• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دیشب جاودانی به فردوسی پور میگفت از کجا معلوم سوارز گاز گرفته شاید یکی دیگه گاز گرفته بوده!
فردوسی پور تا چند ثانیه از این حرف جاودانی کپ کرده بود بعد زد زیر خنده
فکر کنم منظور جاودانی این بود که شاید زنش یا دوست دخترش قبلا گاز گرفته بوده جاش هنوز مونده :general611::general304:
یه سوتی هم دادن جفتشون فکر میکردن گاز گرفتن سوارز بعد از گل اروگوئه بوده در صورتی که سه دقیقه بعد از گاز گرفتن سوارز اروگوئه گل زد فردوسی پور هم میگفت اخه چه دلیلی داره وقتی تیمت 1 بر صفر جلوی هست بخای بازیکن رو گاز بگیری
یعنی جفتشون تو باغ نبودن که گاز قبل از گل بود :general602:

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
http://footballbook.ir/index.php/component/k2/item/3036-سوتی-وحشتناک-در-ورزش-از-نگاه-2-فیلم.html

همین ها مخالف دژاگه و قوچان نژاد بودن اما الان دیدن که اشتباه میکردن اما حاضر نیستن اعتراف کنن
ایتا فقط به فکر منافع و باندبازی خودشون هستن
فلان تیم سیزدهم شده بود ازش 7 نفر رو دعوت کردن :|
کی روش اگه سطح فوتبال ما رو 0% هم بهبود نداده باشه اما حداقل کاری کرده که بازیکن وقتی به تیم ملی دعوت میشه اشک شوق میریزه،اما قبلا بازیکن به مربی تاکتیک میداد که چطور تیم باید بازی کنه :|
کسی الان جرات ناز کردن واسه تیم ملی رو داره ؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یه سوتی هم دادن جفتشون فکر میکردن گاز گرفتن سوارز بعد از گل اروگوئه بوده در صورتی که سه دقیقه بعد از گاز گرفتن سوارز اروگوئه گل زد فردوسی پور هم میگفت اخه چه دلیلی داره وقتی تیمت 1 بر صفر جلوی هست بخای بازیکن رو گاز بگیری
یعنی جفتشون تو باغ نبودن که گاز قبل از گل بود :general602:
یچیزی هم بود فردوسی پور سعی داشت بگه نه گاز نگرفته عمدی نبوده..تا اینکه از 20 زاویه نشون دادن صحنه رو...خودشو دیگه خیلی تابلو کرد با تعصبش.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
troll_football_image_da377ca80af4782dcbaba41732a41472.jpg

troll_football_image_ee0599cd8a24baaa82478d06e8688960.jpg

troll_football_image_8bf4cfaeaca37a3cd49dce1c63e8cf10.jpg

troll_football_image_5480bee5147f6bc6fa50039ae3d24b2f.jpg

Sent from my GT-I9300

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یچیزی هم بود فردوسی پور سعی داشت بگه نه گاز نگرفته عمدی نبوده..تا اینکه از 20 زاویه نشون دادن صحنه رو...خودشو دیگه خیلی تابلو کرد با تعصبش.

Sent from my GT-I9300

فردوسی پور یه لیورپولیِ 8 آتیشست جوری که دیگه بر هیچکس کتمان نیست
بازی لیورپول-من سیتی وقتی لیور گل می زد داشت می پرید هوا دیگه نمی دونست چیکار کنه اون وقت سیتی که گل می زد به سبک استاد علی فر همین فقط: توی دروازه :|

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
فردوسی پور یه لیورپولیِ 8 آتیشست جوری که دیگه بر هیچکس کتمان نیست
بازی لیورپول-من سیتی وقتی لیور گل می زد داشت می پرید هوا دیگه نمی دونست چیکار کنه اون وقت سیتی که گل می زد به سبک استاد علی فر همین فقط: توی دروازه :|
دمش گرم،مثل اینکه میگن طرفدار بارسا هم هست!!!:D
به خودم رفته دیگه!!!:D:general304:خخخ

amispl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
انگار لیورپولیا کلا ژن توحش درشون نهادینه هست
اون از فاجعه هیسل که تماشاچیاشون تو فینال اروپا تو ورزشگاه ایتالیاییها رو قتل عام کردن
اینم از بازیکنشون که همش همه رو گاز می گیره

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
پنالتی که داور برای یونان گرفت درست بود؟ من هر چقدر نگاه کردم خطا ندیدم
خیر اون پنالتی هم شاهکارِ دیگری بود از پر کارترین آدم های این جام؛ داوران :)

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
ایران تنها تیم بدون گل زده در جام بیستم

» سرویس: ورزشي - جام جهاني 2014
کد خبر: 93040402203
چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۴

با گلزنی یونان برابر ساحل عاج، ایران تنها تیمی است که هنوز در جام جهانی موفق به گلزنی نشده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نیمه نخست دیدار تیم‌های ساحل عاج و یونان به پایان رسید و بر خلاف نماینده قاره سبز بود که توانست در پایان 45 دقیقه نخست با یک گل برتری به رختکن برود.

پیش از این تیم‌های یونان و ایران دو تیمی بودند که در جام بیستم موفق به گلزنی نشده بودند که با توجه به گلی که یونان توسط سامارس به ثمر رساند، ایران تنها تیم بدون گل زده در این رقابت‌هاست.

ملی‌پوشان فوتبال ایران امشب در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی به مصاف بوسنی می‌روند و برای صعود نیاز به سه امتیاز بازی دارند. در صورت رخ دادن این اتفاق، نام ایران نیز از جدول تیم‌های بدون گل زده خارج می‌شود تا تمام تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها گل زده باشند.

انتهای پیام

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
این حق اسطوره نیست
دلم برای دیگو سوخت!

تجدید نظر مارادونا بعد از بازی ایران با آرژانتین/ به ورزشگاه نمی‌روم
اسطوره فوتبال آرژانتین که بعد از حضور در ورزشگاه برای تماشای بازی آرژانتین و ایران مورد انتقاد شدید قرار گرفته بود، تاکید کرد که برای بازی تیم کشورش با نیجریه به ورزشگاه نمی‌رود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دیگو مارادونا که روز یکشنبه برای تماشای دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و آرژانتین به ورزشگاه محل بازی آمده بود، با انتقادات زیادی مواجه شد. بعضی از مسئولان فدراسیون فوتبال آرژانتین گفتند که نحسی مارادونا باعث گل نزدن آرژانتین شده بود و بلافاصله بعد از اینکه وی ورزشگاه را ترک کرد، مسی موفق شد به ایران گل بزند.

مارادونا هم در واکنش به این صحبت‌ها، حملات تندی را به فدراسیون آرژانتین انجام داد ولی وی یک روز قبل از بازی تیم ملی کشورش با نیجریه تاکید کرد که برای این مسابقه به ورزشگاه نمی‌رود. وی گفت: من نمی‌خواهم مشکل و دردسر باشم و به همین دلیل برای تماشای بازی با نیجریه به ورزشگاه نمی‌روم. این بازی را از تلویزیون تماشا می‌کنم چون هیچ چیز بدی برای آرژانتین نمی‌خواهم. امیدوارم آرژانتین در بازی با نیجریه توان واقعی‌اش را نشان بدهد.

تیم‌های فوتبال آرژانتین و نیجریه از ساعت 20:30 امروز چهارشنبه و همزمان با دیدار ایران با بوسنی به مصاف همدیگر خواهند رفت.

اخبار مرتبط

Last edited:

chelsea64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
فردوسی پور بیش از اندازه علایق شخصیشو وارد کارش میکنه، تو لیگ انگلیس با لیورپول حتی تو نظر سنجی مسخره برنامه اش وقتی واسه محبوب ترین باشگاه ها اسمی از اینتر و چلسی رو نذاشته بود خنده ام گرفته بود، تو لیگ اسپانیا واسه بارسا یعنی اگه مثل من نه طرفدار رئال باشی نه بارسا باز هم آدم لجش میگیره از گزارش های یکطرفه اش ، تو جام جهانی هم حمایت از بازیکنای لیورپول و بارسا و کوبیدن بازیکنای مقابل ، نمونه اش تو بازی آلمان پرتقال که میگفت داور یه پنالتی هم نمیگیره که رونالدو کمتر غر بزنه یا بازی دیروز که انگار نه انگار که سوارز گاز گرفته طرفو و داشت کتمان میکرد
عامل کلی از این بی فرهنگی های فیس بوکی هم همین فردوسی پوره ، با شوخی هاش راجع به بیک زاده و مسی تو قرعه کشی جام جهانی باعث شد حمله کنن به پیج مسی (هرچند قبلا هم سابقه اش وجود داشت ولی این هجم حمله و توهین فقط با فراخوان عادل میتونست اجرا بشه! ) یا جک ساختن راجع به تیم ملی هم خودش شروع کرد تو همون قرعه کشی حتی تو بازی ژاپن ساحل عاج هم گفت لژیونرای ژاپنی چقدر خوبن و هیچکدومشون هم تیماشونو دسته پایین تر نفرستادن که این هم یه تیکه بی مورد به لژیونرای خودمون اشکان و داوری و جهانبخش بود...

