تبديل PHPBB به VBulletin

شروع موضوع توسط scooter_666 ‏3 آگوست 2004 در انجمن vBulletin و IPB

  1. scooter_666

    scooter_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    سلام
    احسان جان ميدونم كه قبلا خودت هم از Phpbb استفاده ميكردي
    ميخوام بدونم چطوري ميتونم من PHPBB به VBulletin تبديل كنم
    من برنامه Importer رو دارم ولي وقتي ميريزم رو سايت ارور ميده
    ميشه طريقه استفاده از اين برنامه رو توضيح بدي
    ممنون ميشم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,620
    محل سکونت:
    Internet
  4. scooter_666

    scooter_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    احسان جان ممنون كه جواب دادي
    داشتم نا اميد ميشدم
    آقا من اين فايلهاي مربوط به Impex رو ريختم رو سايت
    و منوي مخصوص Import/Export اضافه شده
    ولي وقتي روش كليك ميكنم اين ارور رو ميده
    من تمام تغيرات رو سايت را دادم فقط مونده اين كار
    اگه اين كار نشه تمام كارايي كه كردم دود ميشه . چون بايد برگردم رو همون Php
    آخه الان سايت تقريبا 820 نفر عضو داره
    كارم لنگه همين كاره . اگه ميشه يه راهنمايي كن
    در ضمن من كد نويسي بلد نيستم
    اگه فايل ها مشكل داره يه لطف كن فايلهاي سالمش رو كه فكر كنم داشته باشي رو به من بده
    خيلي خيلي ممنون
    فقط اگه ميشه زود جواب بده
    مرسي و خداحافظ .

    عباس
     
  5. demon_da

    demon_da Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    آقا اين ايمپورتر رو مي شه به ماهم بدي؟
    ممنون.
     
  6. Neon

    Neon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    منم لازمش دارم بفرست بياد.
     
  7. scooter_666

    scooter_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    دوستان من با قوانين اين انجمن آشنايي ندارم
    اگه احسان جان اجازه بدن من ميزارم :)
    چون اين برنامه پوليه .
    اگر هم كسي به من كمك كنه يك تبليغ مجاني تو سايت من داره :rolleyes:
    آدرس سايت من : Http://www.mahvareh.net

    موفق باشيد .
     
  8. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,382
    تشکر شده:
    1,596
    ImpExFunction.php در مسیر مورد نظر وجود نداره. ایراد کار فقط همینه. اصلا این فایل رو دارید یا نه؟
     
  9. scooter_666

    scooter_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    اين فايل هست ولي نميدونم چرا نميره از روش بخونه
    جالبه كه تو كامپيوتر اين ارور رو نميده و فقط نميتونه به DB اتصال بر قرار كنه
    ولي رو سايت همون فايلها اين ارور رو ميده
     
  10. scooter_666

    scooter_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,620
    محل سکونت:
    Internet
    والا این خطا میگه که این فایل سر جاش نیست:
    /home/mahvareh/public_html/VB/impex/ImpExController.php
    به بزرگی و کوچکی حروف هم دقت کن.

    در ضمن اگه کسی لینک یا اون برنامه ایمپورتر رو میخواد مستقیم اینجا ننویسه و از طریق ایمیل یا PM با هم تماس بگیرید.
     
  12. scooter_666

    scooter_666 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    احسان جان توي فايلهاي اين ايمپورتر كدوم را بايد تغيير بديم ؟
    من ImpExConfig.php را تغيير دادم
    و فكر كنم فايل ايندكس هم بايد تغيير بدم
    ميشه بگي چطوري آدرس بدم ؟
    آدرس سايت من اينه : Http://www.mahvareh.net/VB/
    با اين آدرس سايت به نظرت اون ارور درسته ؟

    ممنون ميشم راهنمايي كني
     
  13. سياست

    سياست Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    در صورت امكان دستورالعمل استفاده از اين برنامه impex را بفرمائيد خصوصا تنظيمات اوليه آن چون بنده تا اين مراحل زير پيش رفتم

    [​IMG]
    و

    [​IMG]

    ولي در اين قسمت مشكل ايجاد ميشود:

    [​IMG]

    بطور مثال عليرغم اينكه ديتا بيس و جداول Phpbb موجود است نوشته ميشود:

    ImpEx Database errormysql error: Invalid SQL:
    SELECT * FROM users
    ORDER BY user_id
    LIMIT 0,500

    mysql error: Table 'phpbb219.users' doesn't exist

    mysql error number: 1146

    Date: Friday 28th of April 2006 1131 AM
    Database: phpbb219
    MySQL error: Table 'phpbb219.users' doesn't exist

    در صورت امكان راهنمائي لازم در اينخصوص مبذول نمائيد.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون