• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات هدفمند پیامکی

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام،
امروزه ارسال پیامک های تبلیغاتی یکی از متداول ترین و ارزان ترین راه های تبلیغ مشاغل، محصولات، خدمات و ... است.
شرکت های زیادی در حال حاضر اقدام به ارائه سرویس های ارسال پیامک های تبلیغاتی انبوه میکنند، این شرکت ها با پیشنهاد ارسال پیامک های تبلیغاتی شهر به شهر و منطقه ای، مشتریان زیادی را جذب کرده اند.
یکی از اصلی ترین معایب ارسال پیامک تبلیغاتی با استفاده از روش های مذکور (شهر به شهر و منطقه ای) این است که شما میبایست هزینه زیادی برای ارسال پیامک در یک طیف وسیعی از افراد را بدهید که مطمئنا درصد بالایی از دریافت کنندگان این پیامک ها مخاطبین شما نیستند.
ایراد دیگر این روش ایجاد مزاحمت و نارضایتی برای دریافت کنندگان پیامک ها میباشد. که در صورت شکایت حقوقی آنان، مخابرات مجبور به پیگیری میباشد و برای شما و کسب و کارتان مشکلاتی پیش خواهد آمد!

ما این افتخار را داریم که با برداشتن گامی نو در این صنعت، مشکلات ذکر شده را برطرف کرده ایم.
کاربران زیادی به صورت روزانه وارد این وبسایت میشوند و با میل خود ثبت نام میکنند. این افراد در هنگام ثبت نام اطلاعاتی از جمله شماره تلفن همراه، سن، جنسیت، تحصیلات، شغل و علاقه مندی های خود را در اختیار ما قرار میدهند و به ما این اجازه و حق را میدهند که برایشان پیامک های تبلیغاتی مرتبط با علایقشان ارسال کنیم.
فرض کنید شما صاحب یک موسسه آموزش کنکور هستید. قصد انجام تبلیغات پیامکی برای جذب نوجوانان به موسسه خود را دارید. کدامیک از روش های زیر برای شما به صرفه تر است ؟
1- پرداخت هزینه ارسال پیامک های تبلیغاتی به کلیه دارندگان تلفن همراه ساکن در شهر خود
2- پرداخت هزینه ارسال پیامک های تبلیغاتی به نوجوانان دبیرستانی ساکن در شهر خود

نرخ ها :
attachment-87613-tarefe.jpg

Last edited:

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
ببخشید نرخ ها بالاست
شما اول با نرخ کم باید شروع میکردید تا اثر تبلیغات معلوم شود و بعد نرخ ها رو بالا می بردید
میدونم هزینه کاربر باید بدید ولی...
یه سوال دیگه الان مثلا من بخوام یه تبلیغ برنامه نویسی بکنم چطوری متوجه بشم چند تا کاربر توی این زمینه دارید؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
ببخشید نرخ ها بالاست
شما اول با نرخ کم باید شروع میکردید تا اثر تبلیغات معلوم شود و بعد نرخ ها رو بالا می بردید
میدونم هزینه کاربر باید بدید ولی...
یه سوال دیگه الان مثلا من بخوام یه تبلیغ برنامه نویسی بکنم چطوری متوجه بشم چند تا کاربر توی این زمینه دارید؟
هزینه هایی که اول تعیین کرده بودیم بالاتر بودن!
باور بفرمایید اگه کمتر از این مبالغ برامون به صرفه بود پایین میاوردیم!
-----
اول عضو بشید تو قسمت تبلیغ دهنده.
بعد از فعال سازی از طریق ایمیل وارد پنل بشید.
بعد به قسمت ثبت سفارش مراجعه کنید.
کافیه فیلدهایی که میخواید رو پر کنید، در انتهای فرم بر روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید و ...

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
هزینه هایی که اول تعیین کرده بودیم بالاتر بودن!
باور بفرمایید اگه کمتر از این مبالغ برامون به صرفه بود پایین میاوردیم!
-----
اول عضو بشید تو قسمت تبلیغ دهنده.
بعد از فعال سازی از طریق ایمیل وارد پنل بشید.
بعد به قسمت ثبت سفارش مراجعه کنید.
کافیه فیلدهایی که میخواید رو پر کنید، در انتهای فرم بر روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید و ...

خوبه
ولی پشنهادم اینه که توی سایت امکان رو فراهم کنید که تبلیغ دهنده قبل از ثبت نام ! بتونه متوجه بشه تو حوزه کاری که داره چند نفر فعال هستند
امیدوارم در این زمینه موفق باشید و بی رقیب

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
خوبه
ولی پشنهادم اینه که توی سایت امکان رو فراهم کنید که تبلیغ دهنده قبل از ثبت نام ! بتونه متوجه بشه تو حوزه کاری که داره چند نفر فعال هستند
امیدوارم در این زمینه موفق باشید و بی رقیب
ممنون بابت پیشنهادتون. :happy:
حتما این کارو انجام میدیم.

تبریک بابت افتتاح سایت !

امیدوارم بتونین موفق باشین
ممنون. :)
-----------------

این مورد رو یادم رفت بگم :
شاید دوستان فکر کنن که چون سیستم تازه شروع به کار کرده، تعداد کمی کاربر داره!
ولی بالغ بر 20 هزار نفر در سیستم ثبت نام کرده اند تا به این لحظه!

برای عضویت در سایت هم از این لینک میتوانید اقدام کنید : عضویت تبلیغ دهنده

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
تعرفه ها بالاست وگرنه بهتون تبلیغ می دادم

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
می خواستم برای تست یه تبلیغ بدم اما دیدم پرداخت آنلاین نداره! حوصلم نکشید...! :دی

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
راستی چند تا سوال:

- اونایی که میان عضو میشن طبیعتاً برای کسب درآمد بیشتر همه موارد رو انتخاب میکنن، در این صورت انتخاب موضوع کلاً بیخود میشه، اینو در نظر گرفتین؟

- وقتی 2 تا موضوع انتخاب میکنیم برای کسایی میفرسته که این 2 رو باهم داشته باشن یا اگه یکی از اون موضوع ها رو هم داشته باشه براش ارسال میشه؟ (اگه دومی باشه اصلا خوب نیست!)

ممنون

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
راستی چند تا سوال:

- اونایی که میان عضو میشن طبیعتاً برای کسب درآمد بیشتر همه موارد رو انتخاب میکنن، در این صورت انتخاب موضوع کلاً بیخود میشه، اینو در نظر گرفتین؟

- وقتی 2 تا موضوع انتخاب میکنیم برای کسایی میفرسته که این 2 رو باهم داشته باشن یا اگه یکی از اون موضوع ها رو هم داشته باشه براش ارسال میشه؟ (اگه دومی باشه اصلا خوب نیست!)

ممنون

فکر می کنم هر نفری که به عنوان تبلیغ گیرنده عضو میشه از موضوعاتی که میدن بیشتر از 10 تا رو نتونه انتخاب کنه که خودشون بهتر میتونن توضیح بدن.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام،
امروزه ارسال پیامک های تبلیغاتی یکی از متداول ترین و ارزان ترین راه های تبلیغ مشاغل، محصولات، خدمات و ... است.
شرکت های زیادی در حال حاضر اقدام به ارائه سرویس های ارسال پیامک های تبلیغاتی انبوه میکنند، این شرکت ها با پیشنهاد ارسال پیامک های تبلیغاتی شهر به شهر و منطقه ای، مشتریان زیادی را جذب کرده اند.
یکی از اصلی ترین معایب ارسال پیامک تبلیغاتی با استفاده از روش های مذکور (شهر به شهر و منطقه ای) این است که شما میبایست هزینه زیادی برای ارسال پیامک در یک طیف وسیعی از افراد را بدهید که مطمئنا درصد بالایی از دریافت کنندگان این پیامک ها مخاطبین شما نیستند.
ایراد دیگر این روش ایجاد مزاحمت و نارضایتی برای دریافت کنندگان پیامک ها میباشد. که در صورت شکایت حقوقی آنان، مخابرات مجبور به پیگیری میباشد و برای شما و کسب و کارتان مشکلاتی پیش خواهد آمد!

