منتخب بازارچه

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
از دوستان خواهش ميكنم مشكلات مربوط به هارد ديسك رو در اين تاپيك مطرح كنند :

برنامه تست هارد :Hard Disk Sentinel
http://www.hdsentinel.com/download.php
برنامه تست سلامت هاردهاي وسترن ديجيتال
http://download.wdc.com/windlg/WinDlg_124.zip
دانلود برنامه POWER MAX 4.23 براي LOW LEVEL FORMAT هارد
[]
شايد براي شما پيش آمده باشد ظرفيت هاردتون كمتر ذيتكت شده باشد با اين برنامه ظرفيت رو به حالت ديفالت برگردونيد :دانلود
نرمافزار LLF هارد در ويندوز: دريافت
HDTach
برنامه ديگري براي تست سرعت هارد
HDDScan
با این برنامه می توانید سکتورها و اسمارت هارد را تست کنید و از سلامت هارد اطمینان حاصل کنید

هاردهای ID , SATA , SCSI و تمام USB ها را ساپرت می کند

EASEUS Partition Master 9.2.2 برنامه مديريت هاردديسك و پارتشين
ویژگی های EASEUS Partition Master :

توانایی پارتیشن بندی هارد دیسک
قابلیت تغییر حجم ظرفیت یک درایو بدون صدمه زدن به اطلاعات و محتوای آن درایو
قابلیت دسترسی به نرم افزار به صورت کاملا گرافیکی در بوت سیستم
قابلیت ادقام دو درایو از هارد دیسک با یکدیگر
براي دريافت

Active SMART
يك برنامه ديگر كه وضعيت اسمارت هارد و درجه حرارت هارد رو نشون ميده ...
mainwsm.png
http://www.ariolic.com/download/activesmart294.exe
برنامه مونیتورینگ اسمارت هارد دیسک Acronis Drive Monitor
برنامه ترميم فايلهاي عكس بعد از بازيابي اطلاعات
Hetman File Repair
HDAT2 5.0 Final
 
Last edited:

behnam_amd

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
32
لایک‌ها
7
سلام
یه هارد 80 ساتا دارم که قبلا لاک شده بود الان آنلاکش کردم و میخوام پارتیشن کنم ارور میده با نرم افزار هم تست کردم هیچ مشکلی نداره مثلا hd tune و حتی تو نرم افزار hdsentinel که سلامت هارد رو نشون میده یعنی در اصل هیچ مشکلی نداره ولی نمیشه پارتیشنش کرد نه با نرم افزار هایی مثلا پارتیشن مجیک و نه با خود ویندوز ممنون میشم اگه راهکاری دارید بگید شاید مورد ما رفع شد
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
مدل هارد ديسك ..... از برنامه ACRONIS disc director استفاده كنيد . يكبار هم با پاور مكس llf كنيد .
 

*CATALAN*

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2009
نوشته‌ها
5,004
لایک‌ها
7,880
سلام دوست عزیز
ممنون بابت این تایپیک ایجاد کردی خیلی مفیده
یه هارد مکستور اکسترنال 500گیگ دارم . بعضی مواقع که به پی سی وصل میکنم بعد از چند دقیقه که دارم اطلاعات جابه جا میکنم یهو یه صدای جیک کوچیک میاد ازش بعد میپره بیرون بعد دوباره انگار کابل یو اس بی رو به پی سی وصل کرده باشی دوباره هارد شناسایی میشه ومیاد بالا
HD Tune Pro ارور اسکن کردم هیچی بد سکتوری نداشت

بعد با این برنامه اسکن کردمPortable HDD Regenerator 2011 بعد از چند دقیقه بازم همون موشکل دارم دوباره خارج میشه و بعدش دوباره انگار وصل کردی به پی سی
امیدوارمگیج نشده باشی از توضیحاتم:rolleyes: ببخشید دیگه
نمیدونم مشکل کجاست
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
ممنون از همكاري دوستان . تا عصر ميام به سوالات جواب ميدم .
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام دوست عزیز
ممنون بابت این تایپیک ایجاد کردی خیلی مفیده
یه هارد مکستور اکسترنال 500گیگ دارم . بعضی مواقع که به پی سی وصل میکنم بعد از چند دقیقه که دارم اطلاعات جابه جا میکنم یهو یه صدای جیک کوچیک میاد ازش بعد میپره بیرون بعد دوباره انگار کابل یو اس بی رو به پی سی وصل کرده باشی دوباره هارد شناسایی میشه ومیاد بالا
HD Tune Pro ارور اسکن کردم هیچی بد سکتوری نداشت

بعد با این برنامه اسکن کردمPortable HDD Regenerator 2011 بعد از چند دقیقه بازم همون موشکل دارم دوباره خارج میشه و بعدش دوباره انگار وصل کردی به پی سی
امیدوارمگیج نشده باشی از توضیحاتم:rolleyes: ببخشید دیگه
نمیدونم مشکل کجاست
درود به شما ممكنه دو مشكل باشه . يكي برد تبديل USB و ديگري برد هارد . خواستي ميتوني بفرستي به يكي از همكارهاي بدم برات تعميرش كنه .
 

