hamedovic5405
Registered User
خودم خوشحال میشم تو انگلیس بمونه ولی اینجور که رسانه های انگلیس بهش پریدن بعیده!روزنامه سان انگلیس به شدت به سوارس تاخته و از او با عنوان "حيوان" ياد کرده و از احتمال محروميت دو ساله او نوشته است.
![]()
خودم خوشحال میشم تو انگلیس بمونه ولی اینجور که رسانه های انگلیس بهش پریدن بعیده!روزنامه سان انگلیس به شدت به سوارس تاخته و از او با عنوان "حيوان" ياد کرده و از احتمال محروميت دو ساله او نوشته است.
![]()
خودم خوشحال میشم تو انگلیس بمونه ولی اینجور که رسانه های انگلیس بهش پریدن بعیده!
دوست عزیز احترام خودتو نگه دار،سوا هر کاریم کرده باشه دلیل نمیشه اینطوری بهش توهین کنی،پستت رو تا مدیرا ویرایش نکردن،خودت ویرایش کن بیزحمت...فکر کنم سوزش انگلیسی ها از دو گلی هست که سوارز بهشون زده
هر چند از نظر من هم سوارز یک ... هست
انگلیس یعنی کک و مکفکر کنم سوزش انگلیسی ها از دو گلی هست که سوارز بهشون زده
هر چند از نظر من هم سوارز یک حیوون حرومی هست
به این عمو نوید ما توهین نکن عزیزدوست عزیز احترام خودتو نگه دار،سوا هر کاریم کرده باشه دلیل نمیشه اینطوری بهش توهین کنی،پستت رو تا مدیرا ویرایش نکردن،خودت ویرایش کن بیزحمت...
اینجا خیلیا از جمله خود من از سوارز خوشمون میاد...
کسی توهین نکرد دادا،فقط گفتم احترام خودشو نگه داره و به بازیکن مورد علاقه خیلی از بچه های اینجا توهین نکنه!!!fi
به این عمو نوید ما توهین نکن عزیز
این دیگه به خودم مربوطه از کی خوشم میاد!!!کسی حق نداره به بازیکنی که حتی اتهامش هم ثابت نشده توهین کنه...از یه روانی خوشت میاد عزیز صفحه های قبل ببین اکثریت باکیه بازیکن اول باید اخلاق داشته باشه
دوست عزیز احترام خودتو نگه دار،سوا هر کاریم کرده باشه دلیل نمیشه اینطوری بهش توهین کنی،پستت رو تا مدیرا ویرایش نکردن،خودت ویرایش کن بیزحمت...
اینجا خیلیا از جمله خود من از سوارز خوشمون میاد...
اتفاقآ من دیشب میخواستم بگم شبیه فوتوشاپه!!!در مورد این عکس یه نکته دیگه هم هست!
اینکه دندون ها سوارز جاش برعکسه! اون دو دندون جلوش که اصل کاریه اصلن تو ردیف بالا نیست و پایینه!!:general603:
من والا با بهترین کیفیت بازیو میدیدم،چیزی جز کمی قرمزی مشخص نبود...خخخخ یعنی دوربین فیلم برداری هم فتوشاپه بابا برید خخخخخخخخخخخخ
کسی نگفت گاز نگرفته...ولی دارن اغراق میکنن توشخودش با تلویزیون برزیل مصاحبه کرده گفته گاز گرفتنم تحت فشارهای عصبی بوده
بعد شما با نشون دادن یه عکس میگید فتوشاپ هست
منم نگفتم خوشت بیاد ولی این دلیل نمیشه از کسی که بدت میاد بیای اینطوری تو یه تاپیک عمومی بهش توهین کنی!!!دوست عزیز همون قدر که شما آزادی از سوارز خوشت بیاد
منم دوست دارم ازش بدم بیاد
پس سرت به کار خودت باشه ! برو ریپورت کن مدیرا بیان ویرایش کنن
منم نگفتم خوشت بیاد ولی این دلیل نمیشه از کسی که بدت میاد بیای اینطوری تو یه تاپیک عمومی بهش توهین کنی!!!
احترام به علایق همدیگه رو باید اینجا رعایت کنی!!!
من یه کلمه واسه آلمانیها کری خوندم تازه کوچکترین توهینی هم نکردم ولی کلی دلخوری پیش اومد!!!
من الان بیام به اون عکس پروفایل شما توهین کنم خوشت میاد؟
خواستم محترمانه بهت بگم،اوکی...![]()