آژانس هواپیماییexchanging

تاپیک جامع تورنت

شروع موضوع توسط masud_809 ‏8 مارس 2010 در انجمن آپلودسنترها

  1. masud_809

    masud_809 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    دوستان من یه مدت پیش یه فایل تورنت رو شروع به داناود کردم. حجم فایل در حد 84 گیگ هست. حدود 98% دانلود که تمام شده بود، برنامه bittorent درخواست آپگرید کرد و من بیت تورنت رو upgrade کردم. حالا هر کاری می کنم این 2 درصد باقیمانده دانلود نمی شه.

    ممتوت می شم کمک کنید.
    خیلی ازم زمان برد.

    خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

    با تشکر
     
  2. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام masud_809 عزيز [​IMG]

    . من با برنامه bitTorrent كار نكردم ولي حتمن پازامتري به نام Availability براي تك تك فايل‌هاي تورنت داره! لطفن نگاه كنيد و ببيند پارامتر فوق براي فايل مورد نظر تورنت شما چند هست؟! اگر چنين پارامتري را نديديد لطفن تعداد Seederها و Peerهاي آن فايل را بنويسيد. در ضمن با آپگريد يا تغيير برنامه كلاينت تورنت مشكلي براي فايل تورنت پيش نخواهد آمد.

    . در ضمن دنبال فايل فوق در سايت Torrentz بگرديد و اگر دقيقن همان را در اين سايت يافتيد، از صفحه آن، ليست تراكر‌هاي آن را از لينك موجود در قسمت پايين كادر Torrent Trackers و از لينك µTorrent compatible list here به انتهاي تراكر‌هاي فايل خود در برنامه كلاينت BitTorrent اضافه نماييد.

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/17
    [​IMG] [​IMG]
     
    Last edited: ‏8 مارس 2010
  3. fozool

    fozool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2004
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    تهران
    يه سوال داشتم
    الان پورت تورنت بازه؟
    يعني به يا خط adsl ميشه از تورنت دانلود كرد؟
    از بقيه سايتهاي share چطور؟
     
  4. sunray

    sunray Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    اگه با پیشنهاد ایشون کارت راه نیوفتاد میتونی از سیستم رستور استفاده کنی یا اینکه دوباره bittorrent ورژن قبلی رو نصب کنی. منم یه بار با utorrent همچین اتفاقی واسم افتاد ورژن قدیمی رو نصب کردم درست شد شاید واسه تو هم جواب بده . البته اگه مشکل از فایل نباشه .
     
  5. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,837
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    Sky
    تورنت مشکلی نداره من دانلود می کنم.
    شما موقعی که download رو می زنید اگر seed و leacher ای باشه بهش وصل میشید و دانلود می کنید اگر نباشه که نمی تونید دانلود کنید .یک عدد ratio هست اون باید کم باشه مثلا در حد صدم یک عکس در صورت امکان ازش بذارید تا بیشتر راهنمایی کنم.
     
  6. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام fozool عزيز [​IMG]

    . آقا خيلي كم پيداييد؟! خوبيد شما؟ شما از اون قديمي‌هايي هستيد كه مثل ستاره سهيل هر از چندگاهي در بعضي از تاپيك‌ها ديده مي‌شويد!؟ انشاالله هميشه باشيد..
    . آره تقريبن مشكلي نيست! چند توصيه براي دوستان عزيز:

    1) همواره از برنامه µTorrent استفاده نماييد.
    2) تنظيمات زير را در قسمت Preferences برنامه فوق انجام دهيد:

    مقدار جديد براي گزينه مورد نظر == گزينه‌هايي از پنل راست <--------- پنل چپ
    ْDirectories ---> [Select] Put new downloads in: == Drive other than windows:\µTorrent DLz\Temp
    Directories ---> [Select] Move complete downloads to: == Drive other than windows:\µTorrent DLz\Complete

    Connection
    ---> Maximum upload rate (KB/s): == 6~4 KB/s
    Connection ---> Global maximum number of connection: == 500 (1)
    Connection ---> Maximum number of connected peers per torrent: == 120 (2)

    BitTorrent
    ----> Outgoing == Forced

    Queuing
    -------> Maximum number of active torrents (ul & dl): == 6 (4)
    Queuing -------> Maximum number of active downloads: == 4 (3)
    o
    . كليه موارد فوق قبلن به شكل كامل در تاپيك و كتاب آموزش "شبكه‌هاي WebHost و P2P" توضيح داده‌ام همچنين در پست‌هاي مختلف آن كليه تنظيمات حرف‌اي و ريز تورنت و محاسبات مختلف آن با دوستان بحث شده. اگر علاقه منديد نگاهي به آن تاپيك بيندازيد.