*CATALAN*

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2009
نوشته‌ها
5,004
لایک‌ها
7,880
درود به شما ممكنه دو مشكل باشه . يكي برد تبديل USB و ديگري برد هارد . خواستي ميتوني بفرستي به يكي از همكارهاي بدم برات تعميرش كنه .
پس فکر میکنید که مشکل از برد هست
ولی داداش من وقتی به کنسول بازی میذارم اصلا" این مشکل رو نداره
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
پس فکر میکنید که مشکل از برد هست
ولی داداش من وقتی به کنسول بازی میذارم اصلا" این مشکل رو نداره
اگر به كنسول ميزنيد اين مشكل رو نداره ... احتمال زياد پاور سيستم شما مشكل داره . مشخصات پاور رو بنويسيد . خروجي هاي پاور رو با مولتي متر بگيريد
 

ali_alavijeh

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,835
لایک‌ها
294
محل سکونت
تهران_ غرب
سلام
من یه هارد اکسترنال2 ترا وسترن دارم. از این اداپتوریای بزرگ
الان چند وقته سیسم هارد منو نمیشناسه. چند تا لپتاپ و پی سی رو هم امتحان کردم. برا فهمیدن عیبش باید چه کنم?

ALISH
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
سو--پر فلاور 500 هست
اين هارد به هيچ عنوان استاندارد نيست توصيه ميكنم حداقل از 330 وات گرين استفاده كنيد . چون پاورهاي متفرقه باعث خرابي هارد و قطعات متصل به usb مانند فلش ميشوند .
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
سلام
من یه هارد اکسترنال2 ترا وسترن دارم. از این اداپتوریای بزرگ
الان چند وقته سیسم هارد منو نمیشناسه. چند تا لپتاپ و پی سی رو هم امتحان کردم. برا فهمیدن عیبش باید چه کنم?

ALISH
حتما با كابل ديگه هم تست كنيد .
شما دو راه داريد :
اگر گارانتي داره ببريد گارانتي و ...
يا هارد رو آنباكس كنيد و مستقيم وصل كنيد . اگر ديتكت شد .... ايراد از مبدل usb هست . اگر هم نشناخت ميتونيد براي من بفرستيد تا براتون تعمير كنم .
 

ali_alavijeh

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,835
لایک‌ها
294
محل سکونت
تهران_ غرب
حتما با كابل ديگه هم تست كنيد .
شما دو راه داريد :
اگر گارانتي داره ببريد گارانتي و ...
يا هارد رو آنباكس كنيد و مستقيم وصل كنيد . اگر ديتكت شد .... ايراد از مبدل usb هست . اگر هم نشناخت ميتونيد براي من بفرستيد تا براتون تعمير كنم .
گارانتیش تموم شده. سازگار داشت. باید برم یه کابل یو اس بی 3 دیگه بگیرم. آنباکس چطور باید بکنم? شما کدوم سمت تهران تشریف دارید عزیزم?

ALISH
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
گارانتیش تموم شده. سازگار داشت. باید برم یه کابل یو اس بی 3 دیگه بگیرم. آنباکس چطور باید بکنم? شما کدوم سمت تهران تشریف دارید عزیزم?

ALISH
من غرب تهران هستم ..... تو پخ با من هما هنگ كنيد
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,533
لایک‌ها
22,948
سن
40
محل سکونت
طهران
داداش میشه بگی این ارورر ها چین؟خطریه؟چطوریه
اوضاع دو تا هارد چطوره؟
http://upload7.ir/images/86657287000494551942.png
http://upload7.ir/images/49595815295909421466.png

ممنون
در مورد ايراد airflow temperature به خاطر درجه حرارت درايو ميباشد . بهترين راه حل گذاشتن يك فن نزديك هارد يا استفاده از فنهاي مخصوص هارد ميباشد .
در مورد reallocated sector count خطاي خيلي فورسي نيست . نگرانش نباشيد
 

*CATALAN*

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2009
نوشته‌ها
5,004
لایک‌ها
7,880
در مورد ايراد airflow temperature به خاطر درجه حرارت درايو ميباشد . بهترين راه حل گذاشتن يك فن نزديك هارد يا استفاده از فنهاي مخصوص هارد ميباشد .
در مورد reallocated sector count خطاي خيلي فورسي نيست . نگرانش نباشيد
دمت گرم
این ارور reallocated sector count مال همون هارد اکسترنالی بود که بهت گفتم

حالا واسه اون هارد مشکل درجه حرارت که اکسترنال هست فنش کجا بذارم:D این حرارت مشکل ایجاد میکنه؟ یا نه
شرمنده دیگه زیاد مزاحمت شدم
 

mha1366m

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2011
نوشته‌ها
280
لایک‌ها
388
با اجازه استارتر عزیز:

اگه در نرم افزار HD Tune Pro با این پیام مواجه شدید :

ultra DMA CRC error count

957d42ee_vbattach149595.png

به معنی اینه که ارتباط هارد با مادربورد مشکل داره ، یعنی یا کابل هارد مشکل داره یا خود مادربورد (که احتمالش خیلی کمه).

پس با تعوض کابل دیتای هارد مشکل حل خواهد شد.
 
بالا