سلام به همه تکواندو کاران پی تی
دیدم تاپیکی نیس واسه این رشته ورزشی گفتم ایجادش کنم که با بروبچ تکواندو کار بیشتر آشنا شیم و پیرامون رشته ورزشیمون بحث کنیم
خب هرکی وارد میشه کمربندشو بگه که بدونیم
از خودم شروع میکنم
من با اجازتون تازه کارم و حدود یک ماهی هست که دارم کار میکنم و الان کمربند زرد دارم
سلام دوست عزیز
ممنون که این تاپیکو زدی و امیدوارم که مثه تاپیکای دیگه نخوابه
کجا کار میکنی و بچه کجایی که یه ماه کمربند زرد گرفتی؟!!
موفق باشی تا مشکی راه درازی داری که البته سختیش به خودت و استادت بستگی داره
چومبی
خیلی کار خوبی کردی ، شایدم کار خیلی خوبی کردی ، که این تاپیک ُ بالا آوردی .
منم حدودا 1 ساله تکواندو کار می کنم ، البته رشته اصلیم کاراته ست ولی بخاطر مدال آور بودن تکواندو به این ورزش کشیده شدم .
جالبه بدونی من هنوز کمربند سفیدم ، چون اصلا هیچ اعتقادی به ارتقاء کمربند ندارم . اولین روزی هم که وارد باشگاه شدم برای استاد توضیح دادم که من قصدم فقط شرکت در مسابقات ِ .
احتمالا از هفته ی آینده کاراته رو به طور کامل کنار میذارم و سفت و سخت میچسبم به تکواندو . البته خیلی وقته چنین تصمیمی گرفتم ولی بخاطر یه رویداد ورزشی خیلی مهم که مربوط به کاراته میشه ، و اتفاقا آخر همین هفته یعنی پنج شنبه و جمعه به وقوع می پیونده ، هنوز این تصمیم ُ عملی نکردم .
خب بگو ببینم ، تا حالا چیا یاد گرفتی ؟ مارک لباست چیه ؟ قصدت از انتخاب تکواندو چی بوده ؟ و ...
سلام
چومبی؟!! الان چه ربطی داشت:دی
دوست عزیز گل اگه هدفت شرکت در مسابقس و میخوای فقط مسابقه بدی باید به عرض مبارکت برسونم نمیدانم البته که استاد گرامیت بهت گفته یا نه ولی توی مسابقات جدیدا کمربند قرمز و مشکی به بالا حق شرکت دارن
مگه اینکه اون مسابقا خیلی سطحش پایین باشه
شما اگه فقط قصدت مسابقس حداقل سعی کن تا کمربند مشکی بالا بیای
شاید زیاد از فرم ها خوشت نمیاد که البته بهت پیشنهاد میکنم حتما دنبال کنی چون خیلی توی تمرکز و حتی مبارزه و اعتماد بنفس مهمن
و همچنین کمربند توی اعتماد بنفس و اینکه آدم بخواد خودشا بالا بکشه و به سطح اون کمربند برسونه خیلی تاثیر داره هیچوقت به رنگ کمربند و کمربند گرفتن و بچه گانه بودن اون فکر نکن چون تاثیر عجیب و شگرفی داره
چون وقتی مشکی بگیری به شدت سعی داری تا خودت رو به سطح مشکی های بالاتر بیاری و ضعفت برات اصلا قابل قبول نمیشه و سعی و تلاشتم بیشتر میشه
موفق باشی دوست گلم
تکوان استاد ؟:happy:
من هدفم از انتخاب تکواندو در درجه اول این بود که یک ورزش داشته باشم و به قول معروف تندرست باشم
در درجه دوم هم این بود که بتونم تو مسابقات مختلف شرکت کنم
در درجه سوم هم این بود که انقدر نشینم پایه این کوفتی اینترنت . کم کم داشتم افسرده میشم . از موقعی که میرم تکواندو خیلی روحیم بهتر شده
چیزایی که تاحلا یاد گرفتم > چهار نوع دفاع - انواع نشست ها یعنی آبسوگی ، آبکوبی سوگی و چوچوم سوگی و یکی دیگه که اسمشو خاطرم نیس
- چند نوع ضربه یعنی نریوچاگی - آبچاگی - پکارد نریو چاگی - آن نریو چاگی و چهار تا دیگه که اسمشون بازم یادم نیس- سه تا فروم اول یعنی تگوک ایل جانگ - تگوک ای جانگ و تگوک سان جانگ
اینم بگم که هنوز مبارزه رو شروع نکردم چون استاد گفته باید کمربند آبیم رو بگیرم بعد مبارزه رو شروع کنم
مارک لباسم رو تاحالا دقت نکردم
این سری میخونم مینویسم
آفرین خوب یاد گرفتی البته اسماشونو در عمل که ما فاقد قدرت دیدنیم
ورزش خوبی رو انتخاب کردی و تصمیمت درست بوده
تکواندو ورزش سالمیه سعی نکن با اشتباهات جبران ناپذیر برای خودت خرابش کنی
کمربند ابی؟! یکم دیر نیست؟! البته اگه تا 3 ماه دیگه بهت بده قابل قبوله نه از لحاظ اینکه تا 3 ماه دیگه باید ابی باشی نه تا 3 ماه دیگه قانونا باید زرد و با تخفیف سبز باشی
و از کمربند زرد مبارزه شروع میشه ولی چون شما کمربند زرد و یک ماه گرفتی استادتان تصمیم درستی گرفته که نزاشته فعلا مبارزه کنی
زمان آزمون برای کمربند تکواندو اینطوریه
سفید به زرد 3 ماه تا 4 ماه
زرد به سبز 4 تا 5 ماه
سبز به آبی 6 ماه
ابی به قرمز 7 ماه
قرمز به مشکی دان 1 9 ماه
دان 1 به 2 1سال
و بگیر همینجوری برو بالا
اومدنت به جمع خانواده بزرگ تکواندو رو بهت تبریک میگم
یا علی
خوشحالم که یک بخش هم برای تکواندو آمد
به بخش هنرهای رزمی هم سری بزنید
ممنون از حسن توجه شما
ممنون استاد میلاد عزیز که به تاپیک ما ها هم سر زدی
استاد میلاد از قدیمی های تکواندو بودن کانجانیو کیونگره ==>
تکوان
درود . یه زمانی تا مشکی تکواندو کار کردم . اما بعدش به سمت سبک های ژاپنی کشیده شدم . اما تکواندو یه حال و هوای دیگری دارد . هیچوقت یادم نمیرود . تکواندو در اعتماد به نفس من تاثیر زیادی گذاشت . به نظر من ورزش رزمی عالی است . موفق باشید .
به استاد ممنون که شما هم سر زدید به تاپیک بچه های تکواندو شما هم که مثله استاد میلاد قدیم تکواندو کارید
خوشبختم از اینکه استادای بزرگی مثه شما و چند تایی که خارج از تاپیک میشناسم یه سر رشته ای توی تکواندو داشتن
آها تا یادم نرفته منم کوچیک همه یه 10 سالی میشه تکواندو کار میکنم البته یه چند سالیشو تق و لق که خدا لعنت کنه این درسو دانشگاه رو که خیلی منو عقب انداخت توی ورزش
الانم مشکیم ماه دیگه برای دان دو آزمون داریم که اگه آماده بشم شرکت میکنم
دعا کنین واسم
موفق باشیم
یا علی