آژانس هواپیماییexchanging

تبدیل تقویم میلادی به شمسی ( نوع جدید )

شروع موضوع توسط skh ‏28 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    با سلام

    من دارم رو یک سیستم کد باز محتوای الکترونیکی کار می کنم . می خواستم ببینم چجوری می شه تقویمش رو شمسی کرد . اصلا چنین چیزی امکانپذیر هست ؟ خود صاحب نرم افزار به من آدرسی داده که باید دیتا های اونجارو تغییر بدی . یکی از developer ها هم این صفحه دیدنش رو پیشنهاد کرده اما من نبفمهم باز . http://www.farsiweb.info/jalali/jalali.phps
    لطفا کمکم کنید .
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  3. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    عزیز من من همشو دیدم نشده . یه توضیح کامل می خوام و دقیق . خیلی هم مهمه واسم .
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  5. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    ببین . من فایل رو گرفتم . حالا کجای فایلهای cms بزارم . یکم کمکم کنید .
     
  6. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    ميلاد يكي گزاشته بود
    كار باهاش هم ساده بود
    فقط مينويسي
    jdate(felan)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    یکم لطفا کامل توضیح بدین .
     
  9. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    گمش كردم لينك رو
    تو گوگل هم گشتم پيدا نشد:(
    رو هاردم ولي هست خواستي بگو ولي تو نت پر هست ها
     
  10. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    خوب همون که تو هاردته بده دیگه . ثواب می کنی ها .
     
  11. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
  12. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
  13. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    ممنون . بزار امتحان کنم . اگه مشکلی بود مطرح می کنم .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    این بهترین تابعی هست که میتونی پیداش کنی
    از این بالاتر نداریم
    کد:
    jdate();
    jmaketime();
    jgetdate();
    
     
  16. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    آقا سالار من این رو کجای پرتالم بزارم آخه .
     
  17. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    هر جا date() دیدی !
    یعنی هر جا که میخوای تاریخش و شمسی کنی باید از jdate استفاده کنی .
     
  18. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    یعنی هر جا که من تابع date رو دیدم بجاش بزارم jdate . درسته ؟
     
  19. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    اره!!!!!!به همين راحتي
     
  20. skh

    skh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    590
    تشکر شده:
    0
    بزارین امتحان کنم تا بگم .
     
  21. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره هر جا date دیدی به jdate هرجا mktime دیدی به jmaketime و هرجا getdate دیدی به jgetdate تبدیل کن!

    (البته فقط توابع رو تغییر بده!)
     
  22. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    البته نوع دیگه هم داره که خودم درست کردم ( یعنی فقت 2 تا حرفو تغییر دادم [​IMG] )
     

    فایل های ضمیمه:

    • jdf.zip
      اندازه فایل:
      3.8 KB
      نمایش ها:
      83