• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغ در سایت فانکده با +20 هزار ورودی فقط از گوگل

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
با سلام خدمت همه دوستان.
تصمیم گرفتیم تبلیغات سایت فانکده رو واگذار کنیم.

چندین نکته رو عرض میکنم خدمت دوستان که شبه و شبه ای بیشتر نباشه .
1- همونطور که الکسا نشون میده ورودی سایت اکثرا از گوگل است این ورودی بالای 44% کل است. دوستانی که متخصص هستند میفهمن چی میگم و اینکه رتبه سایت الکی نیست وگرنه خیلی راحت میتونستیم رتبه رو به زیر 500 ایران هم بکشونیم ولی چنین تصمیمی هیچوقت در تیم مدیریت نبوده و نیست.
اون افتی که در رتبه سایت دیده میشه به خاطر داون بودن سرورهای hostdl در هفته گذشته به مدت هرچند اندکی بوده که به ترافیک سایت آسیب رسونده که دوستان میتوانند صحت این گفته را با کمی تحقیق بررسی کنند که سرورهای موقعیت شهراد سرویس دهنده مذکور هفته پیش مشکلاتی داشته است.

2- عکس هایی که گرفته میشه از آمارگیر وب گذر نیست چون که دوستان در جریان هستند ساعاتی از روز همیشه قطع است و همینطور اینکه کانتر خوبی نداره پس آمارگیر هیستات است که به نسبت اولی همگان باز آگاه هستند کامل تر است.

عکس ها :

این عکس ساعت 3.35 بعداز ظهر از آمارگیر هیستات و مقایسه آن با وبگذر

هیستات :
http://overpic.net/viewer.php?file=x...zhed6wjmfk.jpg
وبگذر :
http://overpic.net/viewer.php?file=x...fdv4g0spxw.jpg

خود دوستان می تونند مشاهده کنند چقدر فرق بین این دو است !

این هم یک عکس دیگه از وب گذر

تاکید میکنم وب گذر مشکل داره ساعاتی در روز قطع است و عکس فوق هم صحت به کم شمردن آمار میذاره
http://overpic.net/viewer.php?file=x...8sbzcy9nch.jpg

ولی این عکس نشون میده ما ورودیمون از کجا میاد
و طبق هیستات روزانه بالای 20 هزار ورودی داریم که 98% از گوگل و گوگل ایمیج است.
عکس ها به خوبی نشون میده که ورودی ها فقط از موتورهای جستجو است

چون برای اولین بار است که میخواهیم تبلیغات رو واگذار کنیم و حتی فروشگاه هم تاحالا براش نذاشتیم پنل های قیمتی به صورت زیر است

بنر با ابعاد 120*240 : 200 تومن -
دو عدد پست ثابت پستی 300 تومن
دو عدد پاپ آپ : پاپ آپ اول 700 دومی 500

دوستان می توانند از راه های ارتباطی در سایت که اعلام شده برای تماس با بنده به جز پیغام خصوصی در اینجا هم باشند.

پینوشت : پاپ آپ تست نداریم
1.gif

Last edited:

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
دوست عزیز مردمو چی فرض کردین الکسای سایت شما 4475 ایرانه و این یعنی روزی 2 یا 3 هزار ای پی در روز نه 20000o_O

miladd_iq

Registered User
لایک‌ها
13
با اجازه استارتر !
قیمت ها خیلی فضایی هست به نظر من !
منبا 32000 بازدید وبگذز - 16000 ای پی و 11 هزار ورودی گوگل در روز قیمت تبلیغات سایتم یک سوم این قیمتهای شماست
این هم صحت حرفم
لینک وبگذر: http://www.webgozar.com/stats/1286641
رمز : 181818
آدرس سایت www.3sotdownload.com

fortaleza

Registered User
لایک‌ها
17
اگر دان شدن سرور رو هم در نظر بگیریم و هفته قبل رو حساب نکنیم الکسای روزانه و هفتگی سایت شما در حال حاضر 200 هزار جهانی است.
این رتبه یعنی آماری نهایتا 2000 تا 2500 آی پی در روز ! نه بیشتر!
20 هزار ورودی با گوگل اگه داشته باشید رتبه الکسای سایتتون باید 20-25 هزار جهانی باشه !
بهتر هست که شفاف سازی کنید
رمز histat یا وبگذر رو بدید

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
دوست عزیز مردمو چی فرض کردین الکسای سایت شما 4475 ایرانه و این یعنی روزی 2 یا 3 هزار ای پی در روز نه 20000o_O
سلام
برادر شما چقدر به این آمار الکسا اطمینان داری و روی اون تبلیغات میگیری یا میدی ؟ یا خیال کردی من خیلی بچه هستم که دروغ بگم
حاضر هستی یک شرط بندی با من بکنی ؟ رتبه سایت الان 4475 است دیگه درسته ؟ امروز هم 17 دی شما تا اول بهمن این رتبه به زیر 500 ایران برسه بعد حاضر هستی کل تبلیغات سایت رو با بیشتر از این قیمت از من بگیری ؟
اگه حاضر هستی یا علی شروع میکنیم تا بدونی الکسا چقدر مسخره و راحت میتونه پایین کشیده بشه، شما توی آماری که الکسا اون پایین داره میده ورودی جز گوگل و سایت های سرچ میبینی ؟ میخوای چند تا سایت برات رو کنم که رتبه زیر 400 ایران دارن ولی با کلک این رتبه رو دارند ؟ بهتره کمی بدونیم چی میگیم خوبه براتون آمار هیستات رو گذاشتم توی عکس مشخص است
رمز وب گذر رو ارسال کنید
خیر ولی هرگونه عکسی بخواین براتون میگیرم پسوورد نمیشه به کسی داد یکبار سر این ماجرا نقره داغ شدم
با اجازه استارتر !
قیمت ها خیلی فضایی هست به نظر من !
منبا 32000 بازدید وبگذز - 16000 ای پی و 11 هزار ورودی گوگل در روز قیمت تبلیغات سایتم یک سوم این قیمتهای شماست
این هم صحت حرفم
لینک وبگذر: http://www.webgozar.com/stats/1286641
رمز : 181818
آدرس سایت www.3sotdownload.com
نظر شما هم محترم ولی من دارم میگم بالای 20 هزارتا از گوگل داریم دوست من و تبلیغات برای بالای 20 هزار همین است تازه بگذریم که سابقه سایت هایی رو میشه بررسی کرد که زمانی که 20 هزار ورودی گوگل داشتن بیشتر هم میدادن تبلیغاتشون رو
اگر دان شدن سرور رو هم در نظر بگیریم و هفته قبل رو حساب نکنیم الکسای روزانه و هفتگی سایت شما در حال حاضر 200 هزار جهانی است.
این رتبه یعنی آماری نهایتا 2000 تا 2500 آی پی در روز ! نه بیشتر!
20 هزار ورودی با گوگل اگه داشته باشید رتبه الکسای سایتتون باید 20-25 هزار جهانی باشه !
بهتر هست که شفاف سازی کنید
رمز histat یا وبگذر رو بدید
جواب بالا داده شد به دوستان در پایان این پست هم عکس باز گذاشته میشه هم آمار دیروز هم امروز
فکر کنم شما ورودی از گوگل خریدید دوست من درسته ؟
چون اساتید هم درست فرمودن خیلی بعیده این آمار و این رتبه
خیر، تاکید میکنم آمار حقیقی است و به زودی سایت اوج میگیره ما یک ماه هم نیست سایتمون روی بورس اومده ورودیش
خیر خرید ورودی به هیچ وجه نبوده دیگه ترفند های سئوکارمون و اصولی پست دادن بوده و بس.
---
در پایان همونطوری که توی پست اول هم نشون دادم به آمارگیر ها نمیشه اطمینان کرد شما توی دوعکس من براتون نشون دادم در یک لحظه مشابه دو آمارگیر چطور با هم آمار رو با تفاوت نشون میدن
همه میدونند دیگه وب گذر حدود 2 3 هزارتا ورودی رو نمیشمره
این عکس از ورودی دیروز :
http://overpic.net/viewer.php?file=x4r463gxrk91ix56fzqrp.jpg
این همین الان عکس گرفتم که مربوط به امروز است
http://overpic.net/viewer.php?file=xsb2wxf1whnh70puhi75.jpg
اون دوستانی که فکر میکنند من دروغ میگم یعنی این ها رو از خودم ساختم ؟

برای اینکه برای دوستان شبهه ای نباشه بنده سعی میکنم ظرف امروز و فردا از گوگل آنالیزور هم عکس تهیه کنم دیگه از اون امارگیر مطمئن تری من نمی شناسم.

بازم دوستانی که روی رتبه الکسا تاکید دارند حاضرم شرط بندی براشون بکنم
1- رتبه سایت رو به رتبه دلخواه اون ها می رسونم و سپس تبلیغات رو کلش رو به خود طرف میدم اونم نه با قیمت الان با قیمت همون رتبه سایت ! شاهد هم یوزرهای سایت و حتی قرارداد محضری میبندیم !
2- خودش سایتش رو به تیم ما بسپاره مبلغ میگیریم رتبه سایتش رو میاریم پایین حتی به 100 ایران !

من دارم میگم طبق الکسا 44% بیشتر ما ورودی داریم شما میگین همه چیز دروغ است ؟
عکس از هیستات گذاشتم دیگه حالا میتونید بازم تا عکس از گوگل آنالیزور صبر کنید اون هایی که شک دارن !

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
شما ادعا میکنید که 20هزار ورودی گوگل فقط دارین در صورتی که عکسی که گرفتید کل ای پی ورودیتون 18 هزاره خوب این اختلاف 2 هزار تایی رو کجای دلم بزارم:confused:
دوست عزیز وقتی عکس میگیرن از کل صفحه میگیرن که اسم سایت مشخص باشه نه اینی که شما گرفتی

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
شما ادعا میکنید که 20هزار ورودی گوگل فقط دارین در صورتی که عکسی که گرفتید کل ای پی ورودیتون 18 هزاره خوب این اختلاف 2 هزار تایی رو کجای دلم بزارم:confused:
دوست عزیز وقتی عکس میگیرن از کل صفحه میگیرن که اسم سایت مشخص باشه نه اینی که شما گرفتی
شما هم حتما شوخیت گرفته دیگه نه ؟
عکسی که شما میگی 18 هزار است مال همون موقعی بود که من پست دادم و امروز هنوز تموم نشده شده ؟
خوبه عکس دیروز 23 هزار رو داره نشون میده
اینم عکس کامل
همونطور که توی عکس هم مشخص است نسبت به عکس قبلی و یک ساعت قبل آمار همینطور داره میره بالاتر
http://overpic.net/viewer.php?file=xdtd5xj569quz3f96tcwm.jpg
خواهشا دوستان جو الکی ندن ! اگه کسی واقعا میخواد تبلیغ بده اون حق داره مو شکافی کنه
ولی کسی که میخواد جو بده همون پست نده خودش رو کوچک نکنه
بازم سر حرفم هستم کسانی که حرف از رتبه الکسا میزنند من حاضر به شرط بندی با هر گونه مبلغ و قراردادی با این افراد هستم! رتبه زیر 50 ایران هم بخوان براشون کسب میکنم !
سایت اون سایتیه که خودش بالا بیاد ورودیش اصلی باشه وگرنه اینجا وب مسترهای حرفه ای متوجه میشن من چی میگم.

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
راستی حواسم نبود این هم عکس کامل اونطوری که شما خواسته بودید
این عکس دیگه گواه همه چیز است و یک نگاه هم سمت راست صفحه رو بکنید که از کی آمارگیر بوده و ورودی از اون تاریخ چقدر است !
http://overpic.net/viewer.php?file=xc62gzq01sqnqxuq1mdqv.jpg

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
اطلاعات رو بفرست
برادر شما همینطور اومدی فقط پست زدی ؟
اطلاعات همه چیز داده شده پست های بالا رو بخون
پنل های تبلیغاتی هم داده شده

====

دوستان با توجه به اینکه Page Rank فانکده 2 است بک لینک هم ماهیانه 40 تومن واگذار میشه :) کسی خواست اون هم میتونیم واگذار کنیم.

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
برادر شما همینطور اومدی فقط پست زدی ؟
اطلاعات همه چیز داده شده پست های بالا رو بخون
پنل های تبلیغاتی هم داده شده

====

دوستان با توجه به اینکه Page Rank فانکده 2 است بک لینک هم ماهیانه 40 تومن واگذار میشه :) کسی خواست اون هم میتونیم واگذار کنیم.
برادر نیستم .
بدون رمز وبگذر قراره تبلیغات بفروشید ؟؟؟؟؟
آها .
نه ممنون .موفق باشید .
یاعلی

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
دوست عزیز بدون دیدن امارگیر کسی حاضر نمیشه اینهمه پول بی زبون رو تقدیم شما کنه
حالا شما هزار تا عکس بگیر

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
برادر نیستم .
بدون رمز وبگذر قراره تبلیغات بفروشید ؟؟؟؟؟
آها .
نه ممنون .موفق باشید .
یاعلی
خوب خواهر :) :دی
اول از همه به وب گذر اعتقاد ندارم دلیلش این دو عکس که چند دقیقه پیش گرفتم
این وب گذر :
http://overpic.net/viewer.php?file=xftg43jsvzxhtdxz744uf.jpg
این هیستات
http://overpic.net/viewer.php?file=xxqwxttzupahh5d0ll5l.jpg
داره 4000 ورودی من رو وب گذر کمتر نشون میده ! من در عجبم چرا همه میگن وب گذر ! ماشالا همه اینجا حرفه ای هستند دیگه عکس هم داره همه چیز رو نشون میده
از حالا وب گذر مبنای سایت من نیست وسلام ! اون هایی هم که وب گذر میخوان به تاپیک های دیگه مراجعه کنند من چنین وب مستری نیستم ارزش سایت خودم رو بیارم پایین
اگه شما مشتری هستی یا علی آمار گیر هیستات بهتون داده میشه ولی اگه محض کنجکاوی است فقط شرمنده
دوست عزیز بدون دیدن امارگیر کسی حاضر نمیشه اینهمه پول بی زبون رو تقدیم شما کنه
حالا شما هزار تا عکس بگیر
اونی که مشتری باشه و کمی حساب دوتا دوتا چهارتا بکنه عکس ها رو میذاره کنار هم متوجه امر میشه
با همه این وجود کسی واقعا مشتری بود یا علی بهش هیستات میدم و یکسری نکات هم بهش توضیح میدم.
وب گذر به هیچوجه نمیدم چون اصلا آمارگیر موثقی نیست دلیلش رو دیگه با قطعیت نشون دادم.

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
خوب خواهر :) :دی
اول از همه به وب گذر اعتقاد ندارم دلیلش این دو عکس که چند دقیقه پیش گرفتم
این وب گذر :
http://overpic.net/viewer.php?file=xftg43jsvzxhtdxz744uf.jpg
این هیستات
http://overpic.net/viewer.php?file=xxqwxttzupahh5d0ll5l.jpg
داره 4000 ورودی من رو وب گذر کمتر نشون میده ! من در عجبم چرا همه میگن وب گذر ! ماشالا همه اینجا حرفه ای هستند دیگه عکس هم داره همه چیز رو نشون میده
از حالا وب گذر مبنای سایت من نیست وسلام ! اون هایی هم که وب گذر میخوان به تاپیک های دیگه مراجعه کنند من چنین وب مستری نیستم ارزش سایت خودم رو بیارم پایین
اگه شما مشتری هستی یا علی آمار گیر هیستات بهتون داده میشه ولی اگه محض کنجکاوی است فقط شرمنده
برا در نیستم | برای پنجره هستم .
اوکی مشکلی نیست .
بله کسی مشتری باشه 700 میده به شما !!!
در کل هر جور مایلید و مال خودتونه و میتونید هرجور دوست دارید عمل کنید .
(ارزش سایت با رمز آمارگیر بالا پایین نمیشه)
یاعلی

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
برا در نیستم | برای پنجره هستم .
اوکی مشکلی نیست .
بله کسی مشتری باشه 700 میده به شما !!!
در کل هر جور مایلید و مال خودتونه و میتونید هرجور دوست دارید عمل کنید .
(ارزش سایت با رمز آمارگیر بالا پایین نمیشه)
یاعلی

برای پنجره جان کسی از ارزش سایت حرف نزد من حرف از سو استفاده ها زدم و گفتم آمارگیر وب گذر داده نمیشه وسلام دلیل هم مشخص است با عکس نشون میدم 4000 توی ورودی ها دغل کاری میکنه و این هم به دلیل قطعی های مکرر و مشکل داشتن است دیگه شما میخوای این رو انکار کنی من بحثی توش ندارم
گفتم بهتون هیستات با یک سری توضیحات خصوصی داده میشه اگه مشتری باشین و اینکه اون 700 قیمت پاپ آپ اول است با توجه به ورودی گوگل سایت
شما میگی زیاد است، بفرما سایتت رو اگه میشه بده ورودی گوگلت این مقدار باشه من 700 رو برای شما میریزم و پاپ آپت رو میگیرم و تاکید بر این نکته که الان سایت با این مقدار ورودی 24 25 میلیون قیمت داره.
دیگه نه شما از پشت کوه آمدی نه اینکه من همینطور بی اطلاع از همه چیز هستم.
شما میتونی تبلیغات دیگه رو قبول کنی و گفتم هرکس مشتری است واقعا من در خدمتمش هستم آمارگیر هیستات داده میشه با توضیحات ضروری، تمام !
من ترجیح میدم تو سر مال زده نشه همین برای همین وب گذر رو از معیار مورد نظر دوستان حذف کردم و دلیل و برهان هم آوردم که هر عاقلی متوجه امر باشه دلیلش رو.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
شما هم حتما شوخیت گرفته دیگه نه ؟
عکسی که شما میگی 18 هزار است مال همون موقعی بود که من پست دادم و امروز هنوز تموم نشده شده ؟
خوبه عکس دیروز 23 هزار رو داره نشون میده
اینم عکس کامل
همونطور که توی عکس هم مشخص است نسبت به عکس قبلی و یک ساعت قبل آمار همینطور داره میره بالاتر
http://overpic.net/viewer.php?file=xdtd5xj569quz3f96tcwm.jpg
والا اون چیزی که من توی این عکس دیدم ، فقط 1889 تا ورودی گوگل بود !!!
دقت کنید که تعداد ورودی ها رو قسمت referrer summary مشخص میکنه نه stats summary ، فک کنم شما این دوتا بخش رو با هم اشتباه گرفتید.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
این بازدید تابلوه از گوگل نمیاد و احتمال زیاد به وسیله این روش جدید فقط کلمات از گوگل کلیک می خوره حالا می گم چرا

دقت کنید ایشون 18 هزار ایپی داره و 23 هزار بازدید و همینطور میانگین صفحات بازدید شده 1 صفحه است این یعنی چی ؟ یعنی بازدید کنند فقط صفحه اصلی رو باز کرده و رفته در صورتی که همه می دونن وقتی ورودی از گوگل باشه حداقل 2 3 صفحه رو می بینن یعنی در حداقل حالت پیش فرض محال ایشون با 18 هزار ایپی باید 40 تا 50 هزار بازدید صفحات می داشت

داداش این پولا خوردن نداره

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
این دوستمون فکر کرده میره : ))))))))))))
برای در باید خدمتتون عارض بشم که این پولا میشه خرج دوا و درمونت :)
البته اگه حلال باشه میشه پول خونه و ماشینت : ))))
محض اطلاع : یه سایت حدود 5 روز پیش میخواست بفروشه و قیمتش هم 400 تومان و از قضا 2 هزار ورودی گوگل داشت و وبگذر و های استت تایید میکرد .
پ.ن : الکساش 37 هزار ایران بود .
نگو از طریق یه صفحه تقلبی بازدید تقلبی ارسال میشده !
اینجاست که میگن نمیره ;)

بالا