    . در تنظيمات فوق قسمت‌هاي (1) و (2) و (3) كاملن به دو عمل يعني "پهناي پاند اينترنت" + "تعداد دنلود همزمان" شما بستگي داره. عدد مشخصي را نمي‌توان براي آن ذكر نمود ولي در همان تاپيك روش محاسبه هر گزينه را توضيح داده‌ام، همچنين خود برنامه µTorrent در منوي Option و گزينه Setup Guide داراي يكسري تنظيمات پيشفرض براي پهناي باندهاي مختلف هست. البته به روش‌هايي كه در همان تاپيك توضيح داده‌ام مي‌شود كمي با تنگيدن و سعي و خطا بهترين عدد را براي خودتان بيابيد ولي همواره اين محاسبه را فراموش نكنيد:

    مقدار گزينه (1) = گزينه (2) * گزينه (3) + يك مقدار بين 0~50

    . توضيحات بيشتر در تاپيك ذكر شده... [​IMG]

    . اگر منظورتان eDonkey و eMule و Lime هست من خيلي وقته سراغشون نرفتم ولي كلاينتشون نسبه ولي تورنت يه چيز ديگست....!

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/18
    [​IMG] [​IMG]
     
    Last edited: ‏9 مارس 2010
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام masud_809 عزيز [​IMG]

    . اگر دوست داشتي مي‌تواني بقيه دنلود را با برنامه µTorrent انجام بدهيد، فايل تورنت را به برنامه فوق اضافه نماييد ولي آدرس فولدر دنلود فايل رو به همونجايي بده كه فايل فعلي قرار داده. با اينكار برنامه µTorrent به شكل اتوماتيك ابتدا ميزان دنلودشده فايل فوق را چك مي‌كند وسپس از ادامه آن شروع به دنلود ميكند. ولي اينكار را زماني انجام بده كه راهاي پيشنهادي من و دوستان جواب نداده باشد(كه البته مطمئنم جواب خواهد داد)

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/12/18
    [​IMG] [​IMG]
     
  9. fozool

    fozool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2004
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    ممنون از لطفتون
    منم بد نيستم و مشغول به كار و زندگي
    بابت توضيحات كاملتون هم ممتون
    در ضمن pm رو چك كنيد
     
  10. masud_809

    masud_809 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    دوستان عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت راهنمتیی های خوبتون

    راستش سیستم رو نمی تونم restore بکنم چون تجربه خوبی از اون ندارم.
    به احتمال خیلی زیاد از utorrent هم استفاده می کنم.

    چیزی که بهش مشکوکم اینه که بعد از آپگرید کردن bittorent، و وقتی دیدم دانلود نمی کنه، رفتم تو تمام سایت های تورنت گشتم و هرچی tracker مربوط به این فایل بود رو "کپی-پیست" کردم در لیست trackerهای این فایل (با right click روی فایل و ...).
    حالا سوالی که پیش می آد اینه که بعضی از این سرورها که من ازشون tracker گذاشتم، ممکنه private باشن و به من اجازه دانلود ندن. آیا می تونه حالتی شبیه این رخ بده؟

    من یه عکس که trackerها رو هم نشون می ده، می گذارم، امیدوارم بتونید کمکم کنید

    http://www.4shared.com/photo/mLQR-7Q7/torrent.html

    بازم از همه دوستان خیلی خیلی ممنونم.

    با تشکر
     

    فایل های ضمیمه:

    • torrent.jpg
      torrent.jpg
      اندازه فایل:
      194.9 KB
      نمایش ها:
      92
    Last edited: ‏19 آپریل 2010
  11. Gripen

    Gripen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    362
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :(
    با سلام

    دوستان من ميخوام كه يك سري از فايلهام رو در تورنت و ايمول شير كنم ولي به هيچ وجه نميتونم چيزي اپلود كنم!:(

    لطفا دوستاني كه اگاهن بگن كه چجوري بايد اين كار رو بكنم. فكر ميكنم مشكل در پورتها باشه و بايد به پورت خاصي وصل بشم ولي من نميدونم چجوري؟ خلاصه ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد! چون خيلي واجبه وباهاش كار دارم:eek:

    ممنون
     
  12. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام masud_809 عزيز [​IMG]

    . ببخشيد اگر دير جواب مي‌دهم! به دليل مشكلاتي كه برايم پيش آمد از 11 فروردين تا كنون به اينترنت دسترسي نداشتم!

    . تصوير ا نگاه كردم و در مورد سوالي كه فرموديد، جوابش بلي هست. يعني در همان ليست تراكرها، در بين آنهايي كه اين فايل را ندارند يا فعلن مشكلي دارند بايد تراكر‌هاي Private را هم كه كلاينتتان نتوانسته‌ به آنها دسترسي داشته باشد هم ببينيد. البته نمي‌دانم در جليشان چه مي‌نويسد!؟

    . اما يك نكته! در قديم كه براي نوشتن كتابچه P2P تحقيق مي‌كردم در جايي نوشته بود كه يكسري تراكر هستند كه اينها آمار الكي Seederو Peer توليد مي‌كنند! يعني واقعن كاربري وجود ندارد ولي آنها آمار دروغين مي‌گذارند. به همين دليل نوشته بود كه فقط از سايت‌هاي مطمئن ليست تراكر را به فايل تورنت خود اضافه نماييد. به نظر من فقط سايت www.torrentz.com همواره ليست تراكر‌هاش مطمئن و درست هست.

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    89/02/11
    [​IMG] [​IMG]
     
  13. Blind Pig ®

    Blind Pig ® Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2010
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Pig Farm
    عزیزان برای این مشکل شما باید ابتدا در برنامه جدید اون فایل تورنت رو اد کنید . بعد از اینکه اد کردید مابقی فایل ناقصی رو که دانلود کردید رو در مسیر دانلود همین فایل تورنت قرار بدید و سپس گزینه Force-ReCheck رو بزنید .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. dead_chatter

    dead_chatter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,061
    تشکر شده:
    3
    این تراکر رو هم به لیست اضافه کنید: http://hd-bits.ro/announce.php

    و راستی یک نکته، همیشه سعی کنید تورنتهایی رو بگیرید که DHT و Peer Exchange رو نبسته باشن، چون اگه این دو تا فعال باشن حتی اگه بهش هیچ تراکری هم ندید باز تمام Seed و Peer ها رو پیدا میکنه و دیگه نیازی به تراکر نداره.
     
  16. Gripen

    Gripen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    362
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :(
    سلام رفقا

    اقامنم باتورنت مشكل دارم ولي دراپلودش!

    من ميخوام كه چند تا از فايلهام رو در تورنت وايمول اپلود كنم ولي اصلا نميتونم چيزي اپلود كنم. خواستم ببينم كه دوستان ميتونن كمك كنند يا نه. يه گيرهايي به پورت وفاير وال واين جور چيزا ميذه كه من نميدونم بايد چجوري رفعش كنم؟

    خلاصه ممنون ميشم كمك كنيد.

    ممنون
     
  17. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Gripen عزيز [​IMG]
    . در مورد روش آپلود كردن در شبكه تورنت كه احتمال زياد خودتان وارديد، ولي جهت اطلاع قبلن در كتابچه آموزشي خودم در اين آدرس كاملن اين روش را توضيح داده‌ام.

    . ولي در مورد مشكلتان در مورد پورت: كلاينت‌هاي تورنت براي دريافت و ارسال فايل در اين شبكه نياز به Port Forwarding دارند به همين دليل اگر اين توانايي توسط فايروال نصب شده در OS شما يا فايروال موجود در مودم يا ISP شما بسته شده باشد نمي‌توانيد در اين شبكه به راحتي كار كنيد!!

    . اگر مشكل از فايروال OS يا مودمتان باشد به راحتي قابل حل هست، ولي اگر مشكل از ISP باشد معمولن تنها راه ممكن تغيير ISP هست. امروزه اكثر فايروال‌هاي نوشته شده براي ويندوز، برنامه هاي P2P را به شكل پيش فرض پشتيباني مي‌نمايند. همانند Outpost يا Online Armor يا Comodo ، اما در مورد فايروال مودم ADSL تان (به احتمال زياد شما ADSL داريد! ديگه؟!) هر برندي داراي منو‌هاي خاص خودشان هستند، ولي معمولن در همه آنها مي‌توان پورت هاي مورد نياز برنامه‌هاي مختلف را براي مودم معرفي نمود يا به جاي تنظيم PPPoE از Bridge براي ارتباط با اينترنت استفاده نمود. (چون اكثر مودم‌ها در حالت Bridge فايروالشان خاموش مي‌شود و شما مي‌توانيد از فايروال ويندوز يا OS تان براي تنظيمات دلخواهتان استفاده نماييد) در سايت http://portforward.com تقريبن روش تعريف پورت‌ها در برنامه اكثر مودم‌ها را به همراه شكل توضيح داده‌ است.

    . لطفن چك كنيد و ببينيد براي دنلود هم مشكلي با Port Forwarding داريد يا نه؟؟ نمي‌دانم كه كلاينت تورنت شما چي هست!؟ ولي اگر كلاينت تورنت شما µTorrent هست، در هنگام دنلود فايل در آن، آيكن موجود در Status bar برنامه، بايد به شكل و رنگ يك دايره سبز باشد!؟

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    89/02/13
    [​IMG] [​IMG]
     
    Last edited: ‏3 می 2010
    masoud1362 از این نوشته تشکر کرده است.
  18. Gripen

    Gripen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    362
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :(


    سلام عزيز.دستت درد نكنه كه وقت گذاشتي وجوابم رو دادي.

    من از adsl استفاده ميكنم. ومودمم هم smc هستش.در ضمن از كاسپر اينترنت سكوريتي هم استفاده ميكنم.

    هر كاري كردم نتونستم مودم وفايروال رو ببراي استفاده پورتهاي ايمو و تورنت تنظيم كنم. اگر زحمتي نيست ممنون ميشم كه لطف كني وبگب چجوري اين كار رو انجام بدم.

    مرسي
    :rolleyes:
     
  19. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Gripen عزيز [​IMG]

    . والله! الان من ديال آپ هستم و سخته كه بخواهم با اين سرعت دنبال مدل مودم شما و روش تنظيمش بگردم و لينك مستقيم به شما بدهم، ولي حتا اگر ADSL هم داشتم باز هم نمي‌شد!! چون شما باز ناقص اطلاعات داديد!! و فقط برند مودم را فرموديد و نه مدل آن؟! در كل هيچيك از اينها هم مهم نيست!!؟ چون من لينك سايت http://portforward.com را به شما داده بودم و ذكر كرده بودم كه در اين سايت انواع برند‌هاي مودم ADSL و اكثر مدل‌‌هاي آنها موجود هست! در مورد برند SMC هم حدود 30 مدلي هست. اگر دقيقن مدل مودم شما در بين آن ليست موجود نبود، از مدلي مشابه مدل خودتان كه در ليست هست،استفاده نماييد.

    . در ضمن؛ من تا كنون در بين 5 يا 6 مدل مودم ADSL متفاوتي كه ديده‌ام اكثرشون وقتي روي Bridge تنظيم مي‌شوند، فايروالشون اتوماتيك خاموش مي‌شود! اگر نوع كانكشن PPPoE برايتان لزومي ندارد، از مدل فوق استفاده نماييد..

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    89/02/15
    [​IMG] [​IMG]
     
  20. Gripen

    Gripen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    362
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :(
    داداش دست شما درد نكنه. با سرچ مضاعف و سماجت مضاعف مشكل مرتفعيد. باز هم تشكر ميكنم:)


    فقط يك سوال ديگه .براي اين كه يك فايل تورنتي بسازيم كه درخواست زيادي بشه وبه تعداد زياد دانلود بشه بايد چي كار كنيم؟

    ممنون
     
    Last edited: ‏5 می 2010
  21. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام Gripen عزيز [​IMG]
    . اين كاملن بستگي به اون سايت داره! بايد قسمت راهنماي آن سايترا مطالعه نماييد. گاهي بعضياش فقط نام تراكر‌هاي خودشان را در ليست فايل تورنت قبول مي‌كنند و بعضي نام‌هاي ديكه را هم قبول مي‌نمايند ولي تاكيد مي‌نمايند كه حتمن بايد نام تراكر آنها اول باشد و .... در كل نگران نباشيد! چون اگر فايل شما محبوب باشه، در تراكر‌هاي ديگه هم قرار مي‌گيره!! چطوري نمي‌دانم، اما فايل‌هاي من اينطور شد و در سايت Torrentz.com نام تراكر‌هاي ديگه هم براي فايل من نوشته بود كه در آنها هم واقعن كاربران سيد و پير وجود داشت!

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    89/02/16
    [​IMG] [​IMG]
     
  22. masud_809

    masud_809 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2010
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    igimax عزیز:

    خیلی ممنون از توجهتون. راستش من از برنامه UTORRENT هم استفاده کردم ولی اون هم جواب نداد. این سایت torrentz.com رو هم قبلا تمام ترکرهایش رو وارد کرده بودم. کماکان چیزی دانلود نمی کنه.

    به نظرت برای تراکرهای private چه باید کرد؟ ایا روشی چیزی هست که بشه از اونها هم استفاده کرد.

    بازم ممنون بابت وقتی که می گذاری. :heart: