آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

تايمينگ رم چقدر موثره؟

شروع موضوع توسط mehdixp ‏5 دسامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه.
    من ميخوام رم 512 كينگ بخرم كه تايمينگش 3-3-3-8 هست و با قيمت 45 تومن ولي دارم وسوسه ميشم كه Crucial Ballistix بخرم با تايمينگ 2-2-2-6 (هموني كه SonyStyle خريده) كه 512 مگش حدود 91 تومن هست.
    حالا ميخواستم ببينم آيا اصولا دادن اين اضافه قيمت (حدود دو برابر) منطقي هست و اين تايمينگ پايين براي چه كابردهايي خوبه؟
     
  2. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15

    تا اونجایی که شنیدم بنچمارکش تو سیسافت حدود 5354 هست یه تحقیق بکن اگه درست بود من بنچمارک کینگ رو بهت میدم
     
  3. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    راستش فكر كنم تنها كسي كه ميتونه تست كنه همون SonyStyle خودمونه.
    شما كينگتو اوركلاك كردي؟
     
  4. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15

    آره تو امضام هست که
    امتیازشم 6560 :cool:
     
  5. sunny4u

    sunny4u Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    348
    تشکر شده:
    8
    آقا من رم کینگستون مدل HyperX بصورت 2x 256MB با تایمینگ 2-3-2-6-1 دارم, اگه به کارت میاد یه pm بزن. ;)
     
  6. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    قيمت؟:rolleyes:
     
  7. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    البته اين كينگي كه من دارم نمونش رو تو ايران نديدم !
    اگه خواستي نمونه هايي كه تو بازار هست رو برات تست ميكنم نتيجش رو ميذارم
     
  8. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    اهه! اینجا دارن پشت سر RAM من غیبت می کنن!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
    اتفاقا خوب سوالی پرسیدی! چون من خودم الان مثل چی موندم توش!!
    بزار اول بگم چجوری شد که من Ballistix خریدم...من اصولا از POWER PC خرید میکنم...اون روز هم رفتم، هی تو فکر بودم که یه جفت 512 Crucial معمولی بگیرم، یا یه چیز که بیشتر بدرد OC بخوره... با خودشون صحبت کردم، گفتن اگه پولت میرسه، حتما ballistix بگیر! رفتم مارکای دیگه ای مثل OCZ و Corsair رو هم قیمت کردم... (Corsair که خیلی گرون بود! اون مدل خفنش 350 تومنه!!!:wacko: ) خلاصه، گفتم جهنم! من که دارم X2 میگیرم، RAM هم یه چیز اساسی بر دارم!!!;) :rolleyes: برا همین Ballistix رو گرفتم اومدم خونه!
    حالا از اینجا ضد حال ها شروع میشه!!:hmm: ---> سیستم رو بستم، Win اومد بالا، اولین کاری کردم، با ساندرا MEMORY BANDWIDTH TEST گرفتم، ولی نتیجه اش رو که دیدم، کاملا افسرده شدم!! 4470MB/S !!!:eek: :eek: :( :(
    ککلی اینترنت رو گشتم.... دیدم مین ام هم Recommended هستش برا ballistix! :( چند ساعت بهد داشتم با photoshop کار میکردم، 940mb RAM Usage داشتم... کنارش زدم Firefox بیاد بالا، سیستم Reset شد!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
    خلاصه شونصد تا تست انجام دادم و همش هم بخاطر RAM خراب شد!!:wacko: منم دیگه مطمئن شدم این ballistix ها یه مرگیشون هست، پا شدم بردم POWER PC و یه جفت دیگه گرفتم...حالا جالب اینجاس! با این RAM حتی Windows بالا هم نمیاد و وسط کار Reset میشه!!!:blink: حالا خودمم موندم مشکل چیه... یعنی این یکی هم خرابه؟؟ بعیده آخه... main هم که Recommended هستش! پس نباید مشکلی باشه! تو Asemble هم مطمئنم سوتی ای ندادم! حتی Timing رو هم عوض کردم، تا 2-2-2-5 هم پایین اومدم، ولی فرقی نکرد! حالا مکافات بیشتر اینجاس که اصلا RAM دیگه ای تو بازار نیست!! نه Crucial معمولی، نه OCZ، همین Ballistix رو جای دیگه هم نداره! (ocz و crucial معمولی رو 2X1gb میخوام که میگم نیست!)
    خلاصه خودمم موندم!! اگه کسی میتونه راهنمایی بکنه، لطفا دریغ نکنه!:rolleyes: :blush: من خودم هم الان دارم میرم بازار ایران ببینم چی گیرم میاد!!:(
    وای دیر شد!!:wacko: فعلا!!!:happy:
     
  9. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    شايد مشكل از CPU باشه.جون توي Athlon 64 ها كنترلر رم توي CPU هست و شايد رمت با اين CPU نميخونه.
    اگر ميتوني يك سيستم سالم Athlon 64 گير بيار و روي اون تست كن.
     
