• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغ دهندگان متقلب ایرانی - قضاوت کنید

efshagar_iran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
با سلام.
وبمسترهای عزیز من در ابتدا این سوال رو مطرح می کنم: چرا تبلیغات سایت های تبلیغ دهنده ایرانی را نمایش ندهیم؟
به هزار و یک دلیل. بذارید چند سیستم معروف تبلیغ دهنده و کسب درآمد ایرانی رو بررسی کنیم:
من با تمامی این سیستم ها حداقل یک سال کار کردم و 4 تا سایت دارم و 6 سال هست که در زمینه (کسب درآمد از اینترنت) فعالیت می کنم.

1) سی دی کده با آدرس http://www.30dkadeh.com : این سایت یکی از اولین سایت های کسب درآمد برای وبمسترهای ایرانی بود که بر مبنای کلیک بر روی بنرها فعالیت می کرد.
البته در حال حاظر این سایت فعالیت کمی دارد. ولی اون زمان که ما باهاش کار می کردیم، بدک نبود. حدود 4 تا 5 تا بنر تابلو و تکراری داشت که با توجه به کلیکی 5 تومان و بنرهای نه چندان جالب کلیک کمی روش می شد و درآمد چندانی نصیب وبمستر نمی شد. مثلاً با روزی 5000 بازدید، حدوداً دو ماه و نیم طول می کشید که بیست هزار تومان بشه.
کارش هم بدک نبود، بعد از دو، سه بار ایمیل زدن پول رو پرداخت می کرد. البته یک بار هم یک تقلب اساسی کرد:
بدون اینکه ایمیلی بزنه و خبری بده، اومده بود سیستمش رو عوض کرده بود. ما هم از همه جا بی خبر گفتیم بذار تا درآمد به شصت هزار تومان برسه بعد ایمیل می زنیم. هر چند روز هم به کنترل پنل سر می زدیم و می دیدیم که مشکلی نیست و کلیک ها دارند حساب میشند. درآمد به شصت هزار تومان رسید و ما ایمیل زدیم. اینا گفتند که ما دو ماهه سیستم رو عوض کردیم. و شما باید به صفحه اول سایت ما مراجعه می کردید و در سیستم جدید عضو می شدید.
من هم گفتم مگه شما کلیکی چند می دادید، که من بخوام هر روز به سایت شما سر بزنم. بعدش هم این وظیفه شماست که به ما اطلاع بدید. خوب آدم حسابی! اگه شما سیستمت رو عوض کردی، حداقل کاری که میشه کرد اینه که سیستم قدیمی رو پاک و یا غیرفعال کنی تا دیگه بنر نشون نده و کنتور نندازه. حالا جالب اینه که من رفتم سیستم جدیدشون رو نگاه کردم. سیستم جدید دقیقاً مانند سیستم قدیم بود. و فقط اومده بودند آدرس پورتال رو عوض کرده بودند. یعنی مثلاً اگر سیستم قدیمی در پوشه ads نصب بود. سیستم جدید رو در پوشه adv نصب کرده بودند. ما هم هرچی بهشون می گفتیم که آقا حالا ما فعالیت کردیم و بازدیدکننده رو روی صفحه اول و محصولات شما فرستادیم و آمار کارکرد ما هم در کنترل پنل قدیمی شما موجود هست، گوششون بدهکار نبود.
خلاصه با کلی تلفن و ایمیل (فکر کنم یه ده هزار تومانی پول تلفن دادم. چون از شهرستان زنگ می زدم) بالاخره راضی شدند یک ماه دیگه نصف پول، یعنی سی هزار تومان رو به ما بدند. حالا خودتون بگید شصد هزار تومان چیه که بخواند نصفش، اونم بعد از یک ماه تاخیر بهت بدند!
حالا بگید این تقلب نیست که بیایند سیستم رو عوض کنند و بهت اطلاع ندهند و کنترل پنل قدیمیشون هم همین طور کنتور بندازه؟

2) زر سی دی با آدرس http://www.zarcd.com : این سیستم یکی از سیستم های جدید هست که در حال حاضر که دارم این مطلب رو می نویسم کلیکی 11 تومان میده. این سایت یکی از بدحساب ترین سایت ها می باشد. میشه گفت سیستمش بد عمل نمی کنه و کلیک ها رو تقریباً درست حساب می کنه. ولی موقع واریز پول که میشه جونت رو به لب می رسونه که چندرغاز حقت رو بهت بدند. در اوایل که می گفت وقتی درآمدتون به حدنصاب رسید ایمیل بزنید تا درآمد رو واریز کنیم. شما هم باید می اومدید هر روز به کنترل پنل سر می زدید که حالا ببینم به حد نصاب رسیده یا نه. اصلاً این وظیفه شماست که هر کی درآمدش به حدنصاب رسید پولش رو بهش بدید و ایمیل‌بازی معنی نداره.
حالا این مسئله پیشکششون. واقعاً داغونت می کنند تا پول رو بهت بدند. اول ایمیل می زنی میگی درآمد به حدنصالب رسید. اونا جواب میدند الان وقت ایمیل زدن نیست آخر ماه ایمیل بزن. آخر ماه ایمیل می زنی میگه تا اول ماه بعد واریز می کنم. اول ماه میاد هنوز واریز نکردند. میگی چرا واریز نکردید، میگند ما گفتیم اول ماه میلادی!!!! اول ماه میلادی میاد هنوز واریز نکرند. ایمیل می زنند که «متاسفنه سایت پرداخت دات کام هنوز پول ما رو نداده و تا پانزدهم همین ماه شمسی باید صبر کنید» حالا پانزدهم که اومد میری می بینی واریز کردند. چقدر؟ مثلاً اگه 39.900 تومان کار کرده باشی 30.000 تومان رو واریز می کنند و 9.900 تومان رو برای ماه بعد می گذارند.
حالا بگید این تقلب نیست که چندرغاز پولو بعد از یک ماه و نیم تاخیر بهت بدند؟ حالا در سیستم جدیدشون ایمیل از بین رفته و از طریق فعال شدن لینک «درخواست واریز درآمد» در کنترل‌پنل کاربر کار می کنه. می گویند شما روزها 13 تا 15 ماه، روی لینک کلیک کنید. دقیقاً 16 ماه واریز می کنیم. همش دروغه. دروغه.دروغه. باید مثل قبل هزارتا ایمیل و ایمیل بازی در بیاری تا بهت بدند. یه شماره موبایل هم دادند که بعد از شش هزار بار تماس هنوز موفق نشدم با اونا تماس بگیرم. به دفتر تهرانشون هم که زنگ می زنی، می گویند این کارا ربطی به ما نداره و باید با همون موبایله تماس بگیری!

3) هزارتومن با آدرس http://www.1000toman.com : این سایت از نظر خوش حسابی حرف نداره و بلافاصله بعد از رسیدن پول به حدنصاب در تاریخ معین شده، واریز می کنه. واصلاً هم لازم نیست بهشون ایمیل بزنی که آقا پول ما رو واریز کن. ولی... ولی... ولی...
امان از دست سیستمش. اصلاً کلیک ها رو درست حساب نمی کنه. خیلی خیلی کمتر از حد واقعی کلیک ها رو حساب می کنه. ما اوایل متوجه نبودیم ولی بعد با بررسی هایی که کردم متوجه شدم «بابا تو دیگه کی هستی، دست دزدها رو از پشت بستی!» من یک مثال براتون می زنم: ما به طور همزمان تبلیغات زرسی دی و هزارتومن رو نشون می دادیم. تبلیغات 1000toman رو در کلیک‌خورترین مکان و در چندجا گذاشته بودیم. در ضمن از چند سایت دیگه هم بازدیدکننده رو روی تبلیغات 1000toman می فرستادیم. از طرف دیگه تبلیغات 1000toman بسیاز جذاب و دیدنی است (برعکس زرسی دی که خیلی تابلو هست) و تبلیغات 1000toamn آنقدر جالب بودند که خودم هم می خواستم روش کلیک کنم. ولی خویشتن داری می کردم! هزارتومن کلیکی 15 تومان می داد و زرسی دی 11 تومان. آخر ماه که شد زرسی دی 30.000 تومان شد و هزارتومن 17.000 تومان!
خوب این دیگه تابلو هست که کلیک ها رو حساب نمی کنه. به طور تجربی تقریباً 10 درصد بازدیدکنندگان روی تبلیغات کلیک می کنند ولی این آمار در مورد هزارتومن به کمتر 5 درصد می رسید. حالا خودتون بگید مگه میشه تبلیغات رو در بهترین جا بذارید و بازدیدکننده نسبتاً زیادی اونو ببیند و تبلیغات هم بسیار جالب باشند ولی کسی کلیک نکنه!
پس معلومه یه تقلبی تو کاره. در ضمن بگم همه این سیستم ها IP رو نگه می دارند. ولی این هزارتومنه به نظر من کلک دیگه ای می زنه که اینقدر کم حساب می کنه. الان که دارم این مطلبو می نویسم باید بگم که 1000toman دیگه کلاً داره کلیک رو در حد یکی، دو کلیک در روز حساب می کنه!!! در حالی که زرسی دی که هنوز پولمون رو بعد از یک ماه نداده، روزی حداقل 100 کلیک حساب می کنه.
تازگی هم هزارتومن یه سایت به نام topcdbazar با آدرس http://www.topcdbazar.com راه اندازی کرده که کلیکی 20 تومان میده و دیگه غوغاست. واقعاً کلیک ها رو کم حساب می کنه و فکر کنم هیچکی نتونه به حدنصابش برسه! من فکر کنم از هر 100 کلیک فقط 10تاش رو حساب می کنه.
در ضمن بگم این هزارتومن یه سی، چهل تایی سایت داره که با عناوین مختلف کار می کنند.

4) سیستم پویا آنلاین : حقیقتاً من خودم با این سیستم کار نکردم ولی یکی از بچه ها که کار کرده بود می گفت خیلی خوش حسابه ولی یکم تبلیغاتش کمه و زیاد جالب نیست و پول کلیک هاشم کم هست. و کالایی نمی فروشه. مثل اینکه میاد بازدیدکننده رو روی تبلیغات گوگل خودش می فرسته.

5) سیستم های اشتراکی و پورسانتی : بهتون پیشنهاد می کنم اصلاً به صورت پورسانتی کار نکنید. چرا؟ اگر سایت پربازدیدی دارید که لزومی نداره پورسانتی کار کنید. اگه خودتون کالا بفرشید (حالا شده حتی یک کالا) بیشتر به نفعتون هست. و اگر بازدیدکننده زیادی ندارید که اصلاً به دردتون نمی خوره و همین سیستم کلیکی بهتره.

6) سیستم پنج راه با آدرس http://5rah.com : واقعاً بی خود هست. تبلیغات بسیار تابلو و محدود است. زمانی که سایت های دیگه کلیکی 5 تومان میدادند، اینا کلیکی 1 تا 2 تومان میدادند. الان دیگه نمی دونم کلیکی چند تومان میدند. اینها دنبال این هستند که به یک بهانه اکانتت رو ببندند. مثلاً ما هنوز کدشون رو تو سایت نذاشته بودیم، ایمیل زدند که به دلیل تقلب در سیستم، اکانت شما بسته شد! آخه کدوم تقلب! ما هنوز کد رو تو سایت نذاشتیم.

7) مابقی سیستم ها : بقیه سیستم هایی که وجود دارند یا متعلق به همین شرکت های بالا هستند که با نام های دیگر فعالیت می کنند و یا درپیت‌تر از اینها هستند. وقتی بزرگاشون اینطور باشند وای به حال کوچیکترها!

8 ) agpshop با آدرس http://www.agpshop.com : من که هنوز نتونستم ازش پول بگیرم. مثل اینکه اخیراً هک شده و در ضمن دوستان ازش راضی نیستند و گفته میشه علناً در آمارها دست میبره و اونها رو کم میکنه!!

نـتـیـجـه گـیـری: آقا اگه به فکر کسب درآمد از اینترنت، از روش نمایش تبلیغات هستید. زیاد رو سایت های ایرانی حساب نکنید همشون به نوعی دارند کلاه‌برداری می کنند. و شما هر چقدر در سیستم هاشون تقلب کنید با کارهایی که اینا می کنند، تقلب های شما اصلاً به حساب نمی آد. ولی خداییش من حتی یکبار هم در این سیستم ها تقلب نکردم و نخواهم کرد. (شاید هم به همین خاطر هست که به جایی نرسیدم!)
این رسم مردونگی نیست. اینا می آیند تمام پول هاشون رو تو سایت های بلاگفا و پرشن بلاگ و ... صرف می کنند و وقتی به ما می رسند میگند پول نداریم و یا کلیک ها رو درست حساب نمی کنند.

----------------------
مـقـایـسـه بـا سـیـسـتـم هـای خـارجـی:

1) سایت http://www.bidvertiser.com : این سایت یکی از بهترین سایت های تبلیغ دهنده می باشد. البته سایتت باید انگلیسی باشه. ما یک مدت با این سایت کار کردیم. حدوداً 20 دلار درآمد کسب کردیم. بعد چون اکانت paypal نداشتیم و از طرفی کسی نبود که بهمون اکانت paypal بده. بی خیال شدیم و در کنترل‌پنل کاربری‌مون اکانت paypal رو خالی گذاشتیم. یک سال گذشت و یکی پیدا شد و اکانت paypalش رو بهمون داد. ما هم رفتیم و در کنترل‌پنل bidvertiser.com وارد کردیم. بنده خداها که پول ما رو یکسال نگه داشته بودند، واریز کردند. خودم هم داشتم شاخ درمی آوردم که چطور اکانتی که یکسال فعالیت نداشته رو هنوز نبسته بودند. فهمیدم که اینا واقعاً مَرد هستند.
دو سال بعد دوباره از bidvertiser.com تبلیغ گرفتم. 40 دلار که شد اکانت paypal یکی از دوستان رو وارد کردم. bidvertiser.com ایمیل زد که آقا این paypal شما مشکل داره برو عوضش کن. من هم رفتم جای آدرس ایمیل paypal رو خالی گذاشتم (چون فعلاً کسی نبود که اکانت paypalش رو بگیرم، این کارو کردم که bidvertiser.com پول رو مدتی پیش خودش نگه داره تا سر وقت کسی رو پیدا کنم و آدرس paypalش رو وارد کنم). آقا ایمیل زدند که خواهش می کنیم آدرس paypal را سریعاً وارد کنید، چون ما از مشتری هامون پول گرفتیم و شما هم زحمت کشیدید و تبلیغات رو نشون دادید و این پول حق شماست. اگر شما این پول رو دریافت نکنید ما مجبوریم این پول رو به مشتری های تبلیغ دهنده‌مون برگشت بدیم.
کفم بریده بود. منظورش این بود که اگه پول رو نگیری این پول برای ما حلال نیست!! و باید پسش بدیم.
حالا شما بگید ما مسلمون هستیم یا اونا. اینجا تو ایران شرکت ها دارند علناً پول مردم رو نمی دند و باید صدتا جنگول‌بازی و ایمیل و ایمیل بازی در بیاری تا چندرغاز رو بدند. اونوقت اون خارجی ها (که دائماً بهشون فحش میدیم) خودشون ایمیل می زنند و می گویند بیا پولت رو زودتر بردار. تازه من تو کنترل‌پنل bidvertiser.com آدرس ایران رو داده بودم و می تونست به راحتی (به دلیل مسائل تحریم علیه ایران) اکانت منو ببنده ولی این کارو نکردند، چون مرام دارند.
اشکال این سیستم اینه که تبلیغ هاش اصلاً جالب نیستند ولی اگر کسی کلیک کنه پول خوبی میدند. و برخلاف گوگل زیاد براش مهم نیست که بازدیدکننده کجایی باشه.

2) گوگل: احتیاج به توضیح نیست که بهترین سیستم تبلیغاتی دنیا هست و کلیک ها رو به بهترین نحو ممکن حساب می کنه. به بازدیدکننده ایرانی زیاد پول نمیده. من که کار کردم کلیکی 15 تا 20 تومان میداد. ولی کلیک ها رو واقعاً درست حساب می کنه. به همین دلیل درآمدت خوبه!
 

Honarvar60

Registered User
تاریخ عضویت
22 مارس 2005
نوشته‌ها
1,307
لایک‌ها
148
فکر کنم متنتون یه ذره قاطی پاتی شده لطفا اصلاح کنیدش.

بعدشم دسته 1000تومن کلیک ها رو شاید یه ذره اینور اونور حساب میکنه

.zarcd.com هم پدرت در میاد تا ازشون پولتو بگیری آخر سر هم از 8 تومن گرفته تا 12 تومنت رو نمیدن میمونه واسه ماه دیگر.
شماره تلفنی هم که گذاشتند یکی اصلا در شبکه موجود نیست و یا چند ماهه که قطعه...

agpshop.com که آخر دزدی هست من تبلیغاتشو برداشتم چون فهمیدم از کلیک ها و درآمدت کم میکنن.
روزی که برداشتم تو حسابم دقیقا 70120 تومن بود یکی دو هفته بعدش فتم حسابم رو نگاه کردم دیدم این مقدار پولی که تو اکانتم شده 50200 این حدودا یعنی از مقدار درآمد وبمستر هم میدزند و کم میکنند.

به نظر من ایرانی ها بامبول بازی زیاد دارن ولی سایت wordupiran.com شاید درآمدی که ازش در میارم از بقیه کمتر باشه ولی خدا شاهده من از بین این سیستم ها از اینا بیشترین رضایت رو دارم چون بدون دردسر و بدون هیچ ادعایی دارن کار میکنن و وقتی هم که پولت به حد نصاب در اون تاریخ میرسه خودشون پول رو واریز میکنن.
سایت هزارتومن هم باید بهشون ایمیل بزنی تا پولت رو بدن علاوه بر اونکه کلیکهاتو درست حساب نمیکنن.

یک چیزی هم یادمون باشه.
تا همین 16 ماهه پیش ما از سایت هامون یک ریال هم درآمد نداشتیم بعد از پیدایش سیستم پرداخت بود که سایت های تبلیغاتی پیدا شدن و شاید برای خیلی ها حداقل از اینطریق پول اینترنتشون درمیومد.
به هر حاب من تقریبا 6 سال هست که سایت زدم و با سایت هام دارم کار میکنم.
این هم تجربیات من بود.


سیستم های خارجی اننصافا منصف هستن ولی به قوانین هم خیلی احترام میگذارند.
مثلا من چند سال پیش با ادبرایت کار میکردم ولی چون دیدم درآمدم ازش کمه برداشتم دیدم بعد از چند مدت ازشون یه چک به مبلغ 5 دلار و یه دونه دیگه 1 دلار بهم رسید من اینو واسه تست گذاشته بودم ولی ببینید چقدر انصاف دارن و از خیلی از ایرانی ها منصف ترن...
 

efshagar_iran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
Honarvar60 ممنون.
اول: متن درست نوشته شده. درسته طولانی هست. ولی لبتدا از شماره 1 تا 7 درباره سیستم های ایرانی گفته شده. بعدش درباره سیستم های خارجی.
دوم: wordupiran.com همون 30dkadeh هست.
سوم: با این حرفت موافقم: «تا همین 16 ماهه پیش ما از سایت هامون یک ریال هم درآمد نداشتیم بعد از پیدایش سیستم پرداخت بود که سایت های تبلیغاتی پیدا شدن و شاید برای خیلی ها حداقل از اینطریق پول اینترنتشون درمیومد.» ولی این دلیل سو استفاده نمی شه.
 

Honarvar60

Registered User
تاریخ عضویت
22 مارس 2005
نوشته‌ها
1,307
لایک‌ها
148
Honarvar60 ممنون.
اول: متن درست نوشته شده. درسته طولانی هست. ولی لبتدا از شماره 1 تا 7 درباره سیستم های ایرانی گفته شده. بعدش درباره سیستم های خارجی.
دوم: wordupiran.com همون 30dkadeh هست.
سوم: با این حرفت موافقم: «تا همین 16 ماهه پیش ما از سایت هامون یک ریال هم درآمد نداشتیم بعد از پیدایش سیستم پرداخت بود که سایت های تبلیغاتی پیدا شدن و شاید برای خیلی ها حداقل از اینطریق پول اینترنتشون درمیومد.» ولی این دلیل سو استفاده نمی شه.

العان که سی دی کده پارک شده تو یه سایت دیگر.
ضمن اینکه این agpshop کلاهبردار ادعا میکرد که یه زمانی سایت سی دی کده ماله منه
 

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
2,888
لایک‌ها
42
محل سکونت
بسیار جالب بود
ممنون
 

farhad12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
0
جالب بود مرسي
راستي الان گوگل آنالتيك اومده كه ميشه تو سايت كدشو نصب كرد و تمام آمار و فعاليت يوزها و بازديد ها رو در نظر گرفت خيلي سيستم جالبيه به نظرم اگر كسي بخواهد به بازديد ها پول بده يا از جايي بازديد بخره از اين طريق با دقت ميتونه كليك ها و بازديد ها رو رد گيري كنه
 

†$H@ki®@†

Registered User
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2005
نوشته‌ها
1,764
لایک‌ها
4
سن
55
محل سکونت
The Wall (0)
من آنالیزتیک میزارم هر چقدر بازدید میشه میزنه صفر
نمیدونم نصب نشده یا چیز دیگر
ولی برای من کار نمیکنه
به ساپورتش هم گفتم جواب نداد و تو گروهشون هم گفتم هیچی نگفتن
مشکل چیه؟
واسه شما هم شده که اول آنالیزتیک بزارین و بازدید ها رو حساب نکنه؟
در ضمن تو نصبش هم مشکل داره
آخه نصب آنالیزتیک که به من مربوط نیست
خود گوگل باید اون رو نصب کنه
هر وقت میرم تو اکانت میزنه نصب نشده و غیره و همیشه میزنه لطفا برای نصب صبر کنید
کلا من نمیدونم چی کار کنم با این آنالیزتیک !
چی کار کنم؟
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
40
محل سکونت
یزد
جالب بود مرسي
راستي الان گوگل آنالتيك اومده كه ميشه تو سايت كدشو نصب كرد و تمام آمار و فعاليت يوزها و بازديد ها رو در نظر گرفت خيلي سيستم جالبيه به نظرم اگر كسي بخواهد به بازديد ها پول بده يا از جايي بازديد بخره از اين طريق با دقت ميتونه كليك ها و بازديد ها رو رد گيري كنه

دقیقا
من از گوگل انالایتیز بیشترین بهره رو بردم
هر روز چک می کنم و کامل یادداشت می کنم و بر اساس اون روط بعدم رو با دقت بیشتری بر روی سایت کار می کنم تا بتونم نتیجه بهتری بگیرم که خدا رو شکر همینطور هم بوده
واقعا معرکست گوگل آنالایتیز جدید فقط باید سرعتت بالا باشه تا هم سریع لود بشه و هم کامل که زیاد وقتت رو نگیره


پ .ن

جدا لعنت کنه این زر سی دی و 5 راه دات کام رو
کلاهبرداران و دزدان حرفه ای 5rah.com zarcd.com
 

farhad12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
0
توي همون صفحه اول اگه درست نصب شده باشه تيك سبز رنگ ميزنه
بايد در هر صفحه كه ميخوايد آمارشو داشته باشيد كدشو پيست كنيد

من آنالیزتیک میزارم هر چقدر بازدید میشه میزنه صفر
نمیدونم نصب نشده یا چیز دیگر
ولی برای من کار نمیکنه
به ساپورتش هم گفتم جواب نداد و تو گروهشون هم گفتم هیچی نگفتن
مشکل چیه؟
واسه شما هم شده که اول آنالیزتیک بزارین و بازدید ها رو حساب نکنه؟
در ضمن تو نصبش هم مشکل داره
آخه نصب آنالیزتیک که به من مربوط نیست
خود گوگل باید اون رو نصب کنه
هر وقت میرم تو اکانت میزنه نصب نشده و غیره و همیشه میزنه لطفا برای نصب صبر کنید
کلا من نمیدونم چی کار کنم با این آنالیزتیک !
چی کار کنم؟
 

efshagar_iran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
آقا بحث رو عوض نکنید. درباره تقلب هایی که این سایت ها می کنند، بحث کنید.
Honarvar60 جان ممنون. الان متوجه قاطی شدن پستم شدم و اصلاحش کردم
 

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,341
لایک‌ها
1,210
محل سکونت
رشت
به نظر من اصلا مقايسه خوبي نبود
خوب معلوم بخواي با گوگل مقايسه كني اينا هيچي نيستند:lol:
ولي اين خارجي ها بايد اشنا تو خارج داشته باشي وبيشترشون هم بايد صفحه به غير فارسي باشد
ولي براي ماهايي كه اشنا كسي تو خارج نداريم همين ايراني ها بستمونه زياديمون هم هست ودرامد هم بسته
درمورد 1000تومان كه فكر نكنم درست بگي شايد جديدا كمتر حساب ميشه كليك ها اما از دزد هايي مثل زرسي دي و اگ شاپ يا همان بازارسي دي واسم هاي قبليش بهتر است و2سال داره درست وحسابي وبه موقع پول ميده (چشم نخوره:D)
ورداپ هم كه فعلا خوبه

درمورد پورسانتي كه از همه اتفاقا بهتره اگر خودمون بريم جداگانه محصول بريم بفروشيم مشكل پست و...داريم كه پرداخت با اين كاراش پدرادم رو درمياره ولي اگر پورسانتي با نگين ابتكار يا همان 1000تومان دات كام بهتره


دركل مطلبت خوب بوده
 

farhad12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
0
راستي يك سوال
الان تو بازار تبليغات ايراني به ازاي هر كليك متوسط چقدر ميدن؟
 

Honarvar60

Registered User
تاریخ عضویت
22 مارس 2005
نوشته‌ها
1,307
لایک‌ها
148
به نظر من اصلا مقايسه خوبي نبود
خوب معلوم بخواي با گوگل مقايسه كني اينا هيچي نيستند:lol:
ولي اين خارجي ها بايد اشنا تو خارج داشته باشي وبيشترشون هم بايد صفحه به غير فارسي باشد
ولي براي ماهايي كه اشنا كسي تو خارج نداريم همين ايراني ها بستمونه زياديمون هم هست ودرامد هم بسته
درمورد 1000تومان كه فكر نكنم درست بگي شايد جديدا كمتر حساب ميشه كليك ها اما از دزد هايي مثل زرسي دي و اگ شاپ يا همان بازارسي دي واسم هاي قبليش بهتر است و2سال داره درست وحسابي وبه موقع پول ميده (چشم نخوره:D)
ورداپ هم كه فعلا خوبه

درمورد پورسانتي كه از همه اتفاقا بهتره اگر خودمون بريم جداگانه محصول بريم بفروشيم مشكل پست و...داريم كه پرداخت با اين كاراش پدرادم رو درمياره ولي اگر پورسانتي با نگين ابتكار يا همان 1000تومان دات كام بهتره


دركل مطلبت خوب بوده


آقا 99200 تومن درامد این برجت از 1000تومن مبارک...

آق مهیار بین اینایی که لیست درامدشون رو زده من حتی دیدم یکی دو نفر تا 500هزار تومن هم درآمد داشتن یا چندین نفر سیصد و دویست هزار تومن اینها واقعی هستن؟
 

†$H@ki®@†

Registered User
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2005
نوشته‌ها
1,764
لایک‌ها
4
سن
55
محل سکونت
The Wall (0)
اولا که بید ور متقلب هست خودش
بعد هم اینکه باید بگم فرهاد خان من هر کاری میکنم اون تیک سبز نمیاد
همیشه علامت تعجب میزنه
کد رو هم میزارم
اما نمیدونم باید چند ساعت صبر کنم تا اون تیک بیاد!
 

farhad12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
0
خوب اون بايد 24 ساعت حتما گذشته باشه
نوشته كه sucessfully installed? يا يه همچين چيزي؟
 

efshagar_iran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0

efshagar_iran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
درمورد 1000تومان كه فكر نكنم درست بگي شايد جديدا كمتر حساب ميشه كليك ها اما از دزد هايي مثل زرسي دي و اگ شاپ يا همان بازارسي دي واسم هاي قبليش بهتر است و2سال داره درست وحسابي وبه موقع پول ميده (چشم نخوره:D)

درسته 1000 تومان به موقع پول رو میده ولی اخیراً کلیک ها رو واقعاً کم حساب می کنه.
 
بالا