برگزیده های پرشین تولز

تاپیک جامع اینستاگرام (بحث و گفتگو ، ایجاد و رشد صفحه ، آموزش )

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,411
لایک‌ها
4,703
سلام
یک سوال داشتم
چطوری میشه اول کلیپیایی که میزاریم اینستاگرام یه عکس بزاریم که روش نوشته داره ؟
یعنی یه عکس درست کنیم بزاریم اول کلیپ وقتی تو پیج کلیپا دیده میشن اون عکسه دیده شه اولش مثلا بزنیم روش کلیپ خنده دار یا بزنیم آموزش ساخت فلان چیز
فکر کنم بهش میگن کاور
تو اپدیت جدید اینستاگرام مستقیم یه عکس رو از تو گالری میتونی بعنوان کاور قرار بدی وقتی اپلود میکنی یه تب داره به اسم همون کاور دقت کنی. فقط دقت کن که نسبت عکس و ویدیوت یکسان باشه باهم دیگه.
 

morimr

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2021
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
349
محل سکونت
شهرک
تو اپدیت جدید اینستاگرام مستقیم یه عکس رو از تو گالری میتونی بعنوان کاور قرار بدی وقتی اپلود میکنی یه تب داره به اسم همون کاور دقت کنی. فقط دقت کن که نسبت عکس و ویدیوت یکسان باشه باهم دیگه.
تشکر
در مورد این نسبت عکس و ویدئو میشه یه کم بگی؟
سایز درست چیه که آپلود کنیم بدون مشکل باشه یعنی اندازه درست باشه
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,411
لایک‌ها
4,703
تشکر
در مورد این نسبت عکس و ویدئو میشه یه کم بگی؟
سایز درست چیه که آپلود کنیم بدون مشکل باشه یعنی اندازه درست باشه
شما کاور رو اندازه ویدئو طراحی کن. فکر کنم ولی حتی بشه کاور سایز بزرگتر از ویدئو گذاشت
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,727
لایک‌ها
1,022
محل سکونت
php.ini
سلام
یک سوال داشتم
چطوری میشه اول کلیپیایی که میزاریم اینستاگرام یه عکس بزاریم که روش نوشته داره ؟
یعنی یه عکس درست کنیم بزاریم اول کلیپ وقتی تو پیج کلیپا دیده میشن اون عکسه دیده شه اولش مثلا بزنیم روش کلیپ خنده دار یا بزنیم آموزش ساخت فلان چیز
فکر کنم بهش میگن کاور
ابتدا، کاور رو دقیقاً به اندازه سایز ویدیو، آماده می کنید. بعد تو برنامه ادیت ویدیو اون عکس رو وارد می کنید و به عنوان اولین فریم قرار میدید. میتونید مدت نمایش کاور رو از یک فریم مثلاً به 1 ثانیه هم افزایش بدید. خود اینستاگرام به صورت پیش فرض فریم اول رو کاور در نظر میگیره.

یا میتونید از نسخه تحت وب آپلود کنید که اونجا میتونید کاور رو جداگانه به صورت عکس به ویدیو بدید. گویا در آپدیت جدید اپلیکیشن هم قابلیت آپلود جداگانه کاور اضافه شده.
 

GraphX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2009
نوشته‌ها
7,592
لایک‌ها
7,396
محل سکونت
دنيای مجازی
سلام
یک سوال داشتم
چطوری میشه اول کلیپیایی که میزاریم اینستاگرام یه عکس بزاریم که روش نوشته داره ؟
یعنی یه عکس درست کنیم بزاریم اول کلیپ وقتی تو پیج کلیپا دیده میشن اون عکسه دیده شه اولش مثلا بزنیم روش کلیپ خنده دار یا بزنیم آموزش ساخت فلان چیز
فکر کنم بهش میگن کاور

سلام
شما اندازه 5 فریم اول ویدیوت رو عکس بزاری به عنوان کاور در نظر میگیره
اگه ویدیوت 30 فریم بر ثانبه باشه میشه یک ششم ثانیه که اصلاً به چشم نمیاد
 

morimr

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2021
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
349
محل سکونت
شهرک
ابتدا، کاور رو دقیقاً به اندازه سایز ویدیو، آماده می کنید. بعد تو برنامه ادیت ویدیو اون عکس رو وارد می کنید و به عنوان اولین فریم قرار میدید. میتونید مدت نمایش کاور رو از یک فریم مثلاً به 1 ثانیه هم افزایش بدید. خود اینستاگرام به صورت پیش فرض فریم اول رو کاور در نظر میگیره.

یا میتونید از نسخه تحت وب آپلود کنید که اونجا میتونید کاور رو جداگانه به صورت عکس به ویدیو بدید. گویا در آپدیت جدید اپلیکیشن هم قابلیت آپلود جداگانه کاور اضافه شده.
ابتدا، کاور رو دقیقاً به اندازه سایز ویدیو، آماده می کنید. بعد تو برنامه ادیت ویدیو اون عکس رو وارد می کنید و به عنوان اولین فریم قرار میدید. میتونید مدت نمایش کاور رو از یک فریم مثلاً به 1 ثانیه هم افزایش بدید. خود اینستاگرام به صورت پیش فرض فریم اول رو کاور در نظر میگیره.

یا میتونید از نسخه تحت وب آپلود کنید که اونجا میتونید کاور رو جداگانه به صورت عکس به ویدیو بدید. گویا در آپدیت جدید اپلیکیشن هم قابلیت آپلود جداگانه کاور اضافه شده.
مرسی ازتون
بعد ببخشید نخندینا من چیزی نمیدونم از ویدئو چند تا سوال
این فریم رو از کجا بدونم کلیپم چند فریمه که 5 تاشو کاور بزارم؟
و اینکه یه برنامه ساده معرفی میکنید که فقط همین کارو بکنه چون برنامه های ویرایش ویدئو خیلی پیچیده هستن و امکاناتشو لازم ندارم فقط همین اول ویدئو یه عکس بزارم کافیه
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,411
لایک‌ها
4,703
مرسی ازتون
بعد ببخشید نخندینا من چیزی نمیدونم از ویدئو چند تا سوال
این فریم رو از کجا بدونم کلیپم چند فریمه که 5 تاشو کاور بزارم؟
و اینکه یه برنامه ساده معرفی میکنید که فقط همین کارو بکنه چون برنامه های ویرایش ویدئو خیلی پیچیده هستن و امکاناتشو لازم ندارم فقط همین اول ویدئو یه عکس بزارم کافیه
شما اینستاگرام رو آخرین ورژنش رو دانلود کن همون گزینه کاور رو بزن عکس که میخوای از گالریت انتخاب کن با مابقی مسائل کاری نداشته باش.
 

morimr

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2021
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
349
محل سکونت
شهرک
انقدر با اینستا ور رفتم این خطارو میده الان الان باید چیکارش کنم ؟

index.jpg
 

GraphX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2009
نوشته‌ها
7,592
لایک‌ها
7,396
محل سکونت
دنيای مجازی

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,727
لایک‌ها
1,022
محل سکونت
php.ini
انقدر با اینستا ور رفتم این خطارو میده الان الان باید چیکارش کنم ؟
به اینستاگرام پیام بدید و اگه جواب داد، سلام ما رو هم بهش برسونید! 😅
ولی جدا از شوخی، فی%لتر%شک%ن روشن کنید تا بتونید کد کپچا که الآن در تصویر نتونسته لود بشه، مشاهده کنید و مراحل بعدی رو طی کنید.
 

morimr

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2021
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
349
محل سکونت
شهرک
با فیلتر شکن بازش کن تا کپچا گوگل رو نشون بده
تیکشو بزن و بعد اوکی میشه

به اینستاگرام پیام بدید و اگه جواب داد، سلام ما رو هم بهش برسونید! 😅
ولی جدا از شوخی، فی%لتر%شک%ن روشن کنید تا بتونید کد کپچا که الآن در تصویر نتونسته لود بشه، مشاهده کنید و مراحل بعدی رو طی کنید.
به کجاش پیام بدم ؟ جایی داره ؟

فیلتر شکن روشنه چون به خاطر کارم که بیت کوین هست همیشه فیلتر شکن با کیل سووییچ روشنه
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,411
لایک‌ها
4,703
به کجاش پیام بدم ؟ جایی داره ؟

فیلتر شکن روشنه چون به خاطر کارم که بیت کوین هست همیشه فیلتر شکن با کیل سووییچ روشنه
معمولا با فیلترشکن با کیفیت باید نشون بده ولی دیده میشه و شنیده میشه کپچارو برای بعضیا نشون نمیده اصلا هم میتونه یه باگ باشه هم میتونه نشونه این باشه نمیخواد اصلا پیج رو برگردونه!
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,411
لایک‌ها
4,703
اینستاگرام در حال کار روی آپدیتی جدیدی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا پست‌های ارسال شده را به هر ترتیبی که دوست دارید جابجا کنید

با این قابلیت که در آینده از طریق گزینه Edit Grid در دسترس خواهد بود، کاربر می‌تواند در صفحه اصلی پیجش پست‌ها را به هر ترتیبی که میخواهد بچیند و مثلا پست‌های مهم را حتی اگر زمان زیادی از آنها گذشته باشه، در ابتدا بیاورد تا جذابیت پیجش را افزایش دهد


photo1641924923.jpeg
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,727
لایک‌ها
1,022
محل سکونت
php.ini
به کجاش پیام بدم ؟ جایی داره ؟
اول باید اون مرحله رو انجام بدید. بعدش اگه برنگردوند وقتی میخواهید لاگین کنید، در کنار ارور، آدرس یه صفحه از Help اینستاگرام بهتون میده که یه فرم ساده است که میونید پر کنید. چون نمیخوان جواب بدن، دیگه زیاد، زحمت کاربران هم ندادن! میگه آی.دی پیج + آدرس ایمیل و نام کشوری که فرم رو از اونجا تکمیل می کنید؛ بنوسید. همین! و بعدش هم 200 بار اون فرم رو کامل کنید، کسی جوابی نمیده! فقط امیدوار باشید اتوماتیک برگرده وگرنه از اول شروع کنید به ساخت پیج، کمتر وقتتون تلف میشه.

برای شما حتماً باید اون کد کپچا رو به هر طریقی لود کنید و اون مرحله رو انجام بدید تا ببینید نتیجه چی میشه. میتونید از نسخه تحت وب اینستاگرام با فیل%تر%شکن روشن هم انجامش بدید.
 

morimr

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2021
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
349
محل سکونت
شهرک
معمولا با فیلترشکن با کیفیت باید نشون بده ولی دیده میشه و شنیده میشه کپچارو برای بعضیا نشون نمیده اصلا هم میتونه یه باگ باشه هم میتونه نشونه این باشه نمیخواد اصلا پیج رو برگردونه!
با مرورگر امتحان کن
اول باید اون مرحله رو انجام بدید. بعدش اگه برنگردوند وقتی میخواهید لاگین کنید، در کنار ارور، آدرس یه صفحه از Help اینستاگرام بهتون میده که یه فرم ساده است که میونید پر کنید. چون نمیخوان جواب بدن، دیگه زیاد، زحمت کاربران هم ندادن! میگه آی.دی پیج + آدرس ایمیل و نام کشوری که فرم رو از اونجا تکمیل می کنید؛ بنوسید. همین! و بعدش هم 200 بار اون فرم رو کامل کنید، کسی جوابی نمیده! فقط امیدوار باشید اتوماتیک برگرده وگرنه از اول شروع کنید به ساخت پیج، کمتر وقتتون تلف میشه.

برای شما حتماً باید اون کد کپچا رو به هر طریقی لود کنید و اون مرحله رو انجام بدید تا ببینید نتیجه چی میشه. میتونید از نسخه تحت وب اینستاگرام با فیل%تر%شکن روشن هم انجامش بدید.
تشکر
با نسخه وب رفتم این صفحه اومد

gard.jpg


کدو میفرسته میزنم ولی میگه اشتباهه در صورتی که درست میزنم !
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,727
لایک‌ها
1,022
محل سکونت
php.ini
کدو میفرسته میزنم ولی میگه اشتباهه در صورتی که درست میزنم !
شاید چند دفعه درخواست کد کردید و چون بعضی مواقع با تاخیر کد میفرسته، شما آخرین کد رو وارد نکردید. یه تایم دیگه تست کنید و حدود 4 دقیقه صبر کنید تا کد براتون بیاد. اگه نیومد، باز یه تایم دیگه امتحان کنید. چندتا پشت سرهم درخواست ندید، چون ممکنه متوجه نشید، آخرین کد درخواستی کدوم بوده.
 

morimr

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2021
نوشته‌ها
386
لایک‌ها
349
محل سکونت
شهرک
مشکلم درست شد
فرمرو پر کردم جواب دادن به ایمیل که تاریخ و بنویس با نام کاربری و بگیر جلوی صورتت
فرستادم نیم ساعت بعدش دیدم پیجم باز شده
مرسی از همه
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,411
لایک‌ها
4,703
برنامه جدید اینستاگرام: قابلیت کسب درآمد برای تولیدکنندگان محتوا

متا، شرکت مادر شبکه‌های اجتماعی فیسبوک، اینستاگرام و واتس اپ، از قابلیت جدید خود برای اینستاگرام رونمایی کرد. بر اساس این طرح کاربرانی که در اینستاگرام تولید محتوا می‌کنند، قادر خواهند بود برای محتوای صفحه خود حق اشتراک ماهانه بگیرند و اینگونه به درآمدزایی برسند.
متا اعلام کرد که این برنامه با حضور چند اینفلونسر اینستاگرام ظرف همین چند روز آینده در آمریکا آغاز خواهد شد و تا چند ماه دیگر این سرویس در اختیار همه کاربران این شبکه اجتماعی قرار خواهد گرفت./یورونیوز
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,727
لایک‌ها
1,022
محل سکونت
php.ini
برنامه جدید اینستاگرام: قابلیت کسب درآمد برای تولیدکنندگان محتوا
اگه واقعاً این کار رو انجام بده، از یوتیوب جلو میزنه ولی قبلاً هم در مورد مانیتایز کردن، خیلی صحبت کرده بود و حتی تو پنل بیزینس فیسبوک هم قسمت مانیتایز داره ولی اجراییش نکرد.
 
بالا