• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا 10 تومن سرمایه روی سایت خارجی !

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
خارجی ها هم عشق چیز مفتین :ی
چیز مفتی بزار روسایت بعد قرعه کشی :ی بعد کمکم یسری جیزا رو پولی کن شرکت توشون رو بعد کم کم پولیش کن
بعدم کلان انقد پول در بیار اسکم کن بره :ی

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
هم کپی هم جدید / مثال: سایت دانلود با یه طرح جدید (سایت دانلود قبلاً بوده، ولی با طرح جدید نیست) / چیزی که مد نظرمه سایت دانلود نیستا :دی

فقط یه برنامه نویس قدر میخواد با یه ایده پرداز درست و حسابی

من فقط کل قضیه رو تو یه جلسه چند ساعته بت توضیح میدم و هر چی نیازه هم رو کاغذ برات پیاده میکنم.

5 تومن هم شوخی کردم، 1 بدی راضیم :rolleyes:

برنامه نویسشو دارم اما به این راحتیا وقت نمیده مگر با یه مانی خوب وسوسش کنم ،بررسی کن ببین اگر یه برنامه نویس متوسطم میتونه درش بیاره رو نزنم !!

هزینه های جاری ماهانه و ... هم حساب کن + تضمین خودت !! اگر من 1 تومن دادم شما ،باقی مونده هم طبق برنامه شما رفتم جلو اما نتیجه نگرفتم چی؟

کسی که میاد ایدشو رایگان میگه ،من عملیش کنم چه بگیره چه نگیره و پولش بپره اون دیگه مشکل خودمه اما کسی که بابت گفتن ایدش پول میگیره باید بتونه تضمینیم کنه ! نه ؟!

خارجی ها هم عشق چیز مفتین :ی
چیز مفتی بزار روسایت بعد قرعه کشی :ی بعد کمکم یسری جیزا رو پولی کن شرکت توشون رو بعد کم کم پولیش کن
بعدم کلان انقد پول در بیار اسکم کن بره :ی
رو چه سایتیش مهمه ! موضوع همینه اینجا !

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
برنامه نویس متوسط نه، حرفه ای نیازه. کالیبر تنگ و کاری ...

در مورد ضمانت درست میگی، معمولاً اینجور چیزا رو ضمانت میکنن.
ولی من اصلاً حوصله'ی دردسر ندارم و نمیتونم رو پروژت نظارت کنم که اونچیزی که باید از آب در بیاد و به سود دهی برسه، آیا توسط شما اجرا میشه یا خیر
یه تجربه ناموفق تو این زمینه داشتم، زمانی که سایت خوب بود ماهی 2000 دلار راحت داشت. ظرفیتش هم تا 10 20 هزار دلاره (اگه خوب کار بشه)

فقط این موارد رو میگم » ایده کلی + یه جلسه توجیهی + چیزایی که در آینده نیاز داری
موضوع اصلیش رو هم قبل از شروع معامله بهت میگم ...

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
بستگی به توافق بین همدیگه داره .. در حالت اول شما پول میدید و ایده رو می خرید و پیاده سازی و ریسکش هم با خود شماست (در این حالت پولی که بابت ایده پرداخت میشه بسیار کم هست)
در حالت دوم شما با اون شخص شریک می شوید و ایده از ایشون و کار از شما ( در این صورت در سود و ضرر به یک میزان شریک خواهید بود، پولی به شخص داده نمیشه اما در سود/ضرر آینده شریک میشه)
در حالت سوم شما می توانید از شخص فروشنده ایده قرارداد تضمین یا سفته و چک بگیرید ( پول هنگفتی بابت ایده به شخص پرداخت میشه و ضمانت هم گرفته میشه که البته در ایران این روش خیلی فایده نداره )

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
بیا یاهو صحبت بکنیم

یک ایده چند زبانه

نیاز به برنامه نویس نداری

خودم بلدم تمام کارش رو

فقط نیاز به یک سرمایه گذار خوب هست که حوصله داشته باشه

انیم آیدی من hadee_16

بالا