• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات ارزان در گوگل

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
من چند تا پست رو دیدم اینجا که برخی افراد اقدام به فروش اکانتهای تبلیغ در گوگل و یا کوپن و کارت به منظور ساخت اکانت ادوردز نموده اند.

با توجه به اینکه ساخت اکانت ادوردز نیازمند دانش و داشتن تجربه بوده و اکثر اکانتهایی که توسط افراد با تجربه ناکافی در این زمینه ساخته می شوند به دلیل عدم

رعایت قوانین گوگل ساسپند شده از طرف دیگر با توجه به اینکه در چند ماه اخیر با توجه به تغییر در بخشی از سیاستهای گوگل فعال کردن تبلیغ در اکانتهای کوپنی تا حدودی

مشکل شده است
نتیجتا در صورتیکه حتی اکانت آماده در اختیار دارید توصیه می گردد شخصا اقدام به ایجاد تبلیغ در آن ننموده و ریسک ساسپند شدن اکانت را

متحمل نشوید
.

در حال حاضر ما با حدود 3 سال تجربه در این زمینه کلیه این موارد را برای شما انجام می دهیم یعنی تبلیغتان را در اکانتهای کاملا مطمئن و قانونی فعال کرده و شما

دیگر نیازی به دانستن قوانین گوگل و درگیر شدن با سایر مسائل و مشکلات نخواهید داشت ، بلکه کلیه کارها را به ما خواهید سپرد ، ما تبلیغ را برایتان فعال نموده و در آخر

زمان به اتمام رسیدن بودجه آن به شما گزارش خواهیم داد.

ما از کلیه تجربیات خود جهت فعالسازی تبلیغ شما در گوگل استفاده خواهیم کرد معهذا در صورتیکه حتی وبسایتی که برای تبلیغ در اختیار ما گذاشته می شود محتوایی خلاف

سیاستهای گوگل (Google Policy) داشته و منجر به ساسپند شدن اکانت ما گردد شما متحمل هیچگونه زیانی نشده و اصل پول به شما عودت داده خواهد شد

پس هیجگونه ریسکی متوجه شما نخواهد بود.

در حل حاضر قیمتها به شرح ذیل می باشد :

تبلیغ به میزان 50 دلار در گوگل ====== 42000 تومان

تبلیغ به میزان 100 دلار در گوگل ====== 80000 تومان

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
کلا تمامی اکانت ها چه با کوپن چه بدون ان شدیدا بررسی میشن اینم به این علت هست که گوگل اعلام کرده کلیه سایت ها و موارد تبلیغی برند گوگل بوده و به عنوان گلچین ! نمایش داده می شن
تمامی موارد درون ریز و برون ریز باید در مورد اگهی صدق کنه تا گوگل بشه خودش مبحثی داره به نام سیو ادوردز!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من یه محصول رو میخوام تبلیغ کنم ارشیو موسیقی هستش اصلا از گوگل ادوردز هم سر درنمیارم

فقط میخوام وقتی یه نفر چندتا کلمه رو ( مثله دانلود آهنگ و...) رو تو گوگل سرچ میکنه لینکه سایتم نشون داده بشه

اکانتو کوپنو این چیزام متاستفانه سر درنمیارم:D

شرایطش چه جوری میشه؟

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
من یه محصول رو میخوام تبلیغ کنم ارشیو موسیقی هستش اصلا از گوگل ادوردز هم سر درنمیارم

فقط میخوام وقتی یه نفر چندتا کلمه رو ( مثله دانلود آهنگ و...) رو تو گوگل سرچ میکنه لینکه سایتم نشون داده بشه

اکانتو کوپنو این چیزام متاستفانه سر درنمیارم:D

شرایطش چه جوری میشه؟

من دقیقا همین کاری رو که می خواین انجام میدم براتون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کمتر از 50 دلاری ندارید؟ برای تست میخواستم ببینم چجوریاست اگه تاثیرش خوب باشه اونوقت مبلغ بالاتر بگیرم.
اصلا هم نمیخوام برای فارسی ها نمایش داده بشه.

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام.

آقا يك شماره تماس فوري و نحوه تهيه را PM كنيد ؟

با تشكر.

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
آقا تل بده به من کارت دارم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
درود
بچه های اینجا کسی با شما کار کرده ؟
جهت بررسی عملکرد شما میخوام ببینم راضی بودن یا نه
ممنون

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
دوست عزیز با شما تماس گرفتیم جواب ندادید

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
ببخشید احتمالا متوجه نشدیم

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
سلام
به صورت تضمینی انجام میدید؟
یعنی اینکه من هزینه رو به شما میدم و شما خودتون باقی کارها از جمله ساخت اکانت و تبلیغات رو فعال کنید و تنها بعد از پایان گزارش رو میخوام.

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
به صورت تضمینی انجام میدید؟
یعنی اینکه من هزینه رو به شما میدم و شما خودتون باقی کارها از جمله ساخت اکانت و تبلیغات رو فعال کنید و تنها بعد از پایان گزارش رو میخوام.

بله همینطور هست ;)

بالا