خوب دوستان عزیز لطف کنن هر چی در مورد تکنیک های پخت و پز با هواپز می دونن بگن
البته مارک هواپز رو هم بگین بهتره
خودم هر موقع باش مرغ می پزم اون وسطاش یه نمه خام می مونه(30 دقیقه 250 درجه سانتی گراد)
البته رو هر تیکش یه برش میندازم و قبلش توی پیاز و آب لیمو و... می خوابونمش
می گن اگه آب پزش کنی بهتره ولی من خوصله ندارم
any idea?
خوب بقیه بگن از تجربیاتشون با هواپز....
من از flavorwave استفاده می کنم
البته مارک هواپز رو هم بگین بهتره
خودم هر موقع باش مرغ می پزم اون وسطاش یه نمه خام می مونه(30 دقیقه 250 درجه سانتی گراد)
البته رو هر تیکش یه برش میندازم و قبلش توی پیاز و آب لیمو و... می خوابونمش
می گن اگه آب پزش کنی بهتره ولی من خوصله ندارم
any idea?
خوب بقیه بگن از تجربیاتشون با هواپز....
من از flavorwave استفاده می کنم