود بر دوستان
مرسی
ایول از طرز فکرت خوشم اومد
داداش اگه یه زمانی زدی و توی تهران بود بهم یه ندا بده اونجا رو بکنیم پاتوق جدیدمون . جلساتمونم اونجا میزاریم:general601:

بالا