من با 8 هزارتا امتحان کردم دیدم روزی 1000 تومن میده دیگه تا الان کار نکردم.اگر سایت ترافیک بالای روزی 5 هزار منحصر به فرد داشته باشه
ابراهیم حنفی داره کار میکنه با بالای 20 هزار تا یوزر روزانه درآمد خوبی داره میزنه!
خواستم ببینم کس دیگه ای اینجا تجربه داره!ابی حنفی کیه دیگه
خب وقتی ابی حنفی درامدش خوبه چرا دیگه سوال میکنی![]()
خواستم ببینم کس دیگه ای اینجا تجربه داره!
دقیقاااااااا من هم شرایط شما رو دارمبه هیچ عنوان توصیه نمیکنم مگر اینکه مجبور باشید. همین چند روز پیش که دیدم تعرفه هارو افزایش دادن دوباره تست کردم و بنر هاشون رو گذاشتم! درامد حتی کمتر از قبل بود.
با 15 هزار ایپی در روز میشه یه نوشابه و کلوچه گرفت اونم شاید.
قبلا سوال کرده بودم گفتن باید چند روز (فک کنم دو هفته) باید بنر هارو بزاریم تا سیستم(مثلا پیشرفته ان) درامد یا کلیک رو تنظیم کنه!
این چیزی که دوستان میگن 5 هزار ایپی یکتا یا 20 هزار هیچ کدومش برای بنده صدق نکرده متاسفانه (البته بنده قرارداد هم نبستم که یکی از دوستان اشاره کردن)
شاید بالای 20 هزار در روز کمی باهاتون راه بیان و درامد رو بیشتر کنن(در کل با سایت های کوچیک فایده نداره و فقط در حد هزینه های هاست و ...)
ممنون ازینکه جواب دادیبه هیچ عنوان توصیه نمیکنم مگر اینکه مجبور باشید. همین چند روز پیش که دیدم تعرفه هارو افزایش دادن دوباره تست کردم و بنر هاشون رو گذاشتم! درامد حتی کمتر از قبل بود.
با 15 هزار ایپی در روز میشه یه نوشابه و کلوچه گرفت اونم شاید.
قبلا سوال کرده بودم گفتن باید چند روز (فک کنم دو هفته) باید بنر هارو بزاریم تا سیستم(مثلا پیشرفته ان) درامد یا کلیک رو تنظیم کنه!
این چیزی که دوستان میگن 5 هزار ایپی یکتا یا 20 هزار هیچ کدومش برای بنده صدق نکرده متاسفانه (البته بنده قرارداد هم نبستم که یکی از دوستان اشاره کردن)
شاید بالای 20 هزار در روز کمی باهاتون راه بیان و درامد رو بیشتر کنن(در کل با سایت های کوچیک فایده نداره و فقط در حد هزینه های هاست و ...)
ته دیگه یکتانت هم خوردن شما تازه میخوای بنرهای یکتانت رو بذاری؟![]()
![]()
30 هزار نمایش بنر هدر در روز 3 هزار تومن درآمد میده
شما تازه میخوایید یک سایت با 20 هزار بازدید در روز بالا بیارید که از یکتانت درآمدزایی کنید؟30 هزار نمایش 3 هزار تومن!!!!!
پس چطور بعضیا خوب دارن در میارن!؟
و اینکه پس چطور میشه از سایتی که مدل تبلیغاتی داره درآمد زایی کرد؟!
من چند وقت پیش اتفاقی دیدم توی آپارات نوشته "ترافیک شما نیم بها نیست"...دوران تبلیغات کلیکی مثل یکتانت دیگه گذشته. کم کم همه دارن ورشکست میکنن. قدیما یه سایت بود آنتورک
اگه قدیمی باشین حتما شنیدین. یه زمانی تو نوع خودش بی رقیب بود. اونم ورشکست کرد.من همکارشون بودم.
صبا ویژن هم روی کاغذ ورشکستست.بخاطر آپارات هست که سرپا مونده
بقیه هم بگم برات یا بسه؟!
پاپ اپ خارجی مثل popcash از همشون بهتره