اوروگوئه تو یک چهارم می خوره به برزیل باید ببینیم برزیل می تونه انتقام فینال خانگی 1950 رو بگیره یا بازم اروگوئه شکستشون میده
البته بستگی داره که سوارز محروم میشه یا نه و اگه میشه چند بازی محروم میشه
اروگوئه بدون سوارز حریف سختی برای برزیل به نظر نمیرسه
دوست عزیز حذف شد
ب تاریخ پیوست...
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
آره از اون آهنگ افسرده رسمی که خواجه امیری خوند خیلی خیلی بهتره آهنگی که مردمی باشه همینهاتفاقا من با این آهنگ گل ایران بیشتر از بقیه آهنگهای جام جهانی حال کردم
Sent from my GT-I9300
یکم دستپاچه ان فقط..بازیکن حریف میاد سمتشون خودشونو خیس میکنن..بعدشم من نمیدونم اینا با این قدشون واسه کی سانتر میکنن اینهمه! همه رو کلمبیاییها زدن.چه فوتبالی بازی میکنه ژایپن ایشالا میاد بالا حیفه این ژاپن حذف بشه خدایی
بازي با ساحل عاج كه كلا تو قوطي بودن و شانس آوردن اولين ضربشون گل شد و بعدشم ديگه له شدن زير فشار حملات آفريقايبها و آخرم نتونستن دووم بيارم و در بازي كه ميتونستن ٥ ٦ تا بخورن يه باخت آبرومندانه نصيبشون شد!روی گل ژاپن آقای علیفر چه ذوقی کرد! یه لحظه حس کردم بازی ایرانه! ولی انصافا ژاپن کلمبیا رو کرده بود توی قوطی تعداد ضربات در چارچوب 8 به 1 برای ژاپن بود!
مشکل ژاپن نداشتن بازیکن تمام کننده ست در بازی با ساحل عاج و یونان هم اکثرا بازی رو در دست داشتن و حمله می کردن ولی نمی تونستن گل بزنن
داداش!اتفاقا من با این آهنگ گل ایران بیشتر از بقیه آهنگهای جام جهانی حال کردم
Sent from my GT-I9300
شبکه ورزش!آقا یکی لینک بده ما بازی یونان رو ببینیم
حس می کردم صعود میکنه، الانم داره صعود میکنه...
ولش کن دیگه صعود نمیکنهآقا یکی لینک بده ما بازی یونان رو ببینیم
بخاطر کی طرفدار یونانی؟ پاپاسدوپولوس؟ :دیآقا یکی لینک بده ما بازی یونان رو ببینیم
این علیفر "و" (va) گفتنش چقد رو مخه :دی
Sent from my GT-I9300
دغیغابخاطر کی طرفدار یونانی؟ پاپاسدوپولوس؟ :دی