ما این افتخار را داریم که با برداشتن گامی نو در این صنعت، مشکلات ذکر شده را برطرف کرده ایم.
کاربران زیادی به صورت روزانه وارد این وبسایت میشوند و با میل خود ثبت نام میکنند. این افراد در هنگام ثبت نام اطلاعاتی از جمله شماره تلفن همراه، سن، جنسیت، تحصیلات، شغل و علاقه مندی های خود را در اختیار ما قرار میدهند و به ما این اجازه و حق را میدهند که برایشان پیامک های تبلیغاتی مرتبط با علایقشان ارسال کنیم.
فرض کنید شما صاحب یک موسسه آموزش کنکور هستید. قصد انجام تبلیغات پیامکی برای جذب نوجوانان به موسسه خود را دارید. کدامیک از روش های زیر برای شما به صرفه تر است ؟
1- پرداخت هزینه ارسال پیامک های تبلیغاتی به کلیه دارندگان تلفن همراه ساکن در شهر خود
2- پرداخت هزینه ارسال پیامک های تبلیغاتی به نوجوانان دبیرستانی ساکن در شهر خود

نرخ ها :
tx4vxjl12mhzhiszblk.jpg

(تاپیک قبلی در رابطه با افتتاح سایت بود، لطفا نگید چرا تاپیک جدید زدی)
با اینکه گفتین واستون نمیصرفه اما حداقل میتونید که اوایل مایه به مایه کار کنید تا بتونید مشتری بیشتری جذب کنید.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
راستی چند تا سوال:

ممنون
همه موارد رو نمیتونن انتخاب کنن، محدودیت وجود داره.
اشتراک میگیره! یعنی هر دو موضوع رو علاقه داشته باشن.
می خواستم برای تست یه تبلیغ بدم اما دیدم پرداخت آنلاین نداره! حوصلم نکشید...! :دی
در حال انجام کارهای اداری برای دریافت درگاه هستیم، فعلا کارت به کارت ساده ترین روشیه که موجوده!
با عرض پوزش.
تعرفه ها بالاست وگرنه بهتون تبلیغ می دادم
به پیشنهاد ویژه ای که پایین تر توضیح میدم دقت کنید
فکر می کنم هر نفری که به عنوان تبلیغ گیرنده عضو میشه از موضوعاتی که میدن بیشتر از 10 تا رو نتونه انتخاب کنه که خودشون بهتر میتونن توضیح بدن.
حداقل 10 و حداکثر 20 مورد.

-----------

پیشنهاد ویژه به تبلیغ دهندگان :
کلیه سفارشاتی که تعدادشان از 999 بیشتر باشد و تا تاریخ 10 مرداد ثبت شوند، متن آن سفارشات به مدت 24 ساعت در هدر سایت درج میشود!

تعداد بازدید روزانه سایت طبق آمارگیر گوگل 80,000 عدد میباشد!

برای صحت ادعا هم میتونید به آمار الکسا مراجعه کنید که بعد از 22 روز از شروع فعالیت سایت یه کجا رسیده!

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
پیشنهاد ویژه به تبلیغ دهندگان :
کلیه سفارشاتی که تعدادشان از 999 بیشتر باشد و تا تاریخ 10 مرداد ثبت شوند، متن آن سفارشات به مدت 24 ساعت در هدر سایت درج میشود!

تعداد بازدید روزانه سایت طبق آمارگیر گوگل 80,000 عدد میباشد!

برای صحت ادعا هم میتونید به آمار الکسا مراجعه کنید که بعد از 22 روز از شروع فعالیت سایت یه کجا رسیده!

پیشنهاد خوبیه
ولی این ترافیک بالای شما به واسطه راه اندازی سایتتون هست و ثبت نام های که داره انجام میشه و عضو گیری ها
قطعا آمار افت خواهد کرد (همانند ادگاه)
ولی شاید متنی که ارسال میشه مثلا طرف سایت نداره و داره مثلا یه مغازه رو تبلیغ میکنه پس اون بالا گذاشتنش هیچ سودی نداره براش !

پیشنهادم اینه قیمت ها رو بیارید پایین
شما مشکلتون اینه که میخواید از روز اول از توش نون بخورید
نمیشه داداش !
اگر یادتون باشه من بهتون گفتم تقریبا یه ایده مثلا شما داشتم که میخواستم پیاده کنم . تقریبا!!!
شما باید یر به یرش کنید
الان تعرفه تبلیغات برای ارسال 1000 اس ام اس 13 تومن هست که شما دارید 38 تومن میگیرد !!!!!
خیلی گرونه :D
همه فشارها داره میاد سر تبلیغ دهنده
که اینطوری بندرت کسی پیدا میشه تبلیغ بده درسته که تبلغاتتون هدفمنده ولی دیگه داری هدفمند میکنی ....:D
من میخواستم تبلیغ بدم ولی قیمت ها بالاست بی خیال شدم

پ.ن: تمام نوشته های بالا فقط یه پیشنهاد و اعلام نظر می باشد قصد هیچگونه پشیمانی برای تبلیغ دهندگان رو ندارم

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
پیشنهاد خوبیه
ولی این ترافیک بالای شما به واسطه راه اندازی سایتتون هست و ثبت نام های که داره انجام میشه و عضو گیری ها
ولی شاید متنی که ارسال میشه مثلا طرف سایت نداره و داره مثلا یه مغازه رو تبلیغ میکنه پس اون بالا گذاشتنش هیچ سودی نداره براش !

پیشنهادم اینه قیمت ها رو بیارید پایین
شما مشکلتون اینه که میخواید از روز اول از توش نون بخورید
نمیشه داداش !
اگر یادتون باشه من بهتون گفتم تقریبا یه ایده مثلا شما داشتم که میخواستم پیاده کنم . تقریبا!!!
شما باید یر به یرش کنید
الان تعرفه تبلیغات برای ارسال 1000 اس ام اس 13 تومن هست که شما دارید 38 تومن میگیرد !!!!!
خیلی گرونه :D
همه فشارها داره میاد سر تبلیغ دهنده
که اینطوری بندرت کسی پیدا میشه تبلیغ بده درسته که تبلغاتتون هدفمنده ولی دیگه داری هدفمند میکنی ....:D
من میخواستم تبلیغ بدم ولی قیمت ها بالاست بی خیال شدم

پ.ن: تمام نوشته های بالا فقط یه پیشنهاد و اعلام نظر می باشد قصد هیچگونه پشیمانی برای تبلیغ دهندگان رو ندارم
مشکل اینجاست که شما و بقیه فقط قیمت رو مقایسه میکنید!
دلیل بالاتر بودن قیمت رو حتی بهش فکر هم نمیکنید!
با این قیمت هایی که تعیین کردیم برای هر کاربر باید چند تا پیامک بره تا فقط هزینه اس ام اس های فعال سازی ای که ارسال کردیم در بیاد! سود به کنار ! از یر به یر هم یه چیزی پایین تره الآن !

کدوم شرکت رو سراغ دارید که بر اساس جنسیت پیامک بفرسته؟
کدوم شرکت رو سراغ دارید که بر اساس سن پیامک بفرسته؟
کدوم شرکت رو سراغ دارید که بر اساس تحصیلات پیامک بفرسته؟
کدوم شرکت رو سراغ دارید که بر اساس علاقه مندی ها پیامک بفرسته؟
کدوم شرکت رو سراغ دارید که به شماره های ایرانسل پیامک بفرسته (فقط بانک شماره های همراه اول رو دارن!) ؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
پیشنهاد خوبیه
در حال حاضر که آمار رو به بالا در حال رشد هست! پیشنهاد هم دائمی نیست برای یک مدت محدود هست. حالا شما بیا بزن تو سر مال!
این پیشنهاد برای جذب کسانی هست که سایت دارند و انجام این کار براشون سود داره! حالا باز شما بزن تو سر مال!
کلا فقط ایراد گرفتن بلدید! تقصیر خودتون نیست. ذات ایرانی هاست!

یارو پشت شیشه مغازش میزنه به یک کارگر ساده نیازمندم، شما میری بهش میگی من نیازی به این آگهی ندارم، برش دار؟!؟!
یکم منطقی صحبت کنید لطفا.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
در حال حاضر که آمار رو به بالا در حال رشد هست! پیشنهاد هم دائمی نیست برای یک مدت محدود هست. حالا شما بیا بزن تو سر مال!
این پیشنهاد برای جذب کسانی هست که سایت دارند و انجام این کار براشون سود داره! حالا باز شما بزن تو سر مال!
کلا فقط ایراد گرفتن بلدید! تقصیر خودتون نیست. ذات ایرانی هاست!

یارو پشت شیشه مغازش میزنه به یک کارگر ساده نیازمندم، شما میری بهش میگی من نیازی به این آگهی ندارم، برش دار؟!؟!
یکم منطقی صحبت کنید لطفا.

داداش من صرفا نظرم رو دادم
کجا زدم توی سر مال !!!!؟؟؟؟!!!

من که از کارتون هم خیلی خوشم اومده اونجای هم که دارم نقد میکنم میخوام کمکتون کنم
شما بزار به حساب زدن توی سر ایده خودتون
تمام بحث من این بود که تعرفه ها بالاست مقایسه این بود که اگه مابقی شرکت ها 13 ت میگرن نهایتش شما 10ت اضافه تر بگیرید (سود کمتر مشتری بیشتر) - در شرایطی که برای هر کاربر یه sms ارسال بشه
که شما پذیرای انتقاد نیستید
به هر حال هر کجا هستید هر کاری میکنید موفق و موید باشید

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
داداش من صرفا نظرم رو دادم
کجا زدم توی سر مال !!!!؟؟؟؟!!!

من که از کارتون هم خیلی خوشم اومده اونجای هم که دارم نقد میکنم میخوام کمکتون کنم
شما بزار به حساب زدن توی سر ایده خودتون
تمام بحث من این بود که تعرفه ها بالاست مقایسه این بود که اگه مابقی شرکت ها 13 ت میگرن نهایتش شما 10ت اضافه تر بگیرید (سود کمتر مشتری بیشتر) - در شرایطی که برای هر کاربر یه sms ارسال بشه
که شما پذیرای انتقاد نیستید
به هر حال هر کجا هستید هر کاری میکنید موفق و موید باشید
انتقادتون خیلی سفت و محکم بود!!! یه جورایی منفی بینی! من یه آفر 5 روزه دادم! شما میگی آمار میاد پایین! آخه چه ربطی داره!؟ خودتون قضاوت کنید.
بعد ببینید حق دارم ناراحت شم یا نه.
14.6 به ازای هر اس ام اس به کاربرا داده میشه (10 تومن خود گیرنده، 4.6 معرفش). 10% پورسانت به معرف تبلیغ دهنده. چجوری به این قیمتی که شما میگی تبلیغ ارسال کنم؟ از جیب بذارم؟

در کل ممنون بابت انتقادات و پیشنهاداتتون.

nokia-nx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چرا برای من یک sms هم نیامد؟حتی یکی:eek:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
بالا