آژانس هواپیماییexchanging
  1. Mohsen-6558

    Mohsen-6558 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    612
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    اردبیل
    با سلام
    قطعه ای می خوام که بتونم PCI رو به SATA تبدیل کنم
    خروجی های مختلفی داره یکی هست که با وصلش به PCI دو تا خروجی SATA داره و میگن تا دوازده تا هست
    می خواستم ببینم کسی از دوستان از این داره؟
     
  2. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    اونی که من دارم پشت کیس نصب میشه اما به PCI متصل نمیشه و به جاش با همون کابل ساتا به مادربرد متصل میشه
    فقط خود ساتا نیست که
    شما برای استفاده از هارد نیاز به برقش هم داری!!!
     
  3. Mohsen-6558

    Mohsen-6558 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    612
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    اردبیل
    Sata Hub هستش؟
     
  4. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    محسن جان من فردا میخوام برم مرکز فروش قطعات یه آمار برات میگیرم

    هرکی داشت شمارشو میگیرم خودت مستقیما باهاشون صحبت کن;)
     
  5. Mohsen-6558

    Mohsen-6558 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    612
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    اردبیل
    از لطفتون متشکرم.
     
  6. ahmad_ebra

    ahmad_ebra Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    5,548
    تشکر شده:
    250
    محل سکونت:
    پایتخت فرهنگ و تمدن صفاهان
    سلام آقا محسن
    توی بازار دیدم
    2تا ساتا داشت و raid هم ساپورت میکرد و خودش بایوس داشت که
    بدون درایور راه اندازی میشه و ویندوز هم بدون دیسکت روش نصب میشه
    اگه میخواین تا واستون بخرم و پست کنم ..SATAII هم ساپورت میکنه

    18+2=20 تومن
     
    Last edited: ‏10 ژانویه 2010
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. frog

    frog Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    30
    اگه از این قطعات می گیره ، حواست باشه ، در مورد مدلی که ساتا رو ساپورت می کنه ، دقیق اطلاع ندارم ، ولی من برای usb2 گرفتم، هر کاری کردم سرعتش همون usb 1 f,n .

    برای فکر کنم کانکتور برای برقش هم داره .
     
  9. losts

    losts Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2008
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    11
    تو پاساژ ولیعصر اگه اسمش رو درست یادم باشه همون که روبروی ایرانه فروشگاه شبکه D-Link یه مدل من گرفتم که هم 2 تا ساتا داره هم یه IDE رو اسلات PCI هم نصب میشه به ثیمت 18 تومن البته من برای Raid کردن گرفتم که خودش گفت میشه ولی پرت گفته بود به هر حال اونجا پیدا میشه.