• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان من یه نظرسنجی دیدم که گفته بود سال 98 چند درصد سود کردید ؟ 15 درصد گفته بودن ضرر کردیم !!!!!!!! توی اون بازار مگه میشد کسی ضرر کرده باشه !!! من توی 3 ماهش 100% گرفتم ناراضی بودم با این نظرسنجی خدامو شکر میکنم
بله میشه
توی صعودی ترین بازار مثل الان کسایی که معاملات افراطی بی منطق بکنن خیلی راحت پولو به باد میدن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
آخرین خبر از منبع موثق رسیده شده به دست کانال بورس ایساتیس:

«آگاه صبح روز شنبه باز هم به علت مشکلات سرور از دسترس خارج خواهد بود»

تاییده؟

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
چقدر آگاه در فشار هست
خیلی سروصدا کرده
خرابی سرور
از عصري تا همين الان كه چك كردم آگاه مزخرف باز نميشه اميدوارم واسه فردا مشكلي نباشه دوباره به بهانه هاي نوسان و ... اين چرت و پرت ها

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان، کارگزاری مفید موجودی من رو کم میزنه ( دارایی کل ) و قدرت خرید و با توجه به اینکه توی سود هم هستم از کل واریزی هام کمتره...

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
دوستان، کارگزاری مفید موجودی من رو کم میزنه ( دارایی کل ) و قدرت خرید و با توجه به اینکه توی سود هم هستم از کل واریزی هام کمتره...
درست میشه تا فردا مال منم قدرت خریدم رو منفی کرده بود چند ساعت پیش درست شد .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان ایزی تریدر اختصاصی مال مفیده یا کارگزاری های دیگه هم ازش استفاده میکنن ؟
مشکلی که برای آگاه پیش اومد امکان داره باسه مفید هم پیش بیاد چون یوزرهای مفید خیلی بیشتر از آگاهن
اگر کسی یکسال با کارگزاری غیر از مفید و آگاه کار کرده و کاملا راضی بوده و ارسال سفارش خرید و فروش تاخیر زیادی نداره لطفا اسم کارگزاری رو بده یه تحقیقی بکنیم بریم سراغش
به نظر من باید تو بورس چند تا کارگزاری داشته باشیم تا اگر مشکلی شبیه آگاه پیش اومد گیر نکنیم
امروز اخبار و لایو های اینستا و .. چقدر در مورد آگاه زیاد بود امیدوارم ضرر یوزرهاش رو یه جوری تامین کنه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
از ساعت 8 و 29 تو کارگزاری حروم خور مفید ایزی تریدر اردر خرید گزاشتم هنوزم تایید نشده و داره میچرخه اون دایره!!!الان 20 دقیقه هست .
دستمون به هیچ جا بند نیست به کی شکایت کنیم؟این دزده اون ناظرش شاه دزد.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
مشکل کلیه. نهایت نگر هم همینه. در مجموع باید یه فکر اساسی برای هسته مرکزی و سرور کارگزاری ها بکنن. اینطوری دیگه فایده نداره. تازه نهایت نگر بازده همه سهم ها رو هم کرده منفی 100% برای خودش! نه حساب و کتاب جیبمون رو داریم، نه میشه سفارش خرید گذاشت. هیچی به هیچی.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مشکل کلیه. نهایت نگر هم همینه. در مجموع باید یه فکر اساسی برای هسته مرکزی و سرور کارگزاری ها بکنن. اینطوری دیگه فایده نداره. تازه نهایت نگر بازده همه سهم ها رو هم کرده منفی 100% برای خودش! نه حساب و کتاب جیبمون رو داریم، نه میشه سفارش خرید گذاشت. هیچی به هیچی.
چرا فقط برای منه خرده سهامدار کار نمیکنه؟چرا برای اون گردن کلفتی که 30 میلیارد تو صف خرید غنوش نفر اوله و اونم از همین کارگزاری هایی که ما استفاده میکنیم استفاده میکنه چنین مشکلاتی پیش نمیاد؟چرا هسته فقط تو کامپیوتر خرده سهامدار هنگه؟؟ساده نباشید.مساله ی تبانی و رانت و همدستی کارگزاری ها با کفتارهاست.تا اینا هستند وضعیت همینه!

کفتارهایی هستند که هر دفعه و هر روزی که بخوان میتونند هر سهمی رو صبح نفر اول تو صف باشند و بخرند چون با کارگزاری ها دستشون تو یه کاسه هست و به کارگزاری ها درصد میدند.همین افراد به محض اینکه سهمشون منفی میشند فرداش باز به کارگزاری ها دستور میدند اینا رو تو صف فروش نفر اول میکنند تا سریع سهمشون فروش بره و ضرر نکنند-نمونش تو کفپارس که تا چند روز پیش کسی خریدار نبود فقط همین کفتارهای میلیاردر میتونستند سهمشون رو بفروشند تا متضرر نشند.
نه عزیز من مساله فراتر از هنگ هسته هست.

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
- زمان شروع سفارش گیری در فرابورس امروز از ساعت 9:30 آغاز خواهد شد.
- به اطلاع میرساند با توجه به اختلال بوجود آمده در سامانه معاملات، دوره سفارش گیری تا ساعت 9:30 ادامه خواهد داشت (مدیریت عملیات بازار بورس).

چرا فقط برای منه خرده سهامدار کار نمیکنه؟چرا برای اون گردن کلفتی که 30 میلیارد تو صف خرید غنوش نفر اوله و اونم از همین کارگزاری هایی که ما استفاده میکنیم استفاده میکنه چنین مشکلاتی پیش نمیاد؟هسته فقط تو کامپیوتر خرده سهامدار هنگه؟؟ساده نباشید.مساله ی تبانی و رانت و همدستی کارگزاری ها با کفتارهاست.

والا چی بگم. من که خبر ندارم از پشت پرده. فعلا ظواهر امر اینطور نشون میده که هسته مرکزی قطع بوده برای بسیاری از کارگزاری ها و برخی هم اختلال داشتن. البته صف های میلیونی (و میلیاردی #خساپا) سرجاشه!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به اطلاع می رساند؛ به دلیل رفع اختلال سفارشگیری در بازارهای فرابورس ایران، سفارشگیری در کلیه بازارهای فرابورس ایران امروز شنبه مورخ 1399/04/07 راس ساعت 9:30 آغاز خواهد شد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به اطلاع می رساند؛ به دلیل رفع اختلال سفارشگیری در بازارهای فرابورس ایران، سفارشگیری در کلیه بازارهای فرابورس ایران امروز شنبه مورخ 1399/04/07 راس ساعت 9:30 آغاز خواهد شد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
تا 10 تمدید شد

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
تو سهام یاب چند نفر نوشتن مدیرعامل آگاه فرار کرده!
احتمالا امروز هم درگیرن، اول هفته بازار اینطوری شده ناظر هم گیج میزنه.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید دائم قطع و وصل میشه دیوانه کرده هیچ کاری نمیتونم بکنم
خدا لعنت کنه اینا رو با این سیستم داغون که دارن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تو سهام یاب چند نفر نوشتن مدیرعامل آگاه فرار کرده!
احتمالا امروز هم درگیرن، اول هفته بازار اینطوری شده ناظر هم گیج میزنه.
نکنه اینم رفته باشه کانادا!:D
آخه به ما از بچگی یاد داده بودند دزدا میرن جهنم حالا فهمیدیم نه دزدا جهنم نمیرن میرن کانادا

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
کارگزاری و هسته چه شیرتوشیره امروز چه کساییکه امروز تو سفارش خرید و فروش به باد نمیرن
آقا یکی بگه غیر از مفید و آگاه کدوم کارگزاری هنگ نداره تو ارسال سفارش و خدماتش خوبه بریم ثبت نام کنیم

بالا