• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبديل سايت من ( نيوك ) به وبلاگ ( ورد پرس ) ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ... ببخشيد اين تاپيكو تو دو تا مبحث ديگه هم باز كردم ولي كسي جوابي نداد اينجا باز مي كنم :) :blush:

راستش چند روزيه تو اين فكر هستم كه واسه ي سايتم از سيستم وبلاگ نويسي استفاده كنم چون راستش من عاشق وبلاگ نويسي هستم :blush: و نتونستم بعد دو سال علاقمو از وبلاگ نويسي از دست بدم :wacko:

حالا مي خواستم ببينم نظر شما چيه كه من همه ي مطالب سايتمو روي يه وبلاگ بريزم و اون نيوك را پاك كنم ؟

سيستم وبلاگ هم دوست دارم يه چيزي مثل ميهن بلاگ باشه ... شما چي رو پيشنهاد مي كنيد ؟

خود ميهن بلاگ !!‌؟
ورد پرس يا موويبل تايپ ؟ چراشو هم بگيد ممنون مي شم ؟

و يه چيز ديگه ... بعدا كه ميشه روي همون وبلاگ يه انجمن نصب كرد ؟ phpbb رو مي گم ! بهتر از اون چيه ( بهتر از phpbb )

راستي آدرس سايتم اينه : ParsiKade.Net

:)

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
اگه نیوک خروجیه آر اس اس داره میتونی ایمپورت کنی تو ورد پرس
انجمن هم سلیقه ایه .. تو مجانی ها مای بی بی بد نیست

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
آها مرسي ... من از توي خود Fantastico ي CPanel نصبش كردم ... ببينيد مشكلي نداره :

www.parsikade.net/blog

حالا يكي بگه قالب فارسي كجا هست ؟

چه جوري مدريتمو فارسي كنم ؟

چه جوري مي تونم قالبو اديت كنم گرافيكي ؟ ( عين قالب هاي وبلاگ ها مثل ميهن بلاگ كه با Front Page اديت ميشه ... ؟ )

ممنون !

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
همه این سوال هایی که کردی قبلا" پاسخ داده شده است ، سرچ کنید .

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
مملی آنلاین عزیز قبول کن کار خیلی سختیه سرچ کردن فارسی توی یه فروم بزرگی مث پی تی اونم به زبان فارسی.
آها مرسي ... من از توي خود Fantastico ي CPanel نصبش كردم ... ببينيد مشكلي نداره :

www.parsikade.net/blog

حالا يكي بگه قالب فارسي كجا هست ؟

چه جوري مدريتمو فارسي كنم ؟

چه جوري مي تونم قالبو اديت كنم گرافيكي ؟ ( عين قالب هاي وبلاگ ها مثل ميهن بلاگ كه با Front Page اديت ميشه ... ؟ )
ممنون !
خوب وقتی نوشته با موفقیت نصب شد و میبینی درسته و میتونی واردش هم بشی درسته دیگه:دی
قالب فارسی هم 3-4 تا سایت بودن که قالب فارسی میکردن بهترین کار به نظرم سرچ کردنه ولی فارسی کردن یه قالب انگلیسی هم کار سختی نیست و به نظر من دنیال قالب انگلیسی بگردی خیلی گزینه های بیشتر و بهتری داری.
http://wp-persian.com وردپرس فارسی به مدیریت علی ستاری
قالبهای وردپرس خیلی ساختار حالب با قابلیت انعطاف بالا داره ولی ادیتش هم به راحتی قالب میهن بلاگ نیست که فقط یه کد داشته باشه. بسته به قالبش به چن قسمت تقسیم میشه. یعنی قالب فقط ممکنه 7-8 تا فایل کد داشته باشه.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
کار سختی نیست , مگه چند تا تاپیک هست برا ورد پرس .
دیگه نصب و قالب چندین بار جواب داده شده , در ضمن قالب هم استیکی شده تاپیکش .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا