آژانس هواپیماییexchanging

تاپیک مرجع درایورها | سوالات و درخواست ها

شروع موضوع توسط silverboy.ir ‏23 فوریه 2006 در انجمن نرم افزار

  1. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
    سلام
    من یه کارت گرافیک geforce fx 5200 دارم می خواستم بدونم اگر درایورش رو آپدیت کنم بهتر بازی ها رو اجرا می کنه
    اگر آره تو سایتش کدوم گزینه رو بزنم
    Graphics Driver
    games,utilities and tools
    consumer 3d stereo
     
  2. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
  3. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام
    من یه مودم کانکسنت rhp56d دارم. (اگه خواستید عکس آی سی هاشو هم دارم می تونم آپلود کنم)
    سی دی درایور اون گم شده و حالا درایورهاش رو برای ویندوز 98 و xp لازم دارم.
    یه کمی هم سرچ کردم، اما چیز درست و حسابی پیدا نکردم. لطفاً اگه کسی داره یا برام آپلود کنه یا اگه لینک سایت خوبی رو سراغ دارید که این درایور رو داشته باشه بگید فقط لطفاً از این سایت هایی که باید اول 4 مرحله ثبت نام رو بگذرونیم نباشه.

    خیلی ممنون
     
  4. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
    سلام
    conexant نام چیپ ست مودمتونه.نام تجاریش چیه؟(احتمالا Rockwell باشه.)در هر حال فکر میکنم باید حتما نام تجاری اش رو هم داشته باشید.​
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    نوشته كامل روي چيپست رو تونستي برام بنويس
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
  9. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,339
    تشکر شده:
    24
    سلام و خیلی ممنون
    من سایت DriverGuide.com رو قبلاً یه بار رفتم ثبت نام کنم اما مراحل ثبت نام اینقدر طولانی بود که منصرف شدم. سایت بهتری نیست که اینجوری نباشه؟

    این هم عکس چیپ های اصلی مودم. حالا باید دنبال کدوم عدد بگردم؟

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. hamedkhatar

    hamedkhatar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    448
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    Isfahan
    سلام
    من مدتیه که هر کاری میکنم نمیتونم درایور کارت گرافیکم که Nvdia هست رو روش نصب کنم
    در صورتی که قبلا نصب میشد
    تا میخوام نصبشون کنم این پیغام رو میده
    [​IMG]
    امروز حتی به خاطر این ویندوزم رو عوض کردم بازم درست نشد :41:
    ایا به نظر شما فایلهای setup خراب شده اند؟
    آخه من قبلا با همین فایلها نصب میکردم و بدون مشکل نصب میشد
    لطفا راهنمایی کنید چون خیلی واجبه
    ممنون
     
  11. CZed

    CZed کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    145
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    به احتمال زیاد این فایل ویروسی شده و خراب شده. ممکنه با انتی ویروس که چک بکنید ویروسی پیدا نکنه، که در این صورت احتمالا قبلا ویروسش رو پاک کردید.
    معمولا وقتی فایل های setup ویروسی میشن، حتی بعد از کشتن ویروس باز هم قابل استفاده نیستند. بهتره که آنتی ویروستون رو update کنید و درایور رو دوباره دانلود بکنید.
     
  12. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    ممکنم هست همين الان ويروسيه که اين پيغامو ميده.
     
  13. hamedkhatar

    hamedkhatar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    448
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    Isfahan
    سلام
    امروز رفتم درایور رو دوباره دانلود کردم نصب شد
    فایلها از قبل خراب شده بودند ولی الان سیستم ویروس نداره
    ممنون از راهنماییتون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. evenger

    evenger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    5,924
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    همسایه دوست
    سلام به دوستان
    کسی از بچه ها درایور لپ تاپ فوجیتسو زیمنس مدل Fujitsu-Siemens Amilo Pro V-2030 می دونه که باید از کجا تهیه کنم؟؟؟
    اگر لینکی واسه دانلود داره بزارید تا دانلود کنم.
    خواهشا کمک کنید بد جوری نیاز دارم.
    یا حق
     
  16. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام [​IMG]

    . دوست عزيز براي بهتر نتيجه گرفتن از سوالتان، در دفعات بعدي بيشتر توضيح دهيد! درايور براي چه OSي؟ XP يا Vista يا ... ؟

    . براي يافتن درايور هر سخت افزاري كافيست به سايت سازنده آن مراجعه نماييد. در هر صورت با مراجعه به لينك:
    http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/downloads.html
    . با انتخاب نوع محصول از ليست Select Product مي‌توانيد پله پله به درايورهاي لپتاپ خود برسيد. (كه فقط رسمن درايور XP را پشتيباني مي‌كند و ديگر OSها را به شكل غير رسمي!)

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    87/03/20
    [​IMG] [​IMG]
     
  17. tommy_grl

    tommy_grl Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2005
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    سلام
    من مدتی قبل کامپیوترم فرمت شد و داریور وب کم logitech 4000 از روش پاک شد.از طرف دیگه سی دی وب کم رو هم گم کردم.
    خیلی سعی کردم از سایت درایور رو دانلود کنم ولی همونطور که میبینید سایت www.logitech.com خطای access denied میده.
    با سرچ گوگل یه چیزایی پیدا کردم که هیچکدوم کار نکرد.از جمله نرم افزارایی که من به اسم درایور logitech 4000 دانلود کردم اینا هستن:
    XPC tools
    uniblue reguistry booster 2009
    !!!

    میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه از کجا میتونم این درایور رو پیدا کنم؟ فقط خوهشآ چیزی بگین که تست شده باشه و مطمن باشین کار میکنه.

    مرسی
     
  18. omidco2

    omidco2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    630
    تشکر شده:
    1
    حجمش زیاده. امکان اینکه جای دیگه این رو آپلود کرده باشن خیلی کمه. میتونی بدی به کسی که دانلودر هست با آنتی فیل معمولا میتونن دانلود کنن. البته اگه برات ارزش داره

    http://www.logitech.com/pub/techsupport/quickcam/qc1051enu_x64.exe

    Title: QuickCam v10.5.1 64-bit
    Software Version: 10.5.1 64-bit
    Post Date: 2/27/2007
    Platform: Windows XP
    File Size: Approximate download size is 91 megabytes.

    ورژن های دیگش هم ...
    http://www.logitech.com/index.cfm/435/269&cl=us,en?softwareid=3515&osid=1
     
  19. tommy_grl

    tommy_grl Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2005
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    دوست عزیز
    هر لینکی که برای سایت logitech.com باشه برای من خطای access denied میده
     
  20. omidco2

    omidco2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    630
    تشکر شده:
    1
  21. tommy_grl

    tommy_grl Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2005
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    مرسی!!!!
    به یکی از دوستام که adsl داره دادم دانلود کنه.
    امیدوارم این بار دیگه مشکلی پیش نیاد:)
     
  22. tommy_grl

    tommy_grl Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2005
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    دانلود شد ولی حالا خطا میده برای اجرا:
    this product is not designed for your current operating system

    سیستم من ویندوز ایکس پیه
    ؟؟؟!!!