• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغ در بالای محسن باکس ، نظر خواهی در مورد هزینه ی نمایش هر تبلیغ

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
از امروز بخش تبلیغات در بالای لینک باکس را راه انداختم . هزینه ی نمایش به طور پیش فرض 1 ریال تعیین شده و قراره بابت تبلیغات نمایشی هزینه ی کلیک دریافت نشه . به نظر شما این قیمت مناسب هست یا این که کم یا زیاد بشه بهتره ؟

اطلاعاتی در مورد لینک باکس :
تعداد اکانت های ثبت شده تا این لحظه : 797 همگی وبمستر هستند
رنک گوگل : 3
الکسا : Mohsenbox.com Site Info
آمار وبگذر : Webgozar.com :: گزارش‌های آماری سايت
آمار histats مرورگر خارجی : Histats - Summary > http://www.mohsenbox.com

latari

Registered User
لایک‌ها
86
با هزینه نمایش یک ریال در روز یعنی چقدر میشه اگر یک بنر آدم بزاره کلا آخه من شنیدم این لینک باکسها اکثرا دیده نمیشن و اون بازدید هم تا حدودی میشه گفت الکی هست چون میگن در واقع بازدید مجموع وبلاگهای عضو هست والا خود لینک باکس اینقدر بازدید نداره

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
با هزینه نمایش یک ریال در روز یعنی چقدر میشه اگر یک بنر آدم بزاره کلا آخه من شنیدم این لینک باکسها اکثرا دیده نمیشن و اون بازدید هم تا حدودی میشه گفت الکی هست چون میگن در واقع بازدید مجموع وبلاگهای عضو هست والا خود لینک باکس اینقدر بازدید نداره

الان شده 0.9 ریال ! . یعنی با مبلغ 10 هزار تومان 111،111 بار نمایش داده میشه .
برای این که ثابت بشه لینک باکس ما دیده میشه یه لینک جدید و جذاب بدید تا اونو توی بخش جدیدترین لینک های اعضاء بذارم . بهتون قول میدم هیچ کلیک غیر واقعی روی اون نشه . حتی خودم روش کلیک نمی کنم . تنها کاری که می کنم اینه که سعی می کنم اونو بالانگه دارم . دقت کنید که من دارم یه لینک رو تست می زنم نه بنر !
در مورد آخر حق با شماست بازدید های وبلاگ ها جمع میشه ولی اینو هم در نظر بگیرید که اکثر لینک ها روزانه هستند یعنی فاصله ی لینک باکس ما تا بالای وبسایت های اعضاء زیاد نیست و اغلب دیده میشه.

همون طور که گفتم می تونید تست کنید

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
الان شده 0.9 ریال ! . یعنی با مبلغ 10 هزار تومان 111،111 بار نمایش داده میشه .
برای این که ثابت بشه لینک باکس ما دیده میشه یه لینک جدید و جذاب بدید تا اونو توی بخش جدیدترین لینک های اعضاء بذارم . بهتون قول میدم هیچ کلیک غیر واقعی روی اون نشه . حتی خودم روش کلیک نمی کنم . تنها کاری که می کنم اینه که سعی می کنم اونو بالانگه دارم . دقت کنید که من دارم یه لینک رو تست می زنم نه بنر !
در مورد آخر حق با شماست بازدید های وبلاگ ها جمع میشه ولی اینو هم در نظر بگیرید که اکثر لینک ها روزانه هستند یعنی فاصله ی لینک باکس ما تا بالای وبسایت های اعضاء زیاد نیست و اغلب دیده میشه.

همون طور که گفتم می تونید تست کنید
پ.خ دادم

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
خب شرایط رو بفرمایید، قیمت هر کلیک و نحوه قرار دادن لینک...

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
خب شرایط رو بفرمایید، قیمت هر کلیک و نحوه قرار دادن لینک...

بنر شما باید با قوانین معمول مغاریت نداشته باشد . قیمت هر کلیک 50 تومان . بنر شما فعلا فقط در بالای محسن باکس نمایش داده می شود در صورت اضافه شدن نمایش دهنده ی جدید اطلاع رسانی خواهد شد .

بالا