nexpay

تبدیل عدد به عکس

شروع موضوع توسط iransbs ‏9 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    سلام
    بچه من می خوام یه کاری کنم که مثلا اگر نوشتم 1 بشه 1.gif اگر نوشتم 11 بشه 1.gif 1.gif به این صورت
    اگر در قسمت اسکریپ های آماده ننوشتم برای این بود که می خوام یکم توضیح هم در مورد این کار بدید برای یه کانتر می خوام
    یا دتون نره به این صورت می خوام از کد های دیگه نه
    مثلا شاید یه وقت خواستم طوری کنم که بجای 1 بنویسه "بهرام"

    ممنون توضیح بدید :wacko:
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    چیز !
    من نفهمیدم ! یکم بیشتر توضیح میدی؟
     
  3. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
  4. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  5. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    اگه منظورتو درست فهمیده باشم
    من می تونم این کار رو برات انجام بدم.
    مثل آبخوردن.
    :happy:
    تو می خوایی یه نوشته رو تبدیل به عکس کنی ؟
    یه کم دقیق تر توضیح بده.

    راستی آقای PersianPC لطف کردن این لینک رو گذاشتن ولی تو اون لینک به صورت تقلبی کار میکنه !
    یعنی یجا عکسها گذاشته و اون فقط اونا رو پشت سر هم می زاره ! و هیچ عکسی رو تولید نمی کنه !
    و برای همین هم کد هاش زید می شه و فقط به چاپ شماره ها محدود می شه.
    ولی این که من بلدم خود PHP عکس رو تولید می کنه (بدون منبع قبلی) و هر چی بخوای تو عکس می تونی بنویسی.

    ;)
     
  6. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    اوهوم ، همینجوری کار میکنه که شما گفتید ، خوب برای هرکاری بسته به نیازش ، میشه از راه های متخلفی عمل کرد ، این روش بار کمی رو سرور داره ، ولی خوب کمی محدود است ، اما روش شما بار بیشتری روی سرور ایجاد میکنه ولی در عوض محدودیتی نداره ...
     
  7. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    نه ببنید
    من مي خوام كار كنم كه مثلا اگر $num بود 22 بشه 2.gif و 2.gif حالا و منظور یه چیز دیگه بود
    من به این صورت می خوام و اینکه کلا یه عدد یا یه حرف تبدیل بشه به یه چیز دیگه مثلا iransbs بشه bahram به این صورت واضح نبود بازم بگم
     
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فکر کنم منظورت این بود که بیایم به هر حرف یه عدد بدیم ! مثلا b بشه 2 !
    a بشه 1 !
    که بعد نوشتیم 2121 بنویسه baba !
    درسته؟
     
  9. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مشكلش رو با بافر حل كردم!
    كاري كردم كه توي صفحه هرچي عدد باشه ( كه بالاي صفحه تعيين ميكني ) به معادلش ( كه بازم خودت تعيين ميكني ) تبديل بشه!
    هرچي... يعني فرق نداره كه HTML باشه یا PHP یا TEXT :blink:
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    او !
    چجوریاس این قضیه ؟
    سرو تهش رو معلوم کن !
     
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    او کی!
    ببین:
    PHP:
    <?php

    error_reporting
    (E_ALL E_NOTICE);

    $words = array(
                
    "Windows",
                
    "Linux",
                
    "Macintosh"
            
    );

    function 
    sensor($buffer){
        global 
    $words;
        return 
    str_replace($words"[censored]"$buffer);
    }

    ob_start("sensor");

    //~~~~~~~~ Content
    echo "Down with Windows!<br>";
    echo 
    "Linux is the Best!<br>";
    //~~ END

    ob_end_flush();
    ?>
    این کد این خروجی رو در پی داره:
    کد:
    Down with [censored]!
    [censored] is the Best!
    
    گرفتی؟
    قضیه فیساخورش (Buffer) :blink: رو از توی کتاب WROX یافتم! و خودم به فکر این موضوع افتادم!
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooookey

    ایول آقا سالار

    خوب آقای iransbs حالا این چه ربطی به عکس داشت ؟ :happy:
    الکی مخ ما رو گیج می کنی :blink:

    :D
     
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    چي نوشتي كه پاكش كردي؟؟؟ :blink:
    در ضمن اين خيلي ربط داره
    ميخواد اگه توي صفحه مثلا 1 وجود داشت بشه 1.gif !
     
  16. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :lol:
    من چیزی پاک نکردم، تازه اضافه هم کردم :happy:
    در مورد عکس هم Okey

    راستی اینو بدون بافر هم خیلی ساده می شد حل کردااا
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal