آژانس هواپیماییexchanging

تبديل قالب Table به DIV

شروع موضوع توسط mohsenshahbazi ‏3 اکتبر 2005 در انجمن CSS

  1. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام

    آهای پسر ...:blink:
    شمایی که میگی تیبل بیس طراحی نکن ...
    من یه قالب با فتوشاپ دارم که اتوماتیک با تیبل داده بیرون حالا چه حوری میتونم به دایو اونو تبدیل کنم ...
    منظورم ایجاد تصاویر بک گراند برای سل ها و غیره ...;)


    محسن
     
  2. Aidin Sabetian

    Aidin Sabetian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    No longer a member.
     
  3. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    شما اصلا اون رو ول كن !!! اگه كار با DIV رو بلدي ... بشين اول با DIV همه چيز رو بساز ... ( با DIV هاي خالي ... و Border بده كه ببيني چي كار داري ميكني ) بعد كه تموم شد .. توش رو با عكس ها و نوشته هات پر كن !
    همونطور كه آيدين عزيز گفت ... بذار اينجا فايل ت رو كه بهتر بشه كمك كرد.
     
  4. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    البته من با دیو تقریبی بلدم کار کنم (تا اونجایی یادگرفتم که به دردم میخورد!)

    اما مشکل من اینه که قرار دادن دیو ها مثل جدول به اون راحتی نیست گرچه از فلوت هم استفاده میکنم اما باز یه کم سخته ...

    یه مشکل دیگه هم هست ...
    من هر کار میکنم این دیو ها برد نشون نمیدن ...نمیدونم چی جوریه ..؟
    مگه با اینا نیست :
    border-top
    border-right
    و ...

    و باز هم ممنون اما میخوام خودم شخصا این کارو انجام بدم ...وهمراه با راهنمایی های شما اساتید ...
    شاید ما هم یه چیزی تو این مخ اکبندمون فرو بره (گرچه نرود میخ آهنین در سنگ) ...

    فعلا
    محسن
     
  5. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    خب اينطوري بهتره ! اگه چيزي ياد بگيري ديگه يادت نميره !

    شروع كن ... مشكلاتت رو بگو ... بي جواب نميمونه ... اوليش border

    ساده ترين راهش اين :

    Border : 1px solid black

    يعني قطر خط 1 پيكسل باشه ... خط مستقيم باشه ( يعني نقطه چين و خط چين و اين چيزا نباشه ... ) مشكي هم باشه !

    اوني كه گفتي هم ميشه ! يعني براي 4 طرف ( بالا پايين چپ راست ) تك تك ميتوني مشخصات بدي ... ولي اينطوري هر 4 طرف رو يه چيز در نظر ميگيره.
     
  6. Aidin Sabetian

    Aidin Sabetian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    No longer a member.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    ايدين جان ميشه 100 يا 101 ؟! ( اگه 4 طرف 1px باشه )
     
  9. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    چون شك داشتم امتحان كردم.
    اين اندازه اي كه بالاش زده خط كش PhotoShop هست ... كه كپچر گرفتم ... كدش رو هم پائين ش گذاشتم .

    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

  10. Aidin Sabetian

    Aidin Sabetian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    No longer a member.
     
  11. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    جوون باید برای اینکه راحت و بدون اعصاب خوردی CSS Based (نه DIV Based) طراحی کنی باید حداقل به عناصر عمومی HTML/XHTML و خصوصیات پایه ای در CSS به خصوص مبحث Positioning تا حدودی تسلط داشه باشی...

    (سخنی از عمه عروس ! :D )
     
  12. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    بعدشم بهتره از ابتدا و در هنگام انجام طراحی گرافیکی کار به فکر عاقبتش و پیاده سازی و کد نویسیش هم باشی ...
    بعضی وقتا یک قوسی که یک پیکسل از کادر خارج شده باشه یا یک کادر و شکل بیجا کلی وقت و انرژی آدم رو برای کد نویسی میگیره ;)
     
  13. Aidin Sabetian

    Aidin Sabetian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    No longer a member.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Aidin Sabetian

    Aidin Sabetian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    No longer a member.
     
  16. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    آيدين جان حق با شما بود ... من DOCTYPE رو وارد نكرده بودم ... ممنون.
     
  17. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    منظورم از اون جمله این بود که غیر از DIV هم کلی Element در HTML/XHTML داریم که میشه ازشون استفاده کرد تا طراحی استاندارد و مفهومی باشه ;)

    برای لیست مقاله هم چشم .. از توی لینکدونیم و Favorites هام در میارم لیستشونو
     
  18. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    تشکر از این همه راهنمایی های کاربردی ...
    منDoctype رو به این صورت درج کردم .. :
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    فکر میکنم مشکلی از این نظر نباشه .
    اما یک مورد این که من دارم فعلا شروع میکنم تا بتونم به Element ها تسلط پیدا کنم و فکر میکنم بهتره قدم به قدم برم جلو ...

    حالا من یک مشکلی دارم ...
    من تقریبا کار قالب بندیش تموم شده اما مشکلاتی تو استایل متون هست مثلا :
    من اندازه رو گذاشتم برای لینکها رو 11 و روی لوکال درسته اما روی وب از این استایل خارج میشه ...
    نمونه ای که این مشکل رو داره اینجاست ...
    http://digitall-zone.com/indexn.php
    و تصویری که روی لوکال هاست هست اینجاست :
    [​IMG]

    البته قالب بندی تو این صفحه نیست ها اینجا فعلا مشکل استایل هست ...

    محسن
     
  19. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    اون قضیه لوکال و سایت رو فعلا فراموش کن !

    توی کد نویسی CSSات این قسمت هست که اشتباهه :

    HTML:
    a:link {
    	text-decoration: none;
    	font-size:"9px";
    	color : #eeeeee;
    	}
    باید اینجوری باشه :
    HTML:
    a:link {
    	text-decoration: none;
    	font-size: 9px;
    	color : #eeeeee;
    	}
    بعدم پاینتر برای لینکها از تگ Font Face استفاده کردی که اشتباهه و غیر استاندارد.

    و مهمتر از همه اینکه توی کدنویسی عناصر از حروف بزرگ استفاده کردی ..

    آیدین جان لطفا کمی در مورد اهمیت و اصلا معنا و مفهوم DOCTYPE توضیح بدید.

    شما وقتی یک DOCTYPE بالای صفحه میزارید در واقع قبول میکنید که صفحتون رو بر اساس اون نسخه استاندارد (در اینجا XHTML 1.0 Trans ) طراحی میکنید

    وقتی عرض کردم که باید تسلط نسبی به بعضی مباحث داشته باشید برای همین بود .. ;)
     
  20. Aidin Sabetian

    Aidin Sabetian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    40
    تشکر شده:
    0
    No longer a member.
     
  21. mohsenshahbazi

    mohsenshahbazi همکار بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    4,018
    تشکر شده:
    3,858
    محل سکونت:
    اصفهان
    تشکر ...
    اون فونت فیس هم به خاطر بعضی از دخالت های بیجای فرانت پیج در صفحه است آخه بعضی جاها که کم میارم میرم تو فرونت بهش ور میرم :blink: ...

    در مورد اون داک تایپ هم آخه چی کنم حالا شما که یه روزه همه رو یاد نگرفتی ...
    من هم یواش یواش باید راه بیوفتم ...
    منبعی در مورد داک تایپ هم اگر هست ممنون میشم معرفی کنید ...

    محسن
     
  22. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    منم نگفتن یک روزه یاد گرفتم یا خدایی نکرده خیلی بلدم !
    بهتره هماهنگ و همراه با فعالیت و طراحی منابع و مقالات مربوطه هم مطالعه کنید ...
    اولین و بهترین و کاملترین منبع خوده W3C هست :
    http://www.w3.org/TR/CSS21/
    http://www.w3.org/MarkUp/
    http://www.w3.org/TR/xhtml1/
    و ...