پوزه بند هم برای این کارساز نیستفیفا همین الان اعلام کرد سوارز میتونه با پوزه بند در بازی بعدی حضور داشته باشه
No problemآره دیگه. مرگ بر نژادپرستی، مرگ بر کشورهای متحد در جنگجهانی دوم
آره خودم بودم...پرابلم؟
من مطمئنم اگه اروگوئه باز هم گل نمی زد داور یک پنالتی بهشون می داد تا ایتالیا حذف بشه
کاملا مشخصه این نتیجه از قبل توسط فیفا نوشته شده بود
البته اگر بر اين اساس باشه آرژانتين ميتونه يكي از رقباي اصلي برزيل باشه و بايد در بازي با ايران اتفاقا به نفع ايران سوت ميزدن!ناداوری های زیاد این جام جهانی اصلا اتفاقی نیست فیفا این داورهای کودن رو با هدف و برنامه آورده جانبدارانه سوت بزنن و تیمهای قوی رو حذف کنن تا راه برای قهرمانی برزیل باز بشه
امشب ایتالیا رو با ناداوری حذف کردن اصلا اون حرکت کارت قرمز نداشت دیدن اروگوئه نمی تونه از پس ایتالیای 11 نفره بربیاد یک بازیکنش رو اخراج کردن تا کارش راحت تر بشه من مطمئنم اگه اروگوئه باز هم گل نمی زد داور یک پنالتی بهشون می داد تا ایتالیا حذف بشه
کاملا مشخصه این نتیجه از قبل توسط فیفا نوشته شده بود
دوستان شبكه اي روي هانبرد يا بدر هست بازيهاي جام حهاني رو نشون بده؟ (بدون كارت و رايگان)
اين شبكه 3 كه ميپره رو نميشه كاريش كرد؟
به موقعش سر اونم می کنن زیر آب الان وقتش نرسیده بهش نیاز دارن تا بلیط های بیشتری بفروشنالبته اگر بر اين اساس باشه آرژانتين ميتونه يكي از رقباي اصلي برزيل باشه و بايد در بازي با ايران اتفاقا به نفع ايران سوت ميزدن!
فعلا همش شایعه اسمادرید که فالکائو رو گرفت .... تقریبا 99% اومده مادرید پس سوآرز منتفی شد
حذف میشد ولی با فضاحت به هیچ وجه! نهایت همون 1 گل میخورد!زیاد این تاپیک نمیام چون همه کارشناس شدن میترسم نظر بدم حمله کنن.
ولی این ایتالیا صعود هم میکرد دور بعد با فضاحت حذف میشد، حق اروگوئه بود.
عکسها مال انجمن دیگست و برای نمایش باید عضو باشی!!!ینی اغتشاشیدم تو این داوری
![]()
![]()
بوفون یه حرف خیلی قشنگ زداگه خطای مارکیزیو کارت قرمز داشت گاز گرفتن سوارز هم قرمز داشت
متاسفم برای سوارز و تیمش که با گاز گرفتن تلاش میکنن برن دور بعد سوارز هم تو بازی هیچ کاری نتونست انجام بده
نه رفیقاز این 4تا بازی جمعا 8 امتیاز میگیری
آخه انگلیس رو چه حسابی کاستاریکا رو میزنه؟
و همینطور یونان
بازی خیلی خیلی سختی پیشه رو داریم..مربیشونم گفته میخواهیم با گل زیاد به ایران جام رو ترک کنیم...خط حملشون خیلی خوبه ولی خط دفاعیشون یه چیزی فراتر از افتضاحه....کاملا تو بازی با نیجریه مشخص بود دفاع بوسنی چقدر خستست ..به نظر من باید تو این بازی تو دفاع خیلی حواسمون جمع باشه..گل زدن به این تیم با وجود این که بازی سومش هم هست و خسته تر از نیجریه هم هستند دفاشون فکر کتم جنازه باشن و بشه خوب موقعیت گل به وجود اورد ولی خط حملشون خیلی عالیه و باید خیلی مراقب بود.وای خدا فرداشب ایران یعنی میشه ای خدا