• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات و بک لینک در انجمن ایران ویج ( سایت 1001 ایران )

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
با سلام ...

سایت ایران ویج به نشانی www.i r a n l e d.com در موضوعات کامپیوتر و برنامه نویسی ، برق و الکترونیک ، موبایل و ... در حال فعالیت است .
انجمن دارای بیش از 75 هزار کاربر ثبت شده است و پیج رنک صفحه اول سایت 3 و پیج رنک تالار 2 هست .
ورودی بر اساس گوگل آنالایتیکس بیش از 4000 هزار آی پی یونیک ( منحصر به فرد ) هست + 146 هزار صفحه ایندکس شده در گوگل :)
الکسای سایت در ایران 1001 هست .

همان طور که در سایت میبینید بنر ها در گوشه ی سمت چپ قرار دارند و بنر شما به صورت تصادفی در بین بنر ها قرار خواهد گرفت ( با عوض شدن صفحه جایگاه بنر شما معمولا عوض میشود ) ...

نکته 1 ) بنر ها لینک مستقیم نیستند و جاوااسکریپتند ( ولی بک لینک ها لینک مستقیمند) ... در صورت درخواست لینک مستقیم هم به بنر ها اضافه میشه !
نکته 2 ) بنر ها در تمامی صفحات سایت قرار دارند و بنری اختصاصیه یک تالار خاص نداریم ...
نکته 3 ) بنر ها فقط در گوشه ی سمت چپ قرار دارند ... فوتر و هدر بنر قرار داده نمیشود ...
نکته 4 ) بک لینک به صورت تبلیغات متنی در زیر بنر ها قرار خواهد گرفت و حداکثر 20 کاراکتر هست ( بک لینک ها لینک مستقیم هستند )

قیمت بنر کناری (120 در 240 ) : فقط 20 هزار تومن ماهیانه ||| سه ماهه فقط 55 هزار تومن ||| شش ماهه فقط 100 هزار تومن :blush:
قیمت بنر کناری به صورتی که لینکش مستقیم باشه : فقط 25 هزار تومن ماهیانه ||| سه ماهه فقط 65 هزار تومن ||| شش ماهه فقط 120 هزار تومن :blush:
قیمت بک لینک ( تبلیغات متنی ) : فقط 7 هزار تومن ماهیانه ||| سه ماهه 20 هزار تومن ||| شش ماهه 35 هزار تومن :blush:

گوگل آنالایتیکس برای خریداران نهایی ارسال میشه ...

دوستان سوالی داشتند همینجا مطراح کنند تا تاپیک بالا باشه :rolleyes::)

Last edited:

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
زدی سایت ایران ویج بعد ادرس سایتت iranled.com

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
قیمت بیارید پایینتر
من سه ماهه لینک متنی می خواهم
سه ماه 10هزار تومان

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
قیمت بیارید پایینتر
من سه ماهه لینک متنی می خواهم
سه ماه 10هزار تومان

داداش دیگه تو سره مال نزن ! :happy:
به جز بک لینک . اگر سایتتون مرتبط با کامپیوتر و برق و موبایل باشه به خاطر بازدید و عضوهای بالای سایت از سایت ما هم میتونید بازدید کننده بگیرید ...
در ضمن که قیمت میشه گفت کمم هست ... ولی با این حال سه ماهه آخرین قیمت رو براتون پ.خ کردم ...

Last edited:

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
شما صاحب سایتید صاحب اختیارید هر قیمتی صرف داره
ولی نظر من همین قیمت بود

راستی لینک ها کجا گذاشته میشه!؟

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
شما صاحب سایتید صاحب اختیارید هر قیمتی صرف داره
ولی نظر من همین قیمت بود

راستی لینک ها کجا گذاشته میشه!؟

سلام ...
لینک ها زیر بنر ها در سمت چپ با 20 کاراکتر توضیح قرار داده میشه . :)

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
راستی لینک ها هم تو سایتت میگذاری هم تو انجمن دیگه؟

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
"سوء استفاده از اسم یک سایت مشهور"

سلام دوست عزیز ...
خوب شد اینجا مطرح شد ...
اگه دقت کنید سایت ما از سال 1380 فعالیت میکرده . کپی رایت و سابقه از سال 1380 بوده ، یعنی 10 سال پیش ...
به نظرتون سایت ایران ویج معروف چند ساله راه افتاده ؟!!
منظور بنده این نیست که ایشون از سایت ما اسمش رو برداشتن ولی چیزی که مسلم است ، ما خیلی قبل از این سایت قدمت داریم ... برای این است که تا به حال از ما شکایت نکرده و ما هم ازشون شکایت نکرده ایم .

بالا