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
گاردین: کی روش، استاد تاکتیک های دفاعی که برابر بوسنی باید حمله کند
سه‌شنبه، ۳ تیر ۱۳۹۳، ساعت ۱۷:۳۳ — ایرنا
کارلوس کی روش استاد دفاع است ولی برای صعود به دور دوم جام جهانی ۲۰۱۶، باید در دیدار مقابل بوسنی به حمله روی بیاورد.

tim.meli.0-535x344.jpg

روزنامه گاردین چاپ انگلیس در گزارشی با ذکر این مقدمه به عملکرد ایران در مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ و همچنین آخرین دیدار تیم ملی کشورمان مقابل بوسنی پرداخته است.

بنابراین گزارش، در مسابقات امسال جام جهانی فقط دو تیم توانستند دیرتر از تیم ایران اولین گل خود را دریافت کنند.

ایران در دیدار با آرژانتین و زمانی که با یازده بازیکن در حال دفاع بود از لیونل مسی گل خورد. بدین ترتیب تیم ایران توانست در مقابل همه چیز جز مسی مقاومت کند. اتفاقی که همه آن را مدیون یک نفر است: کارلوس کی روش.

این سرمربی ۶۱ ساله استاد تاکتیک های دفاعی است و این را از زمانی که در منچستریونایتد دستیار الکس فرگوسن بود ثابت کرده بود.

گری نویل و پاتریس اورا هر دو با هیجان در مورد اینکه چگونه کی روش توانست با چینشی دفاعی تیم منچستریونایتد را در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۰۸ برابر بارسلونا به میدان ببرد، حرف زده اند. این مسئله با کاهش قدرت دفاعی یونایتد به خصوص در مسابقات اروپایی از زمان جدایی کی روش اندکی بعد از موفقیت آن سال، کاملا مشخص است.

تیم ایران در نخستین مسابقه خود در جام جهانی ۲۰۱۴ برابر نیجریه به تساوی بدون گل دست یافت و البته به دلیل ارایه یک بازی کاملا دفاعی با انتقادهایی روبرو شد ولی کی روش در واکنش به این انتقادها گفت، تیمی بدون ستاره که به دلیل تحریم‌ها نتوانسته بود اردوی تدارکاتی خوبی هم برگزار کند، چاره دیگری جز دفاع نداشت.

کی روش بعد از جام جهانی از تیم ملی ایران می‌رود اما بازیکنانش معتقدند این اتفاق به دلیل تأثیری که وی بر فوتبال ایران گذاشته است، به نفع تیم ملی نخواهد بود.

رضا قوچان نژاد بازیکن تیم چارلتون در این باره گفت: رفتن کی روش به ضرر تیم ملی است. او به مدت سه سال در تیم ایران بوده و همه بازیکنان را می شناسد. نمی توانم رفتن او را باور کنم و امیدوارم در تیم بماند.

بنابراین گزارش، عملکردی که ایران در جام جهانی به نمایش گذاشته است نیاز به نظم فکری و جسمی دارد.

قوچان نژاد در این باره افزود: تیم ایران مثل برزیل و آرژانتین پر ستاره نیست. ما یک تیم هستیم و باید منجسم بازی کنیم. برای موفقیت باید تاکتیک قوی داشته باشیم و هر وقت لازم است همگی به دفاع و یا حمله بپردازیم.

گاردین در ادامه با اشاره به شیوه بازی ایران در مقابل آرژانتین و پنالتی مسلمی که به نفع تیم ایران گرفته نشد، آورده است: ایران اگر در مقابل بوسنی موفق به پیروزی شود و نیجریه نیز در دیگر مسابقه گروه F از آرژانتین ببازد، برای نخستین بار به دور دوم جام جهانی صعود خواهد کرد.

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
فک نکنم کیروش به اندازه بازی شنبه خوش شانس باشه
هنوزم میگم ، اون هم الان میگم که کیروش به لطف به به و چه چه رسانه های ایران پس از بازی با آرژانتین در عرشه و هنوز بازی ایران و بوسنی شروع نشده ، تیم کیروش همون تیمی هست که در مقابل کره جنوبی هم 90 دقیقه فقط دفاع میکرد ، تیم ایران در زمان کیروش فقط به لحاظ قدرت بدنی به لطف بدنسازی خوب ، بهتر ازقبل شده و گر نه پیشرفا خاصی در اوندیدهنمیشه
امیدی به تیم کیروش نیست!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تو اخرین بازی مقدماتی جام جهانی مقابل کره هم که ما نیاز به برد داشتیم تیم همش تو دفاع بود و تو ضد حمله گل صعود رو زدیم..من بعید می دونم امشب هجومی بازی کنیم...معلوم نیست تو سر کیروش چی میگزره ولی من فکر کنم ایران تو 10 20 دقیقه اول بازی بازی رو اداره کنه و همون سیستم دفاعی رو پیاده کنه و بعد یواش یواش بکشن جلو...اگر گل اول رو ما بزنیم خیلی خیلی عالی میشه.

بالا