• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تکواندو کاران پی تی

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
سلام به همه تکواندو کاران پی تی
دیدم تاپیکی نیس واسه این رشته ورزشی گفتم ایجادش کنم که با بروبچ تکواندو کار بیشتر آشنا شیم و پیرامون رشته ورزشیمون بحث کنیم

خب هرکی وارد میشه کمربندشو بگه که بدونیم

از خودم شروع میکنم
من با اجازتون تازه کارم و حدود یک ماهی هست که دارم کار میکنم و الان کمربند زرد دارم

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
چومبی

hessam4.gif

خیلی کار خوبی کردی ، شایدم کار خیلی خوبی کردی ، که این تاپیک ُ بالا آوردی .
منم حدودا 1 ساله تکواندو کار می کنم ، البته رشته اصلیم کاراته ست ولی بخاطر مدال آور بودن تکواندو به این ورزش کشیده شدم .
جالبه بدونی من هنوز کمربند سفیدم ، چون اصلا هیچ اعتقادی به ارتقاء کمربند ندارم . اولین روزی هم که وارد باشگاه شدم برای استاد توضیح دادم که من قصدم فقط شرکت در مسابقات ِ .
احتمالا از هفته ی آینده کاراته رو به طور کامل کنار میذارم و سفت و سخت میچسبم به تکواندو . البته خیلی وقته چنین تصمیمی گرفتم ولی بخاطر یه رویداد ورزشی خیلی مهم که مربوط به کاراته میشه ، و اتفاقا آخر همین هفته یعنی پنج شنبه و جمعه به وقوع می پیونده ، هنوز این تصمیم ُ عملی نکردم .
خب بگو ببینم ، تا حالا چیا یاد گرفتی ؟ مارک لباست چیه ؟ قصدت از انتخاب تکواندو چی بوده ؟ و ...

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
تکوان استاد ؟:happy:
من هدفم از انتخاب تکواندو در درجه اول این بود که یک ورزش داشته باشم و به قول معروف تندرست باشم
در درجه دوم هم این بود که بتونم تو مسابقات مختلف شرکت کنم
در درجه سوم هم این بود که انقدر نشینم پایه این کوفتی اینترنت . کم کم داشتم افسرده میشم . از موقعی که میرم تکواندو خیلی روحیم بهتر شده

چیزایی که تاحلا یاد گرفتم > چهار نوع دفاع - انواع نشست ها یعنی آبسوگی ، آبکوبی سوگی و چوچوم سوگی و یکی دیگه که اسمشو خاطرم نیس :D - چند نوع ضربه یعنی نریوچاگی - آبچاگی - پکارد نریو چاگی - آن نریو چاگی و چهار تا دیگه که اسمشون بازم یادم نیس- سه تا فروم اول یعنی تگوک ایل جانگ - تگوک ای جانگ و تگوک سان جانگ
اینم بگم که هنوز مبارزه رو شروع نکردم چون استاد گفته باید کمربند آبیم رو بگیرم بعد مبارزه رو شروع کنم
مارک لباسم رو تاحالا دقت نکردم
این سری میخونم مینویسم

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
خیلی هم عالی .
کلا ورزش ، حالا میخواد فوتبال دستی باشه یا تاب خوردن با کف سر روی زمین ، برای سلامتی ذهن و روح و جسم بسیار مفیده .
اینترنت بلای خانمان سوزه . اگه استفاده ازش کنترل نشه یک ورزشکار حرفه ای رو به زیر میکشه تا جایی که جز نعشگی و خماری هیچ هنر دیگه ای از او سر نمیزنه .
من الان چند روزه بخاطر مصدومیت و آسیب دیدگی خونه نشین شدم و بدلیل نشستن بی مورد و بیش از حد پای به قول شما این کوفتی ، دیگه رمقی واسم نمونده .
خلاصه اینکه سعی کن شده حداقل هفته ای 2 جلسه برو باشگاه . که هم نشاط رو تجربه کنی و هم آمادگی جسمانیت افزایش پیدا کنه .
خیلی هم عالی

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
خیلی هم عالی .
کلا ورزش ، حالا میخواد فوتبال دستی باشه یا تاب خوردن با کف سر روی زمین ، برای سلامتی ذهن و روح و جسم بسیار مفیده .
اینترنت بلای خانمان سوزه . اگه استفاده ازش کنترل نشه یک ورزشکار حرفه ای رو به زیر میکشه تا جایی که جز نعشگی و خماری هیچ هنر دیگه ای از او سر نمیزنه .
من الان چند روزه بخاطر مصدومیت و آسیب دیدگی خونه نشین شدم و بدلیل نشستن بی مورد و بیش از حد پای به قول شما این کوفتی ، دیگه رمقی واسم نمونده .
خلاصه اینکه سعی کن شده حداقل هفته ای 2 جلسه برو باشگاه . که هم نشاط رو تجربه کنی و هم آمادگی جسمانیت افزایش پیدا کنه .
خیلی هم عالی

دقیقا همینیه که شما میگی
من که فعلا هفته ای سه روز یعنی روز های زوج میرم
خدا کمک کنه انشاا... ادامه میدم

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
با توجه به این که تکواندو کاران عزیز باید برای ارتقای کمربندشون حتما فرم ها رو یاد بگیرن فیلم کم حجم انواع فرم از یک تا هفده رو قرار میدم که با توجه به فیلم بتونید یاد بگیرید
برای دانلود با لینک مستقیم روی شماره فرم کلیک کنید

فرم شماره 1

فرم شماره 2

فرم شماره 3

فرم شماره 4

فرم شماره 5

فرم شماره 6

فرم شماره 7

فرم شماره 8

فرم شماره 9

فرم شماره 10

فرم شماره 11

فرم شماره 12

فرم شماره 13

فرم شماره 14

فرم شماره 15

فرم شماره 16

فرم شماره 17

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خوشحالم که یک بخش هم برای تکواندو آمد

به بخش هنرهای رزمی هم سری بزنید

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود . یه زمانی تا مشکی تکواندو کار کردم . اما بعدش به سمت سبک های ژاپنی کشیده شدم . اما تکواندو یه حال و هوای دیگری دارد . هیچوقت یادم نمیرود . تکواندو در اعتماد به نفس من تاثیر زیادی گذاشت . به نظر من ورزش رزمی عالی است . موفق باشید .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود . یه زمانی تا مشکی تکواندو کار کردم . اما بعدش به سمت سبک های ژاپنی کشیده شدم . اما تکواندو یه حال و هوای دیگری دارد . هیچوقت یادم نمیرود . تکواندو در اعتماد به نفس من تاثیر زیادی گذاشت . به نظر من ورزش رزمی عالی است . موفق باشید .

به به سلام استاد
چی شد قرار بود درباره سیستما اطلاعات بیشتری بدید!!!!!

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام به همه تکواندو کاران پی تی
دیدم تاپیکی نیس واسه این رشته ورزشی گفتم ایجادش کنم که با بروبچ تکواندو کار بیشتر آشنا شیم و پیرامون رشته ورزشیمون بحث کنیم

خب هرکی وارد میشه کمربندشو بگه که بدونیم

از خودم شروع میکنم
من با اجازتون تازه کارم و حدود یک ماهی هست که دارم کار میکنم و الان کمربند زرد دارم
سلام دوست عزیز
ممنون که این تاپیکو زدی و امیدوارم که مثه تاپیکای دیگه نخوابه
کجا کار میکنی و بچه کجایی که یه ماه کمربند زرد گرفتی؟!!
موفق باشی تا مشکی راه درازی داری که البته سختیش به خودت و استادت بستگی داره