  10. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    1. داخل CPU بودن کنترلر RAM، هیچ ربطی به نوعش نداره! همه ی RAM ها می تونن با این CPU ها کار کنن!! اگر هم یه RAM مثل Geil با این CPU ها مشکل دارن، بخاطر طراحی و نوع چیپشون هست.... اون قضیه که شما گفتی، 100% بی ارتباطه...
    2. Crucial Ballistix بهترین RAMی هستش که میشه رو این سیستم گذاشت! قبوا نداری، برو 4تا بنچمارک و Review بخون! ;) (البته بعد از Corsair Xpert) ;)
     
  11. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    حالا چرا عصباني ميشي؟؟:wacko:
    كلا cpu هاي 64 بيتي به خاطر همون مساله كنترلر نسبت به رم حساسترند.
    به نظر من براي اينكه خيالت راحت بشه رمهاتو توي يك سيستم 64 بيتي ديگه تست كن.
     
  12. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    بالاخره مشکل حل شد ؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    چی شد رم crucial ballistix tracer گرفتی؟
    راستی مانیتورو گرفتم فردا یه سری عکس ازش میزارم در کنار یه 17inch که تفاوتو ببینی
     
  15. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    فعلا که گیر کردم اساسی!!:hmm: :( :wacko:
    RAM هیچی تو بازار نیست! جز همینا که خودم دارم! اینارو هم 3بار عوض کردم با یه جفت دیگه، ولی همچنان وضع همینه! Tracer هم هیچ جا گیر نمیاد...:( حتی Crucial معمولی هم نیست!! (1GB)
    اگه جایی میشناسی که Crucial 1GB یا Tracer 512x2 داره، حتما با قیمت یه خبر بده! ممنوم میشم!:rolleyes: :blush:
    مانیتور هم مبارک! دیگه ختم مانیتوره دیگه!!:lol: :lol: ;) ایشالا حالشو ببری! منم مثل RAM سر این هم موندم تو خماری!! :wacko: هر روز میرم ایران رهجو برای SDM-HS95PB ولی نیومده! میگن تو گمرک گیر کرده و از این حرفا...:hmm: خلاصه فعلا اوضاع جالب نیست!:(
    حتما حتما یه Review با عکس از مانیتورت بزار!;) :rolleyes:
     
  16. mehdixp

    mehdixp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    326
    تشکر شده:
    0
    چرا دوتا Crucial معمولي 512 نميگيري؟
    رمهاتو را روي سيستم ديگه‌اي تست نكردي؟چون بعيده سه سري پشت هم خراب باشه.
    كينگ Hyperx هم نبايد بد باشه. 1 گيگ دوال (2*512) سري Ak كه تايمينگش 1-6-2-3-2 هست حدود 140
     
  17. spookykid

    spookykid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    291
    تشکر شده:
    0
    من 3 شنبه از power pc دو تا 512 crucial ballistix tracer گرفتم 202 تومن الان هم 100% داره
    امروز حتما عکس ازش میزارم
    راستی این رمهای شما رو ما رو DFI sli-dr هم بستیم مشکل داشت بعد tracer بستیم درست شد
     
  18. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY

    سونی عزیز مشکل حرارتی نداری؟

    رمها زیاد داغ نمی کنن؟
    بایوس رو اپ دیت کردی
     
  19. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من نمیدونم کدوماتون بودید که میگفتید این رما داغ نمی کنه . آیا این جریان صحت داره ؟
     
  20. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    من نبودم شاید بقیه بچه ها بودن من سه تا رم رو خیلی قبول دارم:
    1- پی کیو ای توربو
    2- ترنسند
    3- کینکستون با چسپست وینبوند بی اچ 5
     
  21. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    زیاد که نه... ولی خب به heatsinc دست میزنم گرم هستن خب!:blink:
    آره، قبل از این که مشکل پیش بیاد برام Updtade کردم...چون اول بایوسش شعور فهم Dual Core رو نداشت!!:lol: آخرین BIOS ُکه Stable بود رو ریختم....
    حالا شنبه میرم که با Tracer عوضش کنم....ببینم چی میشه...
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی