از شما توقع و انتظار نداشتم. بیشتر شبیه مزاح و لطیفه بود، البته با پوزش.
احمدی نژاد هم مرداد 84 دلار رو 904 تومن تحویل گرفت و 6 سال بعد 1200 بود. پراید رو سال 84 6.5 میلیون تحویل گرفت و 6 سال بعد قیمت پراید 7.2 میلیون بود. تا اینکه تحریمهای هسته ای اوباما از راه رسید، عجب مرد لایق اما بد شانسی بود(!)
تازه زمان احمدی نژاد شاخص بورس از 88 تا 90 بدون افزایش قیمت دلار و با تورم نسبتا پایین 3 برابر شد. الان که بورس هر چی داره از صدقه سر نابودی ریاله.
همین احمدی نژاد هم وقتی کمی بال و پر گرفت به وضع موجود معترض بود. با آن بالایی در افتاده بود. می گفت این چه کرسی ریاستی است که من حتی نمی توانم وزیرم را عضل و نصب کنم. اما من حرفم این است که از بین همه روسای جمهوری که پس از انقلاب در ایران آمده اند، روحانی و رفسنجانی فاسد ترین شان هستند اما روحانی عاقل ترین شان بود.
برادر من شما نمی توانی یک دیوار دور کشور بکشی و بعد بگویی می خواهم اقتصاد را شکوفا کنم! مشکل اقتصاد ایران نقدینگی و تورم و این موارد نیست، مشکل رابطه مستقیمی با سیاست ما دارد. به هر حال، من معتقدم اگر ترامپ را هم در چنین موقعیتی قرار دهند، نمی تواند گره اقتصادی ایران را باز کند. روحانی این مطلب را فهمید و سعی در حل این مشکل داشت اما بخت با او یار نبود. اصلا شما در وضع کنونی یک مسئول لایق نمی خواهی، تنها کسی را می خواهی که بفهمد رویه ای که ما در پیش گرفته ایم تا ابد الدهر به سر منزل مقصود نمی رسد. از آن طرف هم شما نمی توانی تمامی این مشکلات را یک شبه حل کنی. من مطمئنم اگر ترامپ زیر این برجام نمی زد برجام های دیگری هم شکل می گرفت. من به معجزه پول اعتقاد دارم. حاکمیت پس از سالها تصمیم گرفت با غرب مدارا کند. اما از پشت خنجر خورد.
این نکته را هم بگویم که سیاست فعلی ایران در کوتاه مدت جواب نمی دهد، اما در دراز مدت **** کنونی ایران را نسل های آینده به شدت مورد تمجید و تحسین قرار می دهند. مگر مردم در زمان نادرشاه از قحطی در رنج نبودند؟ اما چرا همه نادر را دوست داریم؟ چون کشور گشایی می کرد

مثال های دیگری هم است که از حوصله این بحث خارج است. اگر نادر مغضوب زمان خودش بود و به واسطه همین غضب هم کشته شد و اکنون محبوب ماست، پس چرا سیاستمداران فعلی نباشند؟ چه کسی به تورم در زمان گذشته توجه کرده؟ مگر ساسانیان خون مردم را نمی مکیدند؟ پس چرا امروز همه ما دوست داریم در آن اعصار زندگی می کردیم؟