چومبی

hessam4.gif

خیلی کار خوبی کردی ، شایدم کار خیلی خوبی کردی ، که این تاپیک ُ بالا آوردی .
منم حدودا 1 ساله تکواندو کار می کنم ، البته رشته اصلیم کاراته ست ولی بخاطر مدال آور بودن تکواندو به این ورزش کشیده شدم .
جالبه بدونی من هنوز کمربند سفیدم ، چون اصلا هیچ اعتقادی به ارتقاء کمربند ندارم . اولین روزی هم که وارد باشگاه شدم برای استاد توضیح دادم که من قصدم فقط شرکت در مسابقات ِ .
احتمالا از هفته ی آینده کاراته رو به طور کامل کنار میذارم و سفت و سخت میچسبم به تکواندو . البته خیلی وقته چنین تصمیمی گرفتم ولی بخاطر یه رویداد ورزشی خیلی مهم که مربوط به کاراته میشه ، و اتفاقا آخر همین هفته یعنی پنج شنبه و جمعه به وقوع می پیونده ، هنوز این تصمیم ُ عملی نکردم .
خب بگو ببینم ، تا حالا چیا یاد گرفتی ؟ مارک لباست چیه ؟ قصدت از انتخاب تکواندو چی بوده ؟ و ...
سلام
چومبی؟!! الان چه ربطی داشت:دی
دوست عزیز گل اگه هدفت شرکت در مسابقس و میخوای فقط مسابقه بدی باید به عرض مبارکت برسونم نمیدانم البته که استاد گرامیت بهت گفته یا نه ولی توی مسابقات جدیدا کمربند قرمز و مشکی به بالا حق شرکت دارن
مگه اینکه اون مسابقا خیلی سطحش پایین باشه
شما اگه فقط قصدت مسابقس حداقل سعی کن تا کمربند مشکی بالا بیای
شاید زیاد از فرم ها خوشت نمیاد که البته بهت پیشنهاد میکنم حتما دنبال کنی چون خیلی توی تمرکز و حتی مبارزه و اعتماد بنفس مهمن
و همچنین کمربند توی اعتماد بنفس و اینکه آدم بخواد خودشا بالا بکشه و به سطح اون کمربند برسونه خیلی تاثیر داره هیچوقت به رنگ کمربند و کمربند گرفتن و بچه گانه بودن اون فکر نکن چون تاثیر عجیب و شگرفی داره
چون وقتی مشکی بگیری به شدت سعی داری تا خودت رو به سطح مشکی های بالاتر بیاری و ضعفت برات اصلا قابل قبول نمیشه و سعی و تلاشتم بیشتر میشه
موفق باشی دوست گلم

تکوان استاد ؟:happy:
من هدفم از انتخاب تکواندو در درجه اول این بود که یک ورزش داشته باشم و به قول معروف تندرست باشم
در درجه دوم هم این بود که بتونم تو مسابقات مختلف شرکت کنم
در درجه سوم هم این بود که انقدر نشینم پایه این کوفتی اینترنت . کم کم داشتم افسرده میشم . از موقعی که میرم تکواندو خیلی روحیم بهتر شده

چیزایی که تاحلا یاد گرفتم > چهار نوع دفاع - انواع نشست ها یعنی آبسوگی ، آبکوبی سوگی و چوچوم سوگی و یکی دیگه که اسمشو خاطرم نیس :D - چند نوع ضربه یعنی نریوچاگی - آبچاگی - پکارد نریو چاگی - آن نریو چاگی و چهار تا دیگه که اسمشون بازم یادم نیس- سه تا فروم اول یعنی تگوک ایل جانگ - تگوک ای جانگ و تگوک سان جانگ
اینم بگم که هنوز مبارزه رو شروع نکردم چون استاد گفته باید کمربند آبیم رو بگیرم بعد مبارزه رو شروع کنم
مارک لباسم رو تاحالا دقت نکردم
این سری میخونم مینویسم
آفرین خوب یاد گرفتی البته اسماشونو در عمل که ما فاقد قدرت دیدنیم
ورزش خوبی رو انتخاب کردی و تصمیمت درست بوده
تکواندو ورزش سالمیه سعی نکن با اشتباهات جبران ناپذیر برای خودت خرابش کنی
کمربند ابی؟! یکم دیر نیست؟! البته اگه تا 3 ماه دیگه بهت بده قابل قبوله نه از لحاظ اینکه تا 3 ماه دیگه باید ابی باشی نه تا 3 ماه دیگه قانونا باید زرد و با تخفیف سبز باشی
و از کمربند زرد مبارزه شروع میشه ولی چون شما کمربند زرد و یک ماه گرفتی استادتان تصمیم درستی گرفته که نزاشته فعلا مبارزه کنی
زمان آزمون برای کمربند تکواندو اینطوریه
سفید به زرد 3 ماه تا 4 ماه
زرد به سبز 4 تا 5 ماه
سبز به آبی 6 ماه
ابی به قرمز 7 ماه
قرمز به مشکی دان 1 9 ماه
دان 1 به 2 1سال
و بگیر همینجوری برو بالا
اومدنت به جمع خانواده بزرگ تکواندو رو بهت تبریک میگم
یا علی
خوشحالم که یک بخش هم برای تکواندو آمد

به بخش هنرهای رزمی هم سری بزنید

ممنون از حسن توجه شما
ممنون استاد میلاد عزیز که به تاپیک ما ها هم سر زدی
استاد میلاد از قدیمی های تکواندو بودن کانجانیو کیونگره ==>
تکوان

به استاد ممنون که شما هم سر زدید به تاپیک بچه های تکواندو شما هم که مثله استاد میلاد قدیم تکواندو کارید
خوشبختم از اینکه استادای بزرگی مثه شما و چند تایی که خارج از تاپیک میشناسم یه سر رشته ای توی تکواندو داشتن

آها تا یادم نرفته منم کوچیک همه یه 10 سالی میشه تکواندو کار میکنم البته یه چند سالیشو تق و لق که خدا لعنت کنه این درسو دانشگاه رو که خیلی منو عقب انداخت توی ورزش
الانم مشکیم ماه دیگه برای دان دو آزمون داریم که اگه آماده بشم شرکت میکنم
دعا کنین واسم
موفق باشیم
یا علی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست عزیز
ممنون که این تاپیکو زدی و امیدوارم که مثه تاپیکای دیگه نخوابه
کجا کار میکنی و بچه کجایی که یه ماه کمربند زرد گرفتی؟!!
موفق باشی تا مشکی راه درازی داری که البته سختیش به خودت و استادت بستگی داره

سلام
چومبی؟!! الان چه ربطی داشت:دی
دوست عزیز گل اگه هدفت شرکت در مسابقس و میخوای فقط مسابقه بدی باید به عرض مبارکت برسونم نمیدانم البته که استاد گرامیت بهت گفته یا نه ولی توی مسابقات جدیدا کمربند قرمز و مشکی به بالا حق شرکت دارن
شاید زیاد از فرم ها خوشت نمیاد که البته بهت پیشنهاد میکنم حتما دنبال کنی چون خیلی توی تمرکز و حتی مبارزه و اعتماد بنفس مهمن
و همچنین کمربند توی اعتماد بنفس و اینکه آدم بخواد خودشا بالا بکشه و به سطح اون کمربند برسونه خیلی تاثیر داره هیچوقت به رنگ کمربند و کمربند گرفتن و بچه گانه بودن اون فکر نکن چون تاثیر عجیب و شگرفی داره
چون وقتی مشکی بگیری به شدت سعی داری تا خودت رو به سطح مشکی های بالاتر بیاری و ضعفت برات اصلا قابل قبول نمیشه و سعی و تلاشتم بیشتر میشه
موفق باشی دوست گلم

..........................

و بگیر همینجوری برو بالا
یا علی

ممنون استاد میلاد عزیز که به تاپیک ما ها هم سر زدی
استاد میلاد از قدیمی های تکواندو بودن کانجانیو کیونگره ==>
تکوان

به استاد ممنون که شما هم سر زدید به تاپیک بچه های تکواندو شما هم که مثله استاد میلاد قدیم تکواندو کارید
خوشبختم از اینکه استادای بزرگی مثه شما و چند تایی که خارج از تاپیک میشناسم یه سر رشته ای توی تکواندو داشتن

آها تا یادم نرفته منم کوچیک همه یه 10 سالی میشه تکواندو کار میکنم البته یه چند سالیشو تق و لق که خدا لعنت کنه این درسو دانشگاه رو که خیلی منو عقب انداخت توی ورزش
الانم مشکیم ماه دیگه برای دان دو آزمون داریم که اگه آماده بشم شرکت میکنم
دعا کنین واسم
موفق باشیم
یا علی

ممنون از شما استاد . شما سروری و بزرگوار . به نظر من ورزش تکواندو یه حس خیلی خوبی داره ، قابل توصیف نیست . موفق و در پناه حق باشید . تکوان

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنون از شما استاد . شما سروری و بزرگوار . به نظر من ورزش تکواندو یه حس خیلی خوبی داره ، قابل توصیف نیست . موفق و در پناه حق باشید . تکوان

استاد شمایی نه ما
ممنون از نظرت راجع به تکواندو در حقیقت استادما که دان 7 داره یه جزوه داره که توش اینو نوشته که شاید به صحبتهای شما هم مربوط باشه
تکواندو نشاط تحرک سلامتی
که واقعا هم اینطوریه
تکوان
یا علی

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
موفق باشی دوست گلم

من کمربندم سفیده و با توجه به سابقه ورزشیم دقیقا 2 هفته بعد از حضور در باشگاه به مسابقات قهرمانی استان تهران فرستاده شدم . در مورد درجه و رنگ کمربند هم سوالی پرسیده نشد ، مدرکی هم نخواستن .
هنوز هم که به مسابقات اعزام میشیم اشاره ای به این مساله نکردن . حالا من فردا یه سوال از استادم میپرسم ببینم جریان چیه .
بله ، یادگیری و اجرای فرم ها و کاتاها در هر سبک رزمی حداقل کاری که انجام میدن باعث بازدهی بیشتر حافظه میشن ، ولی همونطور که عرض کردم علاقه ای به یادگیریشون ندارم .
اعتماد به نفسی که در گرو کمربند و رنگ اون و حکم هایی که برای اون صادر می کنن، ایجاد بشه بسیار متزلزله . این رو از من به عنوان یه با سابقه در رشته های رزمی همیشه به خاطر بسپار .
اعتقاد به اینکه کمربند بچه گانه ست ! خیلی مسخره ست . کسی هم اینجا در این مورد صحبتی نکرد . این اعتقاد در عده ی کمی از افراد شکل میگیره ، کسانی که به حقیقت هنرهای رزمی واقف شده باشن . کسی که با 30 سال فعالیت در هنرهای رزمی هنوز خودش رو یک شاگرد تازه وارد میدونه . این یه بحث خیلی طولانیه که جاش اینجا نیست .
شما هم موفق باشید

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
آفرین خوب یاد گرفتی البته اسماشونو در عمل که ما فاقد قدرت دیدنیم
ورزش خوبی رو انتخاب کردی و تصمیمت درست بوده
تکواندو ورزش سالمیه سعی نکن با اشتباهات جبران ناپذیر برای خودت خرابش کنی
کمربند ابی؟! یکم دیر نیست؟! البته اگه تا 3 ماه دیگه بهت بده قابل قبوله نه از لحاظ اینکه تا 3 ماه دیگه باید ابی باشی نه تا 3 ماه دیگه قانونا باید زرد و با تخفیف سبز باشی
و از کمربند زرد مبارزه شروع میشه ولی چون شما کمربند زرد و یک ماه گرفتی استادتان تصمیم درستی گرفته که نزاشته فعلا مبارزه کنی
زمان آزمون برای کمربند تکواندو اینطوریه
سفید به زرد 3 ماه تا 4 ماه
زرد به سبز 4 تا 5 ماه
سبز به آبی 6 ماه
ابی به قرمز 7 ماه
قرمز به مشکی دان 1 9 ماه
دان 1 به 2 1سال
و بگیر همینجوری برو بالا
یا علی

سلام و عرض ادب دارم خدمت استاد عزیزم
ممنونم
اتفاقا استادمون هم همین تذکر رو بهم داد و گفت به شما زرد رو یک ماهه دادم چون پیشرفت خوبی داشتی و اگر قانونا میخواستیم بدیم باید سه ماه دیگه زرد میگرفتی
من هم امسال دانشجو شدم و متاسفانه ساعات کلاس هام در روز شنبه با باشگاه تداخل داره و نمیتونم شنبه ها برم باشگاه ولی دوشنبه و چهارشنبه حتما میرم
امیدوارم بتونم ادامه بدم و مثل شما به مدارج بالاتر برم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
من کمربندم سفیده و با توجه به سابقه ورزشیم دقیقا 2 هفته بعد از حضور در باشگاه به مسابقات قهرمانی استان تهران فرستاده شدم . در مورد درجه و رنگ کمربند هم سوالی پرسیده نشد ، مدرکی هم نخواستن .
هنوز هم که به مسابقات اعزام میشیم اشاره ای به این مساله نکردن . حالا من فردا یه سوال از استادم میپرسم ببینم جریان چیه .
بله ، یادگیری و اجرای فرم ها و کاتاها در هر سبک رزمی حداقل کاری که انجام میدن باعث بازدهی بیشتر حافظه میشن ، ولی همونطور که عرض کردم علاقه ای به یادگیریشون ندارم .
اعتماد به نفسی که در گرو کمربند و رنگ اون و حکم هایی که برای اون صادر می کنن، ایجاد بشه بسیار متزلزله . این رو از من به عنوان یه با سابقه در رشته های رزمی همیشه به خاطر بسپار .
اعتقاد به اینکه کمربند بچه گانه ست ! خیلی مسخره ست . کسی هم اینجا در این مورد صحبتی نکرد . این اعتقاد در عده ی کمی از افراد شکل میگیره ، کسانی که به حقیقت هنرهای رزمی واقف شده باشن . کسی که با 30 سال فعالیت در هنرهای رزمی هنوز خودش رو یک شاگرد تازه وارد میدونه . این یه بحث خیلی طولانیه که جاش اینجا نیست .
شما هم موفق باشید
دوست عزیز شما منظور من توی اعتما به نفسی که از کمربند میادو درست نگرفتی
من میگم آدم وقتی کمربندش بالاتر میره اعتماد به نفس بیشتری برای اینکه بهتر کار کنه و خودشو بیشتر بالا بکشه پیدا میکنه
چون اگه مثلا کمربند قرمز بگیره و هنوز به سبک همون ابی کار کنه اصلن قابل توجیه نیست و همون بهتر که این کمربندو نگیره و این شخصی که اینطوری کمربند میگیره فقط قصدش بالا بردن درجه و رنگ کمربندش نه سطح کاریش
وقتی قرمز مشکی میبندی انتظارات از شما خیلی فرق میکنه و همه از شما یه چیزی فراتر از قبل میخوان و خودت هم میفهمی و سعی مکینی بیش از پیش خودتو بالا بکشی و نقاط ضعفتو جبران کنی
واقعذ نمیشه با نوشته وحرف منظرو منو توصیف کرد
منم نگفتم شما به خاطر این کمربند نمیگیرید چون فکر میکنید رنگ کمربند و اصلا خودش بچه بازیه گفتم یکی از دلایل میتونه این باشه که همونطور که خودتون گفتین هم کسانی هستند که چنین طرز فکر اشتباهی دارن
بله دوست عزیز خیلی از حرفه ها و هنر های توی دنیای ما هستند که هرچی ازون بیشتر یاد بگیری احساس تازه کا بودن بیشتری بهت دست میده و هرچی بیشتر میفهمی بیشتر متوجه میشی که چیزهای زیادی هست که نمیدانی پس برای یاد گرفتن اونها خودتو مثه یه شاگرد تازه کار میدونی که تازه میخواد خیلی چیزارو بدونه
یکیشم همین هنرهای رزمیه
موفق باشیم
سلام و عرض ادب دارم خدمت استاد عزیزم
ممنونم
اتفاقا استادمون هم همین تذکر رو بهم داد و گفت به شما زرد رو یک ماهه دادم چون پیشرفت خوبی داشتی و اگر قانونا میخواستیم بدیم باید سه ماه دیگه زرد میگرفتی
من هم امسال دانشجو شدم و متاسفانه ساعات کلاس هام در روز شنبه با باشگاه تداخل داره و نمیتونم شنبه ها برم باشگاه ولی دوشنبه و چهارشنبه حتما میرم
امیدوارم بتونم ادامه بدم و مثل شما به مدارج بالاتر برم
اا خوش به حالت واقعا که برات عالی شده
به جاش میتانی شنبه ها شبش یا صبحش بری دو یا دورچرخه سواری
در کل شرایط ایده آلی داری ما که کلن نمیتانسیتم بریم یه تابستانی میامد یه ماه یا دوماه میرفتیم باشگاه نه مسابقاتی نه آزمونی هیچی دوباره فصل درسو باشگاه تعطیل تا شاید یه وقتی پیش می آمد
در ضمن سعی کن اصولی کار کنی تا مثه من اسیب نبینی و جناب دکی 2 سال از ورزش محرومت نکنه
همیشه زانو ها و مفصل های بدنتو خیلی خوب گرم کم خیلی خوب
ایشالله که هم در درسو دانشگاه و هم در ورزش موفق و پیروز باشیم
یا علی

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
دوست عزیز شما منظور من توی اعتما به نفسی که از کمربند میادو درست نگرفتی
من میگم آدم وقتی کمربندش بالاتر میره اعتماد به نفس بیشتری برای اینکه بهتر کار کنه و خودشو بیشتر بالا بکشه پیدا میکنه
چون اگه مثلا کمربند قرمز بگیره و هنوز به سبک همون ابی کار کنه اصلن قابل توجیه نیست و همون بهتر که این کمربندو نگیره و این شخصی که اینطوری کمربند میگیره فقط قصدش بالا بردن درجه و رنگ کمربندش نه سطح کاریش
وقتی قرمز مشکی میبندی انتظارات از شما خیلی فرق میکنه و همه از شما یه چیزی فراتر از قبل میخوان و خودت هم میفهمی و سعی مکینی بیش از پیش خودتو بالا بکشی و نقاط ضعفتو جبران کنی
واقعذ نمیشه با نوشته وحرف منظرو منو توصیف کرد
منم نگفتم شما به خاطر این کمربند نمیگیرید چون فکر میکنید رنگ کمربند و اصلا خودش بچه بازیه گفتم یکی از دلایل میتونه این باشه که همونطور که خودتون گفتین هم کسانی هستند که چنین طرز فکر اشتباهی دارن
بله دوست عزیز خیلی از حرفه ها و هنر های توی دنیای ما هستند که هرچی ازون بیشتر یاد بگیری احساس تازه کا بودن بیشتری بهت دست میده و هرچی بیشتر میفهمی بیشتر متوجه میشی که چیزهای زیادی هست که نمیدانی پس برای یاد گرفتن اونها خودتو مثه یه شاگرد تازه کار میدونی که تازه میخواد خیلی چیزارو بدونه
یکیشم همین هنرهای رزمیه
موفق باشیم
اتفاقا منظور شما رو همون اول کاملا متوجه شدم . ولی شما متوجه منظور من نشدید . منظور من از افزایش اعتماد به نفس با ارتقا کمربند همون گفته ی شماست که میگید کمربند بالاتر یعنی انتظارات بیشتر و وقتی انتظار بالا بره آدم بیشتر کار می کنه و همین کار بیشتر باعث میشه اعتماد به نفس بالا بره .
نه به این معنا که مثلا من چون کمربند آبی گرفتم و از لحاظ رنگ کمربند نسبت به کسی که کمربند سفید داره از درجه بالاتری برخوردارم ، پس زورم زیاد تره ، یا کارم بهتره و این باعث بشه اعتماد به نفسم ، به طور کاذب ، افزایش پیدا کنه .
کسی که کمربند سفید داره ، میتونه در سطح یک کمربند سیاه کار کنه ، چرا که نه . بعضی مواقع انتظاری که از یک کمربند سبز میره ، از یک کمربند سیاه نمیره ، و این یعنی همون مساله بی معنی بودن رنگ ها .
مثال ساده تر ، خارج از بحث هنر های رزمی ، در مقایسه مدرک دانشگاهی و مدرک دیپلمه . ما الان در جامعه خیلی ها رو داریم با مدرک لیسانس کامپیوتر که اندازه یه دیپلم انسانی از کامپیوتر حالیشون نیست . در ورزش و خصوصا هنرهای رزمی هم به این شکله . ما کمربند سیاه های زیادی داریم ، کارشون هم خوبه ، اما یک کمربند به فرض آبی برشون غلبه می کنه .
در کل به نظر من کسی که قصدش پز دادن با کمربند و یا داشتن مدرکی دال بر اینکه من رزمی کارم باشه ، آره ، مساله کمربند یه قضیه ی مهمه . ولی برای کسی که دنبال پر کردن دیوار اتاقش از قاب نباشه ، کمربند و رنگ کمربند بی معناست .
یه نمونه از بخش اول جمله ی بالا خودم ..
من به کمربند نیازی ندارم ، اما به احکام و مدال های قهرمانی چرا ، نیازمندم . دلیلش چیه ؟ خروج راحت تر از کشور و یا پذیرش توسط کشورهایی که دنبال قهرمان های ورزشی میگردن .(حتما هم به خواسته م میرسم !!)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با توجه به این که تکواندو کاران عزیز باید برای ارتقای کمربندشون حتما فرم ها رو یاد بگیرن فیلم کم حجم انواع فرم از یک تا هفده رو قرار میدم که با توجه به فیلم بتونید یاد بگیرید
برای دانلود با لینک مستقیم روی شماره فرم کلیک کنید

فرم شماره 1

فرم شماره 2

فرم شماره 3

فرم شماره 4

فرم شماره 5

فرم شماره 6

فرم شماره 7

فرم شماره 8

فرم شماره 9

فرم شماره 10

فرم شماره 11

فرم شماره 12

فرم شماره 13

فرم شماره 14

فرم شماره 15

فرم شماره 16

فرم شماره 17

دوست عزیز لینکهایی که دادی کار نمیکنن
یه چک بکن
راستی نگفتی از کدام شهری؟
ممنون
یا علی

cloobpc

Registered User
لایک‌ها
120
دوست عزیز لینکهایی که دادی کار نمیکنن
یه چک بکن
راستی نگفتی از کدام شهری؟
ممنون
یا علی

استاد عزیز همین الان همش رو چک کردم
همه کار میکنن و دانلود میشن
در ضمن من مشهد هستم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خواهش میکنم منو استاد صدا نزن چون استاد نیستم
به عنوان یه دوست هم هر کمکی از دستم بر میاد میتونم برات انجام بدم
ااا پس از شهر عزیز مشهدی
داداش حتما حتما حتما به شدت التماس دعا
چند هفته پیش شهرتان بودم
واقعا خوش به حالتان
برا من که دانلود نمیشن؟!
یا علی

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام

انتخاب خیلی خوبی کردی تکواندو یه ورزش خیلی خوبی و خیلی حال میده والانم که اصفهان مرکز تکواندو هست من اینجا وقتی از شاگردهای بالا تر حرکت های خیلی عجیب میدیدم خیلی سریع مجذوبش شدم و در عرض سه ماه پاهام که 60 در جه هم باز نمیشدن رو به 175 درجه رسوندم و دستام رو به کف پاهام و اونقدر سخت تلاش می کردم که نگو ولی بعدا تاثیرات بدی هم روش داشت به طوری که از داخل ران ها دچار کشیدگی شدم و مدتی نمی تونستم درست راه برم ولی الان هیچ مشکلی ندارم یه بار هم روی پای چپم محکم توی مبارزه به ارنج خریف خورد و به اندازه یه توپ باد کرد و تا یه هفته نمی تونستم پامو رو زمین بزارم و بسیار بسیار درد می کرد ولی در حین مبارزه اصلا نفهمیدم و تا اخر مبارزه کردم وقتی امدم بیرون سر که شدم یهو افتادم رو زمین و دیدم خیلی پام درد میکنه و چنیدین بار دیگه هم اینجوری شدم در کل خیلی به خودمان فشار می اوردیم از بس شاگردهای دان حرکت های عجیب می زدن ما بیشتر ترقیب می شدیم تا جاییی که بعد از یم سال کمربند سبز گرفتم .

در کل بهترین ورزش دنیاست از نظر من خیلی خیلی حال میده به خصوص مبارزه یه هیجانی داره تووپ نگووو

ولی متا سفانه من الان حدود یک سال هست به دلیل مشغله زیاد نرفتم و خیلی پشیمانم و دارم سعی می کنم وقتمو خالی کنم و حتما برم

بالا