• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل سیم کارت اعتباری ایرانسل به دائمی

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوستان هر کی میخاد در عرض کمتر از 2 هفته سیم کارت ایرانسل اعتباریش رو به دائمی تبدیل کنم با قیمت ارزان پ.خ بده

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
سلام
دوستان هر کی میخاد در عرض کمتر از 2 هفته سیم کارت ایرانسل اعتباریش رو به دائمی تبدیل کنم با قیمت ارزان پ.خ بده

يكم توضيح بده درباره اش:قيمت

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
چند میشه ؟

IMB1908

Registered User
لایک‌ها
0
يعني چي؟

اين كار اصلا به كمك كسي نياز نيست. اگر كسي بخواد سيمكارت دائميشو به اعتباري تغيير بده ايرانسل اين امكان رو قرار داده. ميتونيد تو گوگل هم جستجو كنيد. براي اينكار بايد 145 هزارتومن شارژ تو حسابتون باشه بعد با گرفتن كد #4*7*140* خطتون به دائمي تغيير ميكنه.

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
يكم توضيح بده درباره اش:قيمت

پ.خ داده شده

پ.خ داده شده
يعني چي؟

پ.خ داده شده
اين كار اصلا به كمك كسي نياز نيست. اگر كسي بخواد سيمكارت دائميشو به اعتباري تغيير بده ايرانسل اين امكان رو قرار داده. ميتونيد تو گوگل هم جستجو كنيد. براي اينكار بايد 145 هزارتومن شارژ تو حسابتون باشه بعد با گرفتن كد #4*7*140* خطتون به دائمي تغيير ميكنه.

در جواب شما دوست عزیز بله حق با شماست من کار غیر قانونی انجام نمیدهم با مقدار شارژی که دارم و میخام از دستشون خلاص شم این کارو انجام میدهم

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
منم توضیح بیشتر لطفا

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
بابا خب تو همین تاپیک بگو دیگه هی پخ نزن هم وقتت کمتر مصرف میشه هم ما اعصابمون خورد نمیشه

sent from my goshi :D

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

یه توضیحی هم به من بده

مرسی

منم توضیح بیشتر لطفا

بابا خب تو همین تاپیک بگو دیگه هی پخ نزن هم وقتت کمتر مصرف میشه هم ما اعصابمون خورد نمیشه

sent from my goshi :D

با سلام خدمت همه دوستان
در مورد اینکه چگونه سیم کارت اعتباری ایرانسل رو به دائمی تبدیل میکنم باید عرض کنم که بنده مقدار زیادی شارژ دارم و چون هزینه تبدیل سیم کارت اعتباری ایرانسل بنا به گفته سایت ایرانسل 117 هزار تومان می باشد
من با هزینه 90 هزار تومان این تبدیل رو انجام میدهم

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سيمكارت دائمي مگه75نيست؟اعتباريم 5تومن؟

من در مورد تبدیل اعتباری صفر به دائمی صفر میگم از قیمت کار کرده خبر ندارم قیمت رو از سایت ایرانسل ور داشتم و این توضیحان رو دادم